Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell | Hungarian.lamareschale.org

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Coinbaseis híres, hogy a világ legnagyobb Bitcoin iroda, jelenleg szolgáló, összesen 32 országban (bár ez hamarosan csökken a 31 Vogogo, a kanadai fizetési szolgáltatás, leáll).

Amellett, hogy közvetlen értékesítés a Bitcoin található, vagy ahhoz közeli, a jelenlegi átlagos piaci aránya (+ 1% ellenében), Coinbase megkönnyíti az alacsony díj (0,25% az elfogadók) kereskedelmi mindkét Bitcoin és Ethereum annak csere platform, GDAX (a Globális Digital Asset Exchange).

load...

Coinbase kínálja a következő kiegészítő szolgáltatások és előnyök:

 • Azonnali vásárlás akár 1000 $ értékű BTC hetente ellenőrzött hitelkártya tulajdonosok.
 • A sokféle fiat be- és kifizetési lehetőséget.
 • Azonnali közötti transzferek Coinbase felhasználók.
 • Egy jól dokumentált API fejlesztők.
 • A jól megtervezett és intuitív felhasználói élményt.
 • load...
 • Biztosított Bitcoin betétek.
 • A bankkártyát Shift Paymentslinked a Coinbase egyensúlyt.
 • Online és mobil pénztárca szolgáltatások, a multi-aláírás biztonsági beállítás, hogy megakadályozzák illetéktelen mozgását alapok.

Coinbase gyakran ajánlott újoncok, mint az egyik legegyszerűbb módja, hogy megszerezzék első bitcoin. A cég fektetett rengeteg időt és pénzt bele, hogy a felhasználói élmény sima és fájdalommentes. Kiterjedt banki partneri tennie ügyletek keresztül elektronikus átutalással kapcsolatban, ACH / SWIFT / SEPA átutalás és ennek közelmúltban vezették be, főbb hitelkártyákat és a PayPal.

Ezekre és hasonló okok miatt Coinbase tapasztalt gyors növekedés, mivel az alapító 2012 közepén Brian Armstrong és Fred Ehrsam. A következő statisztikák az Coinbase céloldalától önmagukért beszélnek:

load...

 
Ha Coinbaseis olyan sikeres, miért fontos ez, hogy ilyen rossz rep?

Nem titok, hogy Coinbase vonzza a sok ellenségeskedés, ha nem egyenesen ellenséges. A „Coinbase” SEARCHQUERY Reddit K / Bitcoin hamar kiderül, végtelen felhasználói panaszok tarkított vonatkozó híreket. Válaszul, hogy vagy az ilyen üzenetre, nincs hiány az anti-Coinbase Fehérgálic lesz kimutatható a commentariat. Hasonló a helyzet a BitcoinTalk fórum és egyéb tárgyalt helyszíneken; oldalon Coinbase a Bitcoiners személyesen vagy IRC-n, a Twitter vagy a laza, te körülbelül egyformán valószínű, hogy meghallja a kritika dicséret.

Most, sok ember szereti Bitcoin számára nyújtanak menedéket a nagy és kicsinyes zsarnokság a bankok és a vállalati fizetési szolgáltatások. Bármely cég, amely visszahozza az ilyen „felhasználói élmény” elkerülhetetlenül szembesülnek nehéz golyóálló. Röviden, Coinbase büntetés alá gyakran úgy viselkedik, mint a leggonoszabb a bankok.

Az ilyen nézetek mérsékelni kell az a tény, hogy évek Coinbase szolgált a piac megbízhatóan és hitelesen, mint sok (volt) cserék, sikertelen, vagy a még unfailed, ami lehetne említeni. Azonban Coinbase is húzta a részesedése az megkérdőjelezhető mozog az élettartama alatt.

Íme néhány jó ok, hogy tekintse a cég némi szkepticizmus:

A 6 fő oka a Coinbase küzdelem

1) Zárt és befagyasztott számlák


A rettegett Coinbase „befagyasztása észre.”

Erőszakos számla lezárások talán a leggyakrabban tartott neheztel Coinbase. Mivel a cég szoros integrációt a hagyományos banki törvények, mint a bezárások elkerülhetetlenek. A jobb és / vagy ami még rosszabb, Coinbase büszke a törvényi megfelelést.

Coinbase volt firstto kap amerikai hatósági jóváhagyás. Ennek eredményeként Coinbase van AML (pénzmosás elleni) és KYC (Know Your Customer) gyakorlatok mint bármely bank. Itt van, hogy egy csomó személyes-azonosító adatok, ha szeretné élni magát Coinbase szolgáltatás.

Sok Bitcoiners érték a magánélet és a tárgy ilyen invazív eszközökkel. Idézni a közelmúltban tweetby Andreas Antonopolous: „A legnagyobb pénzmosókat van banki engedéllyel. A legnagyobb terror finanszírozók államok. Ne vásároljon a hazugság KYC / AML „.

Várják Coinbase hogy trackhow töltesz „saját” érméket, és rövidesen fogd be a számlát a következő tevékenységekre:

 • Kapcsolatos tranzakciók felnőtt szolgáltatások
 • Bitcoin szerencsejátékok, így készség-alapú játék,
 • Eladása vagy megvásárlása csempészett át Darknet piacok
 • Viszonteladása coinson egyéb cseréket, különösen anélkül, AML / KYC,
 • Más tetszőleges okokból dörzsölje a algoritmus a rossz irányba.

Míg a pénzt szinte biztosan visszakerül a bank, ha Coinbase becsukja fiókja, akkor valószínűleg bizonyítani, hogy egy kellemetlen, bosszantó és potenciálisan költséges tapasztalat.

Coinbase is tagja a Blockchain Szövetség, amelynek célja, hogy leküzdjék a használatát Bitcoin illegális (vagy engedély nélküli) célra. Mint ilyen feketelista intézkedések lebontja Bitcoin fungibility- fontos tulajdonsága stabil pénz - Coinbase politikái kérdése jogos sérelem a Bitcoin számára.

Megjegyzés: ha élvezni a kényelmet, a vásárlás bitcoin származó Coinbase de szeretné elkerülni a feketelistára, nézd meg a bemutatása névtelenítését a Bitcoin kiadások!

2) mennyiségű panasz

Ha Coinbase kap ilyet az igényelt számú 4 millió ügyfél, magától értetődik, hogy kap egy arányosan panaszok nagy száma miatt. Egy friss példa, hogy sok felhasználó fejezték ki elégedetlenségüket GDAX hibákat és outages.Such panaszokat hajlamosak átterjedni a szociális média, mivel a felfogás, hogy Coinbase támogató személyzete meggyorsítják azok a válaszok nyilvánosan hangú sérelmek.

A megválaszolatlan kérdés az, hogy Coinbase kap arányosan nagyobb támogatást jegyeket, mint a versenytársai, hány jegyet úgy döntöttek, hogy az ügyfelek elégedettsége és mennyi ideig tart az átlagos jegyet kell zárni. A személyes tapasztalat Coinbase support válaszol 99Bitcoins követelések 48 óránként átlagosan. Az a hitel, amellett, hogy az e-mail szolgáltatást támogató, Coinbase is rendelkezik egy átfogó GYIK sectionpage és hasznos támogatást fórum.

3) szoros kapcsolat a pénzintézet

Nem titok, hogy Coinbase kapott több millió a kockázati tőke finanszírozás, összesen $ 106 millió érkezett, több mint 4 finanszírozási fordulók 23 különböző befektetők. Ivadékukat kerek volt a 2012 végén és 2015 elején volt egy C sorozat kerek. Az identitás Coinbase befektetőinek, BBVAin különösen hosszan lehetne felé magyarázó szoros kapcsolatokat a hagyományos pénzügyi cégek. Fred Ehrsam magát egy korábbi Goldman Sachs kereskedő. Természetesen az ilyen kapcsolatok nem ül jól meghatározott, mondjuk, „buzgó” Bitcoiners, akik úgy vélik, a bankok a betegséget, és Bitcoin a gyógymódot.

4) Partner Jutalmak visszaélés

Coinbase korábban felajánlott nagylelkű affiliate program, ahol 75 $ fizettek annak, aki említett egy ügyfél, aki ment, hogy megvásárolja a $ 100 + értékű Bitcoin. Azonban Coinbase reneged ezzel foglalkozik figyelmeztetés nélkül. Sok szorgalmas leányvállalatok, beleértve 99Bitcoins, kapott egy alamizsna promóciós munka végezni Coinbase.

5) balvégzetű, politikai beavatkozás

Bármilyen motívum, mind Brian Armstrong és Fred Ehrsam (Coinbase alapítói) érezte, hogy Wade alattomos PR vizek, a hátrányára cég hírnevét. Az első nagy hiba volt bevonásával Coinbase az elmérgesedett vita blokk méret és a második volt, aktívan támogatja Bitcoin fő riválisa; A zavaros, „Turing-teljes” Ethereum.

