A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése | Hungarian.lamareschale.org

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

A Gemini Bitcoin exchangewas által megalkotott híres ikerpár, Cameron és Tyler Winklevoss. Lehet, hogy emlékszik rájuk, mint az olimpikonok, akik beperelték Mark Zuckerburg. De ma, ha kell rájuk gondolt, mint tulajdonosok közel 1% -át a világ Bitcoin, valamint a jogos kereskedelmi csere nevű Gemini.

Ezek az amerikai testvérpár által Gemini a világ 2015-ben, és ők használják egészen más megközelítést tesz cryptocurrency cég. New York-ban, vettek egy útvonalat, hogy a legtöbb többiek kétségbeesetten próbálják elkerülni: rendelet. Elindítása előtt a csere, ez lett teljes mértékben megfelelő és teljesen bejegyzett vállalkozás, és úgy ítélte meg, a legmagasabb szintű mind tőketartalék és betartása a banki előírásoknak.

A „Winklevii” továbbra is arra törekszünk, hogy építsenek egy világszínvonalú cseréjét digitális eszközök. Az alapul szolgáló filozófia a rakoncátlan cryptocurrency világban az, hogy mindig kérjen engedélyt, ahelyett könyörögni bocsánatért.

Egyértelmű, hogy a cég tervezett magának, hogy maradjon teljesen korrekt minden lépésnél. Sokan most jelenik meg, mint az egyik legnagyobb, ha nem themost jogszerű kereskedelmi platformok a világon.

Funkcionalitás

A Gemini platform nagyon szépen célja, hogy fokozza a felhasználói bizalmat. Azt találták, hogy nagyon egyszerű a használata.

Bár nem tele speciális funkciók, ez biztosítja a sima, gyors és rugalmas tapasztalat. A csere chugs mentén szépen. A mérlegek, megrendelések és az árak azonnal változtatni, így soha nem veszít a helyét. Ez a funkció nagyon fontos nekem semmilyen csere. A múltban, én már frusztrált máshol lassú töltési idők és dippy kapcsolatokat.

Biztonság-bölcs, ez biztosítja a funkciók, amit elvár, beleértve a kéttényezős hitelesítést, amely elengedhetetlen a pénzügyi számla. A honlap bemutatja a biztonsági intézkedéseket átlátható módon, beleértve a hűtőház technikák és az Amazon Web Services. Ez az átláthatóság is fontos tudni, főleg, ha dolgozik a nagy tranzakciók rendszeresen.

Támogatott pénznem

  • Bitcoin
  • Éter
  • Amerikai dollár

Gemini támogatott pénznem egy kirakat egy csere, hogy épít egy lassú, de erős módon. Mivel ez még mindig elsősorban a márkás, mint egy amerikai bitcoin csere, nincs széles körű funkcionalitást Cryptoworks vagy fiat valuta.

A bevezetése Ethereum tradingmay jelzi a lassú kiépítése más erős valuta a jövőben.

Amerikai dollár továbbra is az egyetlen fiat valuta betétek, kivonás, és a kereskedelem. Bár a csere nyit több országban, az amerikaiak meg fogja találni különösen hasznos, amennyire így megbízható banki betétek és kivonás.

Egy nagy bónusz Gemini a képesség, hogy kereskedelmi valódi dollárt. Néhány cserék, mint a Bitfinex, nincs közvetlen BTC-to-USD kereskedés, így meg kell használni pen a „USDT” helyett. Gemini úgy további lépést rögzítettség a kereskedelemben az igazi valuta. Így, akkor lehet, hogy a visszavonás nélkül pen azon cryptocurrency.

Díjak

Első pillantásra Gemini díjat tűnik, hogy egy kicsit bonyolult, de lehet, hogy a teljes rundownhere.

A főcímek azt mondják, hogy a legtöbb ember keres egy 0,25% készítő díj, valamint 0,25% mumus díjat. (Ez nagyjából az ipari szabvány.) Ezeket a díjakat csökkenteni, ha bejön bizonyos mennyiségű kereskedik. A gyártó díj kedvezményes 0% az egyes kötetek, és a mumus díj csökkentése érdekében 0,15% után 10.000 Bitcoin. (Tehát ha veszel egy drága „Bitcoin pizza,” hogy ezt az információt figyelembe venni.)

A no-díj befizetés és kifizetés örvendetes mellett a szolgáltatás. Néha ez egy igazi kick a fogak, ha talál egy alattomos visszavonja díj felcímkézett.

Vevőszolgálat

Gemini ügyfélszolgálati viszonylag általános a Bitcoin csere. Van egy in-depthFAQthat választ a legégetőbb kérdéseket.

Konkrét kérdések foglalkoznak e-mailben. Olvastam a gyors reagálást az ügyfélszolgálati csapat, ezért küldtem egy vizsgálatot, hogy ellenőrizze ki magam. Kaptam egy választ egy-két órát, ami nagyon kellemes. Más platformokon, én általában marad várja 2 vagy 3 napig.

Jó lenne, hogy képes felhívni egy reprezentatív, de telefonos támogatást is kijátssza a Bitcoin-ipar (eltekintve Coinbase legutóbbi kísérlet). A legtöbb cserék, vannak fogzási problémák ügyfélszolgálat, ahogy küzdenek, hogy bővítsék és lépést tartani a gyors kereslet.

Közvélemény / Online Vélemények

Érdekes megvizsgálni a nyilvános fel a Gemini csere. Néhány felhasználói vélemény létezik, és ott biztosan nem egy árvíz elítélését. A felhasználói bázis nem egyezik az szereti a Bitstampor Bittrexyet.

A jól ismert nevek mögött a projekt valóban ad ez a levegő a hitelességét. Az egyik vagy másik ok miatt, túl sok tulajdonosai kripto vállalatok pajzs identitásukat. Ez egy nagy kanyart nekem, mint egy fogyasztó. Mivel a Winklevii már nagyon publicaly tolta az üzleti és a beépített szabályozás, ők már nyertek az emberek bizalmát. A legtöbb csere a felhasználók látják Gemini, mint a legtöbb legális platform.

Következtetés: A Gemini egy jó csere?

Gemini szilárd cserét egy megbízható támogatást a nyilvánosság számára. Mozgó pénzt Bitcoin piacok segít erősíteni a csere, ami csak óta teljesen működőképes 2016.

Én azonban azt személyesen szeretné, hogy több támogatott pénznem. A Gemini, nincs tartományban altcoins kereskedelem, ami megy, hogy egy csomó rendes kereskedők ki.

De ha keres egy helyet, ahol a kereskedelem Bitcoin és éter bizalommal, akkor nem lehet baj használatával Gemini.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

Coinbase a Btc-e ellen a BitStamp ellen - Hol kell vásárolni Bitcoins?