GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez? | Hungarian.lamareschale.org

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Global Digital Asset Exchange szépen rövidítve GDAX, az egyik legismertebb Bitcoin és cryptocurrency kereskedelmi cserék a világon. A platform célja, hogy a haladó felhasználók és professzionális kereskedők, de mi előnyök vagy hátrányok nem is összehasonlítottam a versenytársak, mint a Krakenor Gemini?

Ebben az áttekintésben, akkor megtudni a funkciókat kínál a cég, hogyan teljesít, és hogy ez megfelel a cryptocurrency igényeinek.

GDAX vállalat áttekintése

GDAX épít egy csillag hírnevét, mint mi néz a növekedés cryptocurrencies felgyorsítja a köztudatba. Egyre több befektető érkezik a piacra, és ez fontos, hogy megértsük a különbségeket a platformok állnak rendelkezésre.

Ha úgy GDAX, valószínűleg már a saját néhány Bitcoin és talán más digitális eszközök. Ez egy speciális kereskedési platform, ami célzó komoly kereskedőknek.

Ha már a felhasználó Coinbaseand szeretné bővíteni a kereskedelmi képességek, akkor dolgozik a platform lesz egy egyszerű unikum.

GDAX tulajdonosa ugyanaz a cég, mint Coinbase és működik, mint egy testvér kereskedési platform. A cég székhelye San Francisco és már működik 2012 óta, tehát ismeri az utat körül crypto piacokon.

Coinbase fióktulajdonosok használja ugyanazt a fiókot, jelentkezzen be és indítsa GDAX kereskedelmi szinte azonnal. El kell mozgatni alapok egyik pénztárca a másikra, de a szépsége cryptocurrency teszi, hogy gyerekjáték.

Persze, nem kell, hogy egy ügyfél Coinbase dolgozni a csere. Ha keres mozogni kereskedési platformok, akkor lesz elég elégedett GDAX a slick tervezés és jelentős pénznem támogatása.

GDAX pénznem támogatása

GDAX biztosítja a tisztességes lefedettség jelentős cryptocurrencies és fiat valuta esetében. Bitcoin, Ethereum és Litecoinare összes rendelkezésre álló kereskedési. Akkor a betéti és a munka bármely ilyen cryptos együtt dollár, euró és angol font.

Akkor a kereskedelem Bitcoin mindhárom fiat lehetőséget, míg Ethereum és litecoin ágakban lehet tenni dollár, euró, és a Bitcoin. Ez lehet egy kicsit frusztráló brit felhasználók-bár a legtöbb európai tőzsdék fog működni helyett euróban fontot.

Ez vonzó, hogy Ethereum és litecoin lehet kereskedni fiat valuta esetében. Sokszor találjuk, hogy ezek megszerzése cryptos megköveteli, hogy kiad Bitcoin, és lehet, hogy nem akar kezdeni faragás Bitcoin beruházások árak felfelé mozog.

GDAX Country Support

A platform egy világméretű kereskedelmi csere, így természetesen azt elég tisztességes alkalmassága szerte a világon. A kiválasztás a pénznem támogatása miatt különösen vonzó a felhasználók számára az Egyesült Államokban, Európában és az Egyesült Királyságban. Ausztráliában és Szingapúrban támogatott kereskedési de nem a fiat valuták; a felhasználók ezeken a területeken lehet használni a különböző devizapár. A teljes lista itt érhető el.

GDAX díjak

GDAX kereskedelmi díjak lényegesen alacsonyabbak, mint azok, akkor találnak Coinbase. Az a tény, hogy Coinbase fiókok munka GDAX szuper praktikus minden felhasználó számára, aki azt akarja, hogy a költségek csökkentése.

Mint a legtöbb cserék, a banki átutalás szükséges, vagy ha letétbe kripto alapok közvetlenül a GDAX forró pénztárca. Miután alapok hozzáférhető, kereskedelmi arányok változnak 0,1% és 0,25%. Ez egy hatalmas megtakarításokat képest egy beállítást, például Coinbase, ahol meg lehet fizetni felfelé 4% vásárol bankkártyával.

A teljes körű tájékoztatást díjak itt érhető el.

GDAX Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat változó egész cryptocurrency ipar, sok jelentési rossz tapasztalatok és mások hangzású a siker sziréna. GDAX nem a tisztességes munkát ezen a területen; bár mint a legtöbb helyen, akkor javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a csapat e-mailben. Akkor általában kap választ 24-72 óra attól függően érdeklődését.

GDAX Súgó részét szépen lefektetett, és megfelelő mennyiségű információt. Ez végigvezeti a lépéseket, hogy mozog GDAX származó Coinbase, és ez magában foglalja a használati útmutatók és válaszok.


Összességében GDAX megfelel az elvárásoknak ezen a területen, anélkül, hogy egy ragyogó fény az iparban. Azonban, mivel ez ugyanaz a cég, amely felelős Coinbase támogatását, lehet néhány csuklás itt-ott (

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?