Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam | Hungarian.lamareschale.org

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

FONTOS: Mivel a december 7, 2016 Kör többé nem teszi lehetővé azt a lehetőséget, vételi vagy eladási Bitcoin révén szolgáltatásokat. Ők most utalva minden ügyfeleik toCoinbase.

A leglátványosabb különbség Coinbaseand Kör a tranzakciós díjak. Kör kimondja:

 „Nem kell illetéket fizetniük, hogy használja a saját pénzét. Mi nem számít fel díjat, amikor konvertálni alapok vagy bitcoin egy kapcsolt bankszámla, ha tárolja a Bitcoin vagy Bitcoin tranzakciók”

Sőt, ha veszel Bitcoin Circle akkor nem fizet díjat, de úgy tűnik, hogy a kör 500 $ nem jön fel, mint $ 500 értékű bitcoin. Ez annak köszönhető, hogy több okból is:

  • Van egy hitelkártya kezelési díjat, amely akkor keletkezik, amikor a vásárló a Bitcoin bankkártyával keresztül Kör. Abból, amit láttam ezt egészíti legfeljebb 2,9%, ami nem éppen elhanyagolható.
  •  Úgy tűnik, hogy az adott kör nem garantálja az árfolyam idején a megrendelés (ellentétben Coinbase). Ez okozhat különbséget, hogy mennyit fizet (kezdetben talált ebben a kérdésben a Reddit).

Coinbase másrészt hátba egy fix 1% -os tranzakciós díjat nem számít, milyen fizetési módot használ, és a 0,15 $ díjat ACH betétek. Ezek a díjak meglehetősen alacsony a többi alternatíva odakinn, amely lehetővé teszi, hogy vásárolni bitcoin.

Kör a legegyszerűbb vásárlási folyamat láttam eddig

Egészen a mai napig Vettem Bitcoin révén csaknem 10 különböző cserék. Nem hiszem, hogy valaha találkozott egy weboldal, amely olyan természetes, mint a Kör. Az egyszerű design és elegáns animáció teszik vonzó és könnyen kezelhető még nem hozzáértő felhasználók számára.

De az igazi „mágikus pillanat” származik a képesség, hogy vásárolni Bitcoin bankkártyával, 2 percen belül fiók beállításához. A legtöbb honlap szükséges egyfajta kezdeti ellenőrzés és a mai napig a folyamat vásárol Bitcoin egy hitel cardwas elég összetett. Körülbelül 2 percet vesz igénybe a folyamat Circle és hajlandó vagyok fizetni érte.

Coinbase is remek munkát végzett a saját honlapján, de a folyamat egy kicsit hosszadalmas, és viselni téged. A fő kérdés, hogy az a tény, hogy meg kell, hogy ellenőrizze a bankszámlaszám és néha ez eltarthat egy-két nap.

Coinbase van valami gyanús történik.

Mivel 99Bitcoins foglalkozik egy csomó ember, akik vásárolnak az első Bitcoin vettem észre valami furcsa dolog történik mostanában. Több alkalommal kaptam e-maileket olyan emberektől, azt állítva, hogy megrendelését a Coinbase és ez van a lemondás arra hivatkozva, hogy a fiók a „nagy kockázatú”. Furcsamód az összes ilyen lemondás történt, amikor az ár a Bitcoin felment drasztikusan.

Íme egy példa egy ilyen eset, ami késleltette a vásárlás a felhasználó számára. Egy felhasználó olyan dühös volt, hogy kiment, és egy website hívott Coinbase csalás, ez a honlapok mutatja valódi élő példák Coinbase megrendelések törléséről, ha kedvez nekik változása miatt az ár a Bitcoin.

Nem tudom megmondani, én már tapasztalt ilyen kérdések Coinbase magam, de nekem úgy tűnik, hogy én már hallottam ilyen jellegű történetek oly sokszor, hogy ott talán némi igazság.

Mindkét mobilalkalmazások munka nagy, támogatás is finom

Mindkét Kör és Coinbase mobilalkalmazása elég intuitív és könnyen használható. Azt mondta, hogy Kör nem sokkal jobb munkát teremt egy kellemes élmény (mint a honlapjukon). Időnként, amikor szükségem támogatást Coinbase és Circle mindketten úgy tűnt, hogy reagáltak időben, és kaptam válaszokat kérdéseire.

Ha veszel 500 $ értékű Bitcoin itt van, amit kapsz

Ha költeni 500 $ Coinbase mai árfolyamon kapna 1.3103BTC (összes díj tartalmazza). Ha megy a kör azt kapja 1.2782BTC. Ez úgy tűnik, hogy a Kör sokkal drágább, mint Coinbase, de fontos megjegyezni, hogy én mért Coinbase a ACH fizetés Circle hitelkártya módszer (mert én nem egy amerikai hitelkártya, amely Coinbase elfogadja).

Ez azt jelenti, hogy a Coinbase kapsz az érme 2-4 nap után, amit tett a vásárlás és a Circle kapsz azt azonnal - így azt hiszem, ki kellene találni, ha 0.0321BTC érdemes várni 2 nap (~ durván $ 11 a mai árfolyam).

Kör a győztes egy orr könyvemben

Miután mindent elmondtunk és kész, én inkább Kör Coinbase. Az elegáns design, a könnyű használat és a villámgyors tranzakciós szállítás létrehoz egy igazi „mágikus pillanat” nekem. Azt sem bánom, többet fizetnek díjakat a kiemelkedő élményt. Ha minden a megtakarítás, amennyire csak lehetséges, mint Coinbaseis valószínűleg az út, de ha azt szeretnénk, hogy elkerüljék a szóváltás választani Kör.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

Post Tacocoin

Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve