HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere? | Hungarian.lamareschale.org

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Kezdetben felül HitBTCin 2014-ben csak most kezdik el. Összességében a csere egy nagyon jó első benyomást. Még nem aktívan használta kereskedelmi, amíg a közelmúltban Bitcoin Cashand Bitcoin Goldforks. Amikor azt állítják, egy új Bitcoin klón egy ilyen villát, azt azonnal eladni a HitBTC.

Minden úgy tűnt, hogy jól megy, és ahogy a helyszínen támaszkodik elsősorban affiliate jutalékok úgy döntöttem, hogy is ajánlom olvasóim és támogatják a blogolás erőfeszítéseket. Azonban ez az, amikor a dolgok vett egy csúnya fordulatot.

Az elmúlt években soha nem próbáltam, hogy vonja vissza a partnervállalatomhoz Bitcoin egyenlege HitBTC. Úgy döntök, hogy megnézzük a fiókomat, és látta, hogy már 0.25BTC vár megvonási + további 600 $. Tehát összességében úgy majdnem 3000 $ vár rám, hogy csak készpénzben.

Követtem a szokásos eljárásokat, amelyek magukban foglalják át a mérleg a fő számla, de aztán egy furcsa dolog történt. Saját pénzt csak „eltűnt”. Nem jelenik meg a legutóbbi tranzakciók és az aktuális egyenleg nullára csökkent.

Azonnal kapcsolatba HitBTC és megkapta a következő választ:

Mint látható, az e-mail ez volt november 16-án, 2017. Ez a frissítés írt november 26 (tíz nappal később). Azóta megpróbáltam kapcsolatba HitBTC többször is, de csak kapott egy nagyon homályos választ arra hivatkozva:

A bejelentett probléma igényel további vizsgálatot.

Továbbítottuk a kérdés, hogy a második szintű támogatást szakértők és megjelölve azt kiemelt.

Mi fogja meg felkerül a haladást.

Úgy tűnik, egy kicsit furcsa számomra, hogy a cég tudja, van egy technikai probléma a saját oldalán, és ahelyett, hogy közvetlenül megtérítéséért az egyensúlyomat, csak hogy engem várt, nem férhet hozzá az alapok.

Egy gyors online keresés mutatott mob dühös customersposing hasonló reviewsabout a cég.

Minden más kommunikációs küldtem volna válasz nélkül. Azt javasoljuk, elkerülve a HitBTC most. Frissíteni fogom, mert ez a helyzet bontakozik ki.

Mint a január 5, 2018 még mindig nem kaptam meg alapok. KERÜLJE HITBTC. Egyes felhasználók azt is indult egy petitionagainst az alacsony szintű szolgáltatást HitBTC szállítja.

A kezdeti HitBTC felülvizsgálat 2014

Azt lehetett megközelíteni a hónap elején a fiúk a TeddMarketing akinek ügyfél HitBTCin érdekében, hogy megvizsgálják honlapján. Eleinte elég szívesen felül még egy Bitcoin exchangesince úgy tűnik, hogy minden nap egy másik jön létre, vagy kiirtották. Miután néhány oda-vissza, és egy kicsit a web ásni azt a következtetést vonta le, hogy a HitBTC érdemes néhány További részletes vizsgálatot, ezért itt van, amit találtam...

Az első dolog, amit észrevettem, az a karcsú UI

Valóban HitBTC tett egy nagy munka tervezésére egy egyszerű és intuitív felhasználói felület. Sign-up egyszerű és navigációs egész oldalon egyszerű. Nincsenek zavaró fül nevű vagy 2007 honlap tervez. Tehát az első benyomás az, hogy ez valóban egy szilárd csere platform.

Végül csere platform kezdőknek!

Talán az egyik leginkább ijesztő kihívás egy Bitocin újszülött van, hogy megértsük, hogyan működik kereskedési. Bid, Ask, Volume és Spread csak néhány szó ebben a nagyon zavaró szókincs. HitBTC nem egy dolog kivételesen jól, hogy nem biztosított semmilyen más kereskedési platform ma - kelléket a demo üzemmódot.

Egy gombnyomással bekapcsolhatja a demo üzemmód (nem azért említem, hogy van egy nagy UI?). A demo módban lehet kísérletezni, mint tetszik, míg a kereskedelmi alatt élő piaci körülmények között. Ez különösen fontos, ha egy újszülött, és szeretné megszerezni némi tapasztalatot, mielőtt a pénzt a vonalon. Az egyetlen hely, láttam egy tényleges demo üzemmód Forex cégek, mint Plus500or AvaTradeand azok kereskedelmi forgalomba csak a Bitcoin CFD-k. Tartsuk szem előtt, hogy ha a kereskedelmi CFD-k a Capital veszélyben van. Ha van egy funkció, amely megkülönbözteti HitBTC más platformokon is ez a demo üzemmódot.

HitBTC összpontosít főbb piacokon

A másik dolog, nagyon tetszett HitBTC, hogy ez elsősorban csak a főbb piacokon - azaz Bitcoin & litecoin cseréltek USD és EUR. Kezdőknek összege altcoinscan néha nyomasztó. Eltávolításával „zaj” a csere, és amelynek középpontjában csak a fő valuták, HitBTC jön sokkal újszülött barát (újra).

A hangsúly a biztonsági

Minden kritikus műveleti (Bejelentkezés / visszavonja) a HitBTC védhető 2FA (2 tényező hitelesítés). Azt is látni egy listát IP amelyekről a számláján, így képes lesz arra, hogy kísérje figyelemmel a gyanús tevékenységet. Végül HitBTC megmondja, hogy mi van a biztonsági szint (azaz gyenge, erős, stb), amely arra kéri, hogy védelme fiókja jobb.

Egyszerű, hatékony és zökkenőmentes

Ha én befejezni a recenziót én valószínűleg így HitBTC A +. Nem megy át az összes részletet, mint a tranzakciós díjak, de könnyen megtalálható itt.

Az egyetlen dolog, ami maradt, mint egy aggodalomra...

Tehát most már létre magamnak, hogy HitBTC egy nagyon szilárd platform. Az egyetlen dolog maradt az volt, hogy mások mit hol mondja az interneten. A fő információforrás az elfogulatlan vélemény, amit találtam volt Bitcointalk ahol HitBTC bejelentették hivatalos elindítása 2014. Január Úgy tűnik, hogy a felhasználók BitcoinTalk minden csodálni a mechanika mögött HitBTC de gyanús, hogy nincs fizikai címét vagy valódi élő identitás kapcsolódó honlapon. A domain regisztráció magán, és a HitBTC rólunk oldal csak általános leírást ad nélkül konkrét neveket vagy elérhetősége.

Összegezve, a „után Gox terület” van szüksége, hogy átláthatóbb

HitBTCdid egy nagy munka az épület saját honlapján, valóban csodálatos. De miután olyan sok ember vesztette el a pénzt, mert az egyik a nem megfelelő egyéni van szüksége, hogy átláthatóbb. Őszintén hiszem, hogy ha HitBTC társítja a valódi nevét és címét az üzleti ez fokozza azok hitelességét. Úgy értem, ha azok a legitim, mint amilyennek látszanak lenni, és azt mondják, hogy - miért érzés rejtĹ'znek? Egyelőre úgy tűnik, mintha a következő egy jó kezdet, de ahhoz, hogy valóban méltó lesz szükségük, hogy lépjenek be a fénybe.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner