Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange? | Hungarian.lamareschale.org

Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange?

Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange?

Sokan szeretnének vásárolni a Bitcoin a lehető legegyszerűbben. Más szóval az emberek nem szeretnek várni, hogy átutalással kell igazolni, vagy átmenni a hosszadalmas azonosítási eljárás. Indacoin megpróbálja teljesíteni, hogy szükség van pontosan.

Indacoinwas alakult 2014-ben, és már működik azóta is. A csere fogadja csak hitelkártya / betéti kártya (mindaddig, amíg azok a 3D Secure) vagy Payza. Ha jönnek vásárolni a Bitcoin akkor először ki kell töltenie egy fizetési forma (lásd alább), és utána kapsz egy telefonhívást a 4 jegyű PIN kódot annak érdekében, hogy a tranzakció befejezéséhez.

Az egész vásárlási folyamat úgy tűnik, nagyon egyszerű, és a pont azonban van 2 dolgot kell tisztában kell lennie:

  1. Vannak szigorú vásárlási korlátokat. Az első tranzakció te csak 100 $. 4 nap múlva a határ felmegy 200 $ és 7 nap után 500 $.
  2. A díjak beépülnek az árfolyam, és rendkívül magas. A példában a BTC árfolyam Bitstamp $ volt 1001,52 és 1507,31 $ a Indacoin - Ez lényegében azt jelenti, amit fizetünk mintegy 50% -kal több erre „problémamentes” folyamat.

Személy szerint úgy gondolom az árfolyam túl magas, és nem indokolja a megtakarított idő. Lehet, hogy érdemes a névtelenség. Az anonimitás érhető el, ha olyan előre fizetett bankkártyával, illetve egy ideiglenes Skype számot annak érdekében, hogy igazolja telefonszámát. Ez a szám fogja használni a későbbiekben az Ön azonosítására, és korlátozza a vásárlások kell.

Miután fiókja jóváhagyott nincs jövője ellenőrzés szükséges, amíg te ugyanazt az e-mail. Több mint 100 országban lehet vásárolni bitcoin keresztül Indacoin.

Indacoin kimondja, hogy feldolgozás vételi körülmények között legfeljebb 15 perc, de szerint több felhasználó reviewsof cseréjét is eltarthat akár 8 órán keresztül - tehát ne add fel a reményt. Támogatást, úgy tűnik, hogy jelen legyen keresztül szinte azonnal egy chat ablak alján az oldalon. Viszont még nem próbáltam használni a webhely támogatási személyesen és néhány online felhasználók panaszkodnak lassú válaszidő.

Összességében Indacoin tűnik, mint egy legális csere, de egy rossz módja annak, hogy pénzét (ez a legmagasabb árfolyam láttam semmilyen bitcoin). Személy szerint én is használtam a csere többször, és nem volt semmilyen kérdést. Azt javasoljuk, hogy használja Indacoin főleg az utolsó lehetőség miatt az árfolyam, vagy ha meg kell vásárolni a Bitcoin nélkül személyazonosság ellenőrzésére.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)