Coinbase oktalanul támogatást ígért a sikertelen Bitcoin XT / Classic projekt. Brian Armstrong emelt nyaktollazat egész közösségi média számos meggondolatlan megjegyzéseket és bejelentések.


 

Armstrong felülről nem jól érkezett a szélesebb Bitcoin közösség.

Ezután Fred Ehrsam hirdette a fölénye Ethereum, röviddel azelőtt, hogy a látványos kudarca DAOand Ethereum későbbi ár összeomlik.

Nehéz elképzelni, hogy milyen Brian és Fred remélték a saját ellentmondásos nyilatkozatokat és határozatokat, hanem a kapott PR holtjáték valószínűleg látni őket ábrázolási semlegesebb természetesen a jövőben.

6) Blockchain Szabadalmak

Talán a legsúlyosabb minden vétkét vannak Coinbase a 9 patentfilings az cryptocurrency kapcsolatos „újítás”. Ezek az alkalmazások a következők:

 • „Bitcoin”
 • „Forró pénztárca tartására Bitcoin”
 • „Tipp gomb”, stb.

Ilyen szabadalmak nyilvánvalóan nem Coinbase újítások és nyilvánvalóan nehezen egyeztethető össze a nyílt forráskódú és a filozófia a Bitcoin. Brian Armstrong látszólag expectspeople bízni Coinbase, és arra, hogy tartózkodjon az ilyen szabadalmak blokkolni a versenyt. Őszintén szólva, nem a cég, vagy szerv Canor shouldbe megbízható jogi hatalmat bármilyen szempontból a Bitcoin ökoszisztéma. Bitcoin célja az volt, hogy ne legyen szükség az ilyen megbízható felek.

Lényeg: ne használjon Coinbase?

Időnként úgy tűnik, hogy Coinbase inkább az üzleti befektetőket vonzani, mint ügyfeleket kiszolgáló vagy bölcsen fejlődő Bitcoin. Tekintettel a fentiekre, lehetetlen ajánlani Coinbase nélkül néhány kikötéssel:

Soha ne támaszkodni Coinbase fellépni a pénztárca. Ez egyformán vonatkozik minden más csere és a harmadik fél által nyújtott szolgáltatás felajánlása tárolni a pénzeteket. A sokszor ismételt mondás: ha Ön nem rendelkezik a titkos kulcsokat, akkor nem a saját bitcoin.

Míg Coinbase multi-sig Vault kínál néhány extra biztonságot, mint kap megtartani legalább az egyik kulcsa, még mindig közel sem olyan biztonságos, mint tárolja a bitcoin személyesen. Ha bizonytalan abban, hogy hogyan kell helyesen tárolni a bitcoin egy hideg pénztárca, úgy a vásárlás egy megfelelő hardver pénztárca.

Ne használja Coinbase, ha kívánja használni a bitcoin semmit „rossz”. Ahhoz, hogy a jövőben ne legyenek jogi bonyodalmak, a legjobb megoldás a decentralizált csere, mint a LocalBitcoins vagy Mycelium helyi kereskedő.

Végül, ha te egy Bitcoin birtokosa vagy hívő, mielőtt Coinbase meg kell vizsgálni, hogy tetteik, hovatartozástól és ösztönzők megfelelően igazodik a gyógyulás elvei Bitcoin, mint a nyitottság, a decentralizáció és a helyettesíthetőség. Míg Coinbase lehet olcsó, népszerű és kényelmes lehetőség, ők már bizonyították zavaró hiánya tekintetében azoknak az egyedülálló tulajdonságokkal és így végső soron a Bitcoin értékét.

Coinbase nem az Bitcoiners

Ez egy bevezetett egyszerűsítés azt mondani, hogy Coinbase nem az Bitcoiners hanem az újonnan cryptocurrency, Ethereum szerelmesei, kockázati tőkebefektetők és a egy maradandó érzelmi kötődés a megnyugtatóan kék vállalati színekkel és gazdagság peacocking a hagyományos bankok.

Sokan szívesebben bízzák a pénzüket a szolgáltatás ami Bitcoin tűnnek a hagyományos és megszokott. Ez indokolt, mivel a többlet beruházás Coinbase (kiegészítve idején írásban a $ 10.500.000 injectionfrom a Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ) azt jelenti, hogy a cég jól tőkésített; gazdag csere inkább egy hang csere. Ha óvatos ami jelentős összegeket fiat vagy kripto a tőzsdei, Coinbase van probablyone a biztonságosabb lehetőséget, azonban alapos AUDITIS az egyetlen módja annak bizonyítására, hogy ez tény.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Post Tacocoin

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?