EToro Bitcoin kereskedési áttekintés | Hungarian.lamareschale.org

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Előnyök: Könnyű beállítás, képes követni, és másolja a tapasztalt kereskedők, Segítőkész video tutorials

Hátrányok: Csak 4 végrehajtási idők ágakban egy nap, nem fogad amerikai vevők

Következtetés: eTorois talán a legegyszerűbb befektetési platform, hogy megértsék a többi alternatíva. Ez egyszerű megközelítés és az a tény, hogy akkor másolja ágakban és változatossá a beruházás különböző emberek szokatlan a Bitcoin kereskedelmi világ és érdemes lenne fontolóra venni. A kereskedelem órán korlátozása (csak 4-szer naponta) nem fogott megakadályozzák azt, hogy én minden idők kedvenc.

További információ a eToro társadalmi befektetési platform.

Teljes körű felülvizsgálata eToro Bitcoin kereskedelmi platformot

Az egyik legérdekesebb befektetési platform körül Bitcoin eToro. Eltérően más kereskedési platformok, eToro megkülönbözteti magát a versenytársak azzal, hogy a szociális hálózati beruházási és foglalkozik a tényeket:

  • Kereskedelmi platformok túl bonyolult.
  • A legtöbb ember nem tudja, hogy utat találnak könnyebben, amikor a pénzügyi piacokon.
  • Nincs elegendő hozzáférést piaci információk és a legjobb kereskedők.

Segítségével az eToro Openbook a világ legnagyobb szociális hálózat a befektetők épül. Most bekapcsolódjanak a bölcsesség mint 3m befektetők 200 különböző országból, és megtekintheti a mappákat és kereskedik. Az alapötlet az, hogy lehet másolni a sikeres befektetők, ami az egész történet, hogy tudjuk, mikor és mit kell befektetni sokkal egyszerűbb. Tehát ahelyett, hogy szükség van eldönteni, hogy milyen állomány vagy áru befektetni, akkor lehet eldönteni, hogy melyik személy másolni (a múltját kudarcok és a siker).

Tehát mit kell tennie, hogy kövesse, és másolja a legjobban teljesítő kereskedők a hálózatban. Ez azt jelenti, hogy nem kell, hogy egy szakértő befektetni, mint egy legjobb. Például, Annie Charalambous fektet 3,5% portfólióját a Bitcoin, és szerzett több mint 30% rá Bitcoin beruházások a mai napig. Ő majdnem 80.000 követői és akkor is látni a kereskedők ő példányban, hogy minél több betekintést.

Úgy vélem, hogy a legjobb dolog eToro, hogy ez könnyen kezelhető tapasztalatlan kereskedők. Ez nem jár mindenféle bonyolult kereskedési platform és furcsa terminológiát. Mindössze 3 kattintás, és elkezdhetjük befektetés.

A hátránya, hogy eToro mint, hogy mivel ez készült „egyszerű” a kereskedők, hogy nem engedi, hogy rövid eladni és tőkeáttétel Bitcoin amikor az árak csökkenése ellentétben más kereskedési platformok, mint AvaTradeor Plus500.

Hogyan kezdjük el befektetés Bitcoin az eToro

Ide eToro Openbook Bitcoin oldalt, és kattintson az „Invest in Bitcoin”

Ezt követően lesz képes kiválasztani összegű dollárt kíván befektetni. Lehet választani az alapértékeket $ 50, $ 500 és $ 1000 vagy állami egyéni összeget. Azt javaslom, kezdve a minimális 50 $ csak azért, hogy megismerjék a rendszer.

Ezután meg kell adnia a fizetési módot, és töltsön ki egy rövid felmérést, amely szükséges a szabályok eToro, mivel ez egy kereskedelmi platform. Miután befejeztük a felmérést, akkor kell feltölteni, azonosító okmány fiókja ellenőrizni kell. Miután a dokumentum feltöltése is eltarthat akár 5 napot, hogy felül, bár a tapasztalatom, hogy sokkal kisebb.

Ha fiókja igazolta érdekében kerül végrehajtásra a következő végrehajtási idő amelyek 06:00, 12:00, 18:00 és 00:00 hétfőtől péntekig. Tehát ne feledje, hogy ha azt akarjuk, hogy tegyen egy kereskedelmi 16:00 van szüksége, hogy azt legalább 5 percig, mielőtt, vagyis 15:55. EToro hogy a díj egy fix 1% -a teljesítési ár vagy minimum 1 cent tranzakciót.

A szociális interakció egy robbanás!

Azt kell mondanom, hogy nem regisztrál eToro számára ez a szociális platform, de én nagyon nyűgözve. Miután a kezdeti beruházás $ 50 (ami most egy virágzó $ 52,23) Elkezdtem ember írásban én falra különböző javaslatokat és kisegített építeni tárcámat. Ez egy igazi nagy plusz tapasztalatlan kereskedők.

Következtetés - Nagyon látnivaló befektetési lehetőség a tapasztalatlan kereskedők

ETorois talán a legegyszerűbb befektetési platform, hogy megértsék a többi alternatíva. Ez egyszerű megközelítés és az a tény, hogy akkor másolja ágakban és változatossá a beruházás különböző emberek szokatlan a Bitcoin kereskedelmi világ és érdemes lenne fontolóra venni. A kereskedelem órán korlátozása (csak 4-szer naponta) nem fogott megakadályozzák azt, hogy én minden idők kedvenc.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

GreenAddress.it felülvizsgálat

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

KeepKey a TREZOR - Bitcoin hardveres pénztárca felülvizsgálatával szemben

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül