A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel? | Hungarian.lamareschale.org

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

A következő bejegyzés alapján saját tapasztalat, mint dolgozik, mint egy Bitcoin leányvállalata az elmúlt két és fél évben.

Ez egy nehéz szívvel írom ezt a cikket, de ez túl messzire ment. Amikor egy cég Coinbase magnitúdója megengedi magának, hogy cselekedni azonban azt akarja, amit kapott ki kell mondani.

Sikerül 99Bitcoins, a blog Bitcoin kezdőknek, hogy létrehozza a fenntartható üzleti modell segítségével Bitcoin ajánló programok (azaz affiliate programok).

Mi Coinbase beutalóval programot?

Egyszerűen fogalmazva, a irányítják az embereket Coinbase és ha lesz fizető ügyfelek kapsz jutalékot hozza őket. A program már körülbelül egy hosszú idő, de az utóbbi időben a jutalékok emelt $ 75per fizető ügyfél a $ 5 volt a a múlt.

A rulesare az alábbiak szerint:

  • Az ügyfelek, hogy iratkozzon fel, hogy Coinbase kattintva a hivatkozó linket
  • Meg kell vásárolni legalább 100 $ értékű BTC
  • Meg kell lennie az egyik támogatott országok

Hangok vonzó, ugye? Nos, nem olyan gyorsan...

Saját eredmények Coinbase beutalóval programot

Mintegy két héttel ezelőtt úgy döntött, hogy a promo 99Bitcoins' olvasók. Minden olvasó, aki feliratkozik a Coinbase az én hivatkozó linket, és megveszi 100 $ Bitcoin kap 25 $ vissza. Így lehetne alapvetően kap a Bitcoin egy 25 százalékos kedvezmény.

Mint látható, a megjegyzéseket a poszt, akkor dolgozott ki elég jól, és mindenki boldog volt. Nos, azt hiszem mindenki, kivéve Coinbase.

Egy bizonyos ponton elkezdtem e-maileket az emberek kérve 25 $, de Coinbase soha nem küldött a Bizottságnak a számukra. Az elején gondoltam, ez csak egy ideiglenes hiba az én megoldás, de ez van nekem keresi a saját statisztika hivatkozva az emberek Coinbase.

Itt van, amit találtam:

Elkezdtem előmozdítása Coinbase szóló 2014. Január Fogtam „minden idők áttétel jelentés” és eltávolította az összes számla, amely soha nem letétbe semmilyen pénzt Coinbase. Tehát ki 2134 vezet hoztam be az elmúlt 20 hónapban, volt 563 lerakása ügyfelek, hogy én is említett.

269 ​​ügyfelek (47,77 százalék) hagytak jóvá jutalék és 294 (52,23 százalék) accountswere a „nem megfelelő”. Láthatjuk a teljes adatokat (személyes adatai nélkül, természetesen) ebben a táblázatkezelővel.

Tehát eddig, akkor azt mondják, hogy van értelme: minden jogosult számla van, nem jogosult számlájára. Ugyanakkor, majd úgy döntöttem, hogy nézd meg az elmúlt két hónapban a hivatkozások, mert ez idő alatt én már a vezetés egyre nagyobb forgalmat Coinbase, így a jutalékok jelentősen nőtt. Tehát csak akkor van értelme, hogy megnézzük az elmúlt két hónapban.

Két augusztus 1, 2015, és szeptember 30, 2015 hoztam a 647 vezet, amely átalakítható 157 fizető ügyfeleket. Ebből a vezetékeket 30 (19,1 százalék) hagytak jóvá a jutalékokat és... Drumroll, kérem... 0,127 (80,9 százalék) nem volt jogosult. Tehát alapvetően, minden ötödik fizető ügyfelek, hogy magával a Coinbase kap fizetett egyetlen. És ez, barátaim, szar.

Röviddel azután, hogy a felhasználó neve BitcoinKnowledge küldte a followingon Reddit:

„Az elmúlt 30 napban küldtem 1893 kattintást eredményez 659 feliratkozást (102 nem jogosult ?, 531 számla hiányos és 18 kifizetés) ajánlások kifizetései vagy $ 0,713 per click. Ez elhalványul átlagához képest Google CPC $ 3.70 a „vásárolj Bitcoin” és $ 5.85 a „vásárolni bitcoin”. Ha Coinbase suhantak (bevett gyakorlat használt csavar leányvállalatok ki bizottságok) helyett fizetett ki a 102 „nem jogosult”, akkor a CPC volna $ 13.65, ami szokatlanul magas; A bevétel per click kellett volna körül $ 8-9.

Akárhogy is lesz, a minősége a forgalom az oldalakon, ahol a kattintások jöttek létre ez az én következtetést, hogy a Coinbase affiliate program, még a $ 75 per felhasználó, mérhetetlenül underperformes más alternatíva. „

Ez a felhasználói statisztikák szerint több vagy kevesebb ugyanazt az eredményt, mint az enyém.

Próbálok néhány válaszokat Coinbase

Természetesen elkezdtem nyitásrásegítőnket jegyeket Coinbase olvasóink számára, akik kifejezetten azt mondta, hogy mentek át a folyamatot, és azt akarták, hogy 25 $ kedvezmény. A válaszokat kaptam késtek, és hiányzik belőle a releváns információkat.

Például, az egyik képviselő azt mondta, a következő:

Azonban Coinbase feltételeit az ajánlási program szigorúan a következőket mutatják:

Ez már megváltozott, miután a jegyet megoldódott, mivel én csak látogatott a feltételeket oldalt egy hét és fél később, de miután megkérdeztem erről a két napja vagyok még kap választ Coinbase.

Más jegyek én kiadott én csak azt mondta, hogy a felkérés nem hagyta jóvá, mivel adatvédelmi aggályok, hogy nem tudták tovább magyarázza, ami igazán kényelmes.

Talán Coinbase egy elhibázott üzleti modell?

Minden referral program általában azon a feltevésen alapul, hogy a jutalék a hivatkozó kisebb vagy egyenlő a megszerzett ügyfél élettartam értékét. Más szóval, Coinbase azt feltételezi, hogy egy ügyfél, aki vásárol 100 $ értékű bitcoin valószínűleg így legalább egy 75 $ profit a cég hosszú távon.

Azonban abban a pillanatban a Bitcoin gazdasága elég stagnál, és az emberek nem vásárolnak annyi BTC, mint régen. Továbbá Coinbase mindössze egy százalék jutalékot minden egyes tranzakció, így ők fizetnek 75 $ a hivatkozók ha ők így csak 1 $ indul ki.

Nem feltételezve, hogy ismerjük a teljes képet Coinbase üzleti modell, de azt tudom, affiliate jutalék referenciaértékeket, és azon a napon Coinbase bejelentette, hogy ők emelése jutalék 75 $ az első gondolatom az volt, hogy „ez nem tartható fenn”.

A legjobb esetben is, amit tapasztalok most visszaüt a megkérdőjelezhető üzleti döntés. Legrosszabb esetben ez egy szándékos cselekvés, hogy az emberek támogassák Coinbase agresszívabb fizetés nélkül themfor munkájukat, és mögé bújva homályos magyarázatot.

UPDATE: Meglepően elég, a írásakor ezt a bejegyzést a Reddit utáni megjelent mutatja Coinbase csökkentette az affiliate jutalék 10 $. Ez azért történt, anélkül, hogy frissítené a leányvállalatok és sok mérgesek emiatt a „néma” mozog.

Tehát mi valójában hiányzik Coinbase program?

Tehát itt van a három legfontosabb dolog azt hiszem, meg kell javítani Coinbase beutalóval program:

  1. Adj meg részletes statisztikákat konverziót. Mint egy profi partner, ha nem tudom, miért nem kapnak fizetést a vezetést Én egyáltalán nem optimalizálásának én folyamatban. Talán azért, mert ő nem letétbe elég pénz? Ő egy nem támogatott ország? Ne hagyd, hogy lőni a sötétben.
  2. Másrészt Coinbase lehet menni egy másik útvonalon - így a felkérés jelentések anonim. Mivel ők nem hajlandók szállítani semmilyen információt az ügyfelek miért nem csak bemutatni őket, mint „általános felhasználók”. Így tudják nyilvánosságra sokkal több információt és még mindig tartja az ügyfelek adatait. Ezt a módszert széles körben alkalmazzák az egész partner ökoszisztémát. Mivel én nem tudom, ki az ügyfél, akkor a kínálat szinte korlátlan információt.
  3. Ha minden kötél szakad, legalább kap egy dedikált partner támogatását rep kezelni minden ajánló támogatási kérelmeket - a jelenlegi támogatási rendszer Coinbase csak nem vágjuk.
  4. Ügyeljen arra, hogy frissítse az összes leányvállalatok minden módosítást a felhasználási feltételeket. Mindig.

Néhány reményeket fűz a jövő

A Bitcoin ökoszisztéma nem nagyon társult / felkérés orientált. Láthatjuk ezt sok más vállalat, és nem csak Coinbase. Azonban reményem, hogy a jövőben a vállalatok észre a valódi értéke szakmai leányvállalatok és besorolja a megfelelő forrásokat, hogy táplálja a kapcsolatot velük. Egyelőre - ha nem kapják meg a kívánt eredményt ki Coinbase beutalóval programot, akkor nem vagyunk egyedül.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban