Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal | Hungarian.lamareschale.org

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

A két vállalat már majdnem 4 éves, és épített elég jó hírnevét. Átnéztem Coinmamaand is Coinbaseon több alkalommal azonban még soha nem közvetlenül összehasonlítani a kettőt.

Ma szeretnék csinálni, hogy csak.

Megyek, hogy meddig fog menni 150 $, ha veszel a Bitcoin a bankkártya mindkét ilyen cserék. Azért választottam $ 150, mert ez az összeg lehet kapni a Bitcoin ellenőrzés nélkül át Coinmama és ez is a maximális heti azonnali vétel a Coinbase.

Augusztus 2017 Frissítés: Coinbase most nézzük veszel, akár $ 500 hetente. Coinmama most ellenőrzést igényel alatt is 150 $.

Országok elfogadják

Coinbase 

# 8211; Jelenleg a több neves bitcoin elfogadja az ügyfeleket a 33 countriesaround a világon.

Coinmama - Elfogadja vásárlók világszerte, kivéve néhány magas kockázatú országokban. Ha él az USA-ban azonban Coinmama csak ezekben az államokban: California, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Massachusetts, Michigan, Montana, New Mexico, North Carolina, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee és Texas.

Ellenőrzési folyamat

Coinbase

# 8211; Ahhoz, hogy vásárolni Bitcoin veled hitelkártyával Coinbase akkor kell:

  • Adjon meg egy fotóazonosító ellenőrzés
  • Ellenőrizze két kis díjat által Coinbase a kártyára

A fotóazonosító hitelesítés egy automatizált folyamat, és lehet kitölteni viszonylag gyorsan, miután azt mondta, hogy néhány felhasználó problémákat tapasztal vele. Szintén a mini díjakat a hitelkártya néha eltarthat néhány napig, amíg megjelennek a hitelkártya egyenleget. Összefoglalva, nem úgy tűnik, mintha Ön képes lesz arra, hogy a Bitcoin azonnal, ha ez az első alkalom, hogy a vásárlás a Coinbase.

Coinmama

# 8211; Ha veszel, akár $ 150 értékű bitcoin nem kell feltölteni bármilyen dokumentumot az ellenőrzés. Lesz azonban össze kell adni egy fizikai címet és e-mail címét. Így a folyamat Coinmama sokkal gyorsabb, és elviszi körülbelül 1 óra.

Díjak

Coinbase - Attól függően, hogy hol él Coinbase fog szolgáltatási díjat (3,99%). Ez azt jelenti, hogy 150 $ ténylegesen csak $ 144,15.

Coinmama

# 8211; Van egy 5% hitelkártya kezelési díjat, amely által felszámított Simplex, a cég kezeli a hitelkártya tranzakciók Coinmama. Ez azt jelenti, hogy a 150 $ gyakorlatilag $ 142,5.

Árfolyam

Ez talán a legnagyobb különbség az összes közül. Abban az időben az írás ezen a poszton az árfolyam Coinbase van $ 770 1 BTC, a Coinmama másrészt ez $ 855, ami 11% -kal több !!

Tehát míg a $ 150 Coinbase lesz akkor 0.18720779BTC, a Coinmama akkor lesz csak 0.16666667BTC.

Támogatás

Az elmúlt néhány évben Hallottam panaszokat támogatást a két vállalat azonban azt lehet mondani, első kézből származó tapasztalat, hogy Coinbase support valóban olyan rossz dolog. Megkapod a választ általában 3 napon belül és még akkor valószínűleg néhány előre megírt válasz hivatkozás nélkül a konkrét esetben. További információ a tapasztalatom Coinbase olvassa ezt post.With Coinmama Sikerült megkapjam a kérdés megoldódott egy időben.

Az ítélet - Coinbase vagy Coinmama?

Azt hiszem, nincs egyenes válasz erre, mivel mindkét cég erős ruhák és gyengeségeit. A végén ez csapódik le, hogy mit a legtöbb értéket.

Ha keres egy gyors tranzakció, anélkül, hogy igazolja személyazonosságát, és a kis mennyiségű pénzt, akkor mennék a Coinmama. Ha a másik viszont, ár-érték arány a legfontosabb szempont mennék a Coinbase. Mindkét cég már körül elég hosszú annak igazolására, hogy itt maradni, akkor a hívás a tiéd.

Egy utolsó (és nagyon fontos) dolog. Ha az adatvédelmet én biztosan marad távol Coinbase. A cég már ismert nyomon követi a felhasználói források és tiltó számlák, ha azt hiszik, a pénztár használják megkérdőjelezhető célra. Tudsz

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

GreenAddress.it felülvizsgálat

Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés