CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről? | Hungarian.lamareschale.org

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Január 2018 Frissítés: Nemrég voltam észrevenni a növekedés felhasználó panaszkodik CEX.io. Azt javasoljuk, hogy olvassa a vélemények már említettem, ezen a poszton, és a megjegyzések a megjegyzés rovatban és megítélése magad. Elegem több ember kérdezi, hogy távolítsa el ezt a felülvizsgálatot, de az én személyes tapasztalat sosem volt egy kérdés a csere. Mindenesetre, a kereskedelem óvatosan.

CEX.iois egyik legrégebbi Bitcoin cserék körül. Úgy indult 2013-ban Londonban, mint a bitcoin és a felhő bányászati ​​szolgáltatót. Egy bizonyos ponton a bányászati ​​medence néven Ghash.io, olyan nagy volt, úgy ítélte meg, 42% a teljes hálózat bányászati ​​teljesítmény.

Azonban január 2015 felhő bányászati ​​tevékenység bezártak, és ma CEX.io működik kizárólag a Bitcoin csere. CEX.io van regisztrálva FinCEN és Vonatkozik KYC (ismeri az ügyfelet), és AML (pénzmosás elleni) irányelveit. Ez azt jelenti, hogy el kell, hogy igazolja személyazonosságát, mielőtt képes lesz megvenni a Bitcoin révén a csere.

CEX.io lehetővé teszi, hogy vásárolni Bitcoin hitelkártyával, elektronikus átutalással vagy átutalás (ha él az EU-ban). Azonban CEX.io tranzakciók munka egy kicsit más, mint a többi Bitcoin csere, ezek alapján Fill-vagy-Kill megrendelések (más néven FOK).

FOK parancs az parancs, amelyek végrehajtása azonnal és teljes egészében