Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható? | Hungarian.lamareschale.org

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?

Kraken, székhelye San Francisco, California, azt állítja, hogy a legnagyobb bitcoin szempontjából euro mennyisége és a likviditás. Úgy működik szerte az Egyesült Államokban (kivéve a New York miatt BitLicense) és Kanada, valamint az Európai Unió és Japán.

Alapította Jesse Powellin 2011 Kraken híres alacsony tranzakciós díjak, széles körű funkciók, és az általános biztonság. Csődjét követően a korábbi bitcoin Mt. Gox, a Kraken platform segíti a feldolgozás állítja.

Novemberben 2017-vezérigazgató Jesse Powell elnézést kért a problémák sújtó csere. Kraken küzd, hogy megbirkózzon a növekvő kereslet a cryptocurrencies, így a felhasználók részesülő különböző hibaüzenetek és nehezen a csere a tervezett célra. Annak érdekében, hogy jobban kezeljék ezt a cserét ígért jelentős frissítést a korai december 2017.

Pénznem támogatása

Kraken elfogadja az alábbi fiat valuták:

 • Euró (EUR)
 • Amerikai dollár (USD)
 • Kanadai dollár (CAD)
 • Angol font (GBP)
 • Japán jen (JPY)

Be- és kifizetés lehet keresztül SEPA SWIFT és banki átutalás. Szinte minden esetben, be- és kifizetések várható, hogy 1-5 munkanapot vesz igénybe. Az én tapasztalatom, az átlagos betéti vette a mindössze 24 óra alatt. Ez ingyenes befizetni a legtöbb elfogadott cryptocurrencies, de van egy kis cím beállítási díj néhány esetben.

Ami a fiat betétek, SEPA betétek ingyenes, így Kraken különösen kényelmes, ha az Európai Unió és a hely a listán a SEPA országokban. A banki átutalással belül az Egyesült Államokban költség 5 $ és 10 $, míg az ára € 10 vagy 10 £ kívülről, az Egyesült Államokban.

Ami a cryptocurrencies, Kraken jelenleg támogatja a 18 különböző érmék:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Készpénz (BCH)
 • Dash (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Gnózis (GNO)
 • Iconomi (ICN)
 • Litecoin (LTC)
 • Melon (MLN)
 • Augur (REP)
 • Pen (USDT)
 • Dogecoin (XDG)
 • Csillagok lumen (XLM)
 • Monero (XMR)
 • Ripple (XRP)
 • Zcash (ZEC)

Ország támogatás

Kraken elérhető az egész világon, de csak két nyelven rendelkezésre álló lehetőségek a honlapon: angol és japán nyelven. A csere is elérhető az iOS alkalmazáson keresztül; Azonban a vélemények nem nagy, és az általános konszenzus az, hogy a megbízhatatlan és túl sok hibát.

Díjak

Kraken díjak a legalacsonyabbak között vannak az összes főbb Bitcoin csere. A díjakat fizet függ a réteg a fiókja (erről bővebben később): minél magasabb a szint, annál nagyobb térfogat akkor a kereskedelem fiókját. A nagyobb mennyiség kereskedik, annál alacsonyabb a díjakat. Az egyes kereskedelmi, mind a vevő és az eladó felszámított díjat, a vevő fizet többet, mint az eladó. Kraken által feescan 0% -tól 0,26% függően a számla szint és hogy te vásárol vagy értékesít.

Számla típusok

Miután számlanyitás, megnézzük az ellenőrző rész, amelyben láthatja az öt különböző fióktípusokkal (skálázott 0-4). Ahogy kitértünk a díjakat részben a szint a fiók diktálja a díjak fizetni fog. Egy másik különbség az ellenőrzés tiersis mennyit lesz képes befizetni, és visszavonja a fiat és cryptocurrencies. Várják ez az összeg emelkedik jelentősen a fiók szintje emelkedik.

Nem lehet, hogy a betéteket vagy kivonások alap Tier 0 venni. Azonban, ha kell csak az alapvető információkat (teljes név, születési idő, lakóhely szerinti ország, telefonszám), hogy elérje Tier 2, ami lehetővé teszi, hogy a napi letét $ 2,000 fiat naponta 10.000 $ havonta. Nem ID vagy igazolást cím szükséges, amíg a Tier 3 Tier 4 igényli a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mivel ez számára fenntartott nagy értékű és vállalati számlák.

Az én esetemben, azt csak pár perc kell ellenőrizni akár Tier 2. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a folyamat hosszabb időt vehet igénybe, ha a kézi ellenőrzésre van szükség. Tier 3 ellenőrzés általában néhány napot vesz igénybe. Egyes felhasználók arról számoltak Tier 3 ellenőrző késések, ha van egy különösen nagy beáramló új felhasználók.

Vevőszolgálat

A weboldalon egy kiterjedt támogatási útmutató, amely minden területet lefed a fiókja ellenőrzésével kereskedésre. A legtöbb esetben, akkor megtalálja, amit keres ott. Azonban abban az esetben, te van szüksége, akkor mindig benyújtja a támogatási jegyet. Érdemes tudni, hogy a Kraken ügyfélszolgálati lehet a lassú oldalán, és eltarthat nap válaszolni. Nincs élő chat lehetőséget.

A közvélemény és online vélemények

Hasonlóan bármely cryptocurrency beruházás, ez egy jó ötlet, hogy némi kutatást kiválasztása előtt egy bizonyos Bitcoin csere. Az általános konszenzus online, hogy Kraken fő erőssége rejlik alacsony díjak, a fejlett funkciók, és az erős biztonságot. Míg Kraken természetesen megvan a maga előnye, hogy elkészítette a hatalmas mennyiségű kritika az elmúlt monthsdue annak képtelen megbirkózni a megnövekedett forgalom. Egy frissítés közepén december 2017 Úgy tűnik, hogy nagyrészt megoldotta ezeket a problémákat. Más kritikák Kraken tartoznak a felhasználói felület, amely nem a legtöbb kezdő barátságos.

Biztonság

Kraken egy nagyon biztonságos hely, köszönhetően a kéttényezős hitelesítési funkciót. Ez a lehetőség nem csak a fiók bejelentkezési hanem a kereskedelmi és finanszírozási folyamatok, amely egy extra biztonsági réteget. Van még a lehetőséget, hogy hozzanak létre egy mester kulcs, a jelszó visszaállításához és a kéttényezős hitelesítést bypass. Továbbfejlesztett biztonsági funkciók közé tartozik a globális beállítások lockthat segít megelőzni a fiók adatait (fiók beállításait, jelszavak, 2FA, stb), hogy manipulálják a támadás esetén.

Következtetés

Összességében, ez igaz, hogy Kraken egy lehetőség érdemes megfontolni köszönhetően kiváló biztonsági jellemzőkkel és alacsony tranzakciós díjak. Azonban ez nem a legjobb választás a kezdők miatt bonyolultabb felület. Mi több, óvatosság ajánlott, mivel Kraken már nagyon megbízhatatlan a írásakor, hibákkal, hogy a helyszínen szinte használhatatlan. Kis szerencsével ez fogja meghatározni a tervezett frissítés.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Post Tacocoin

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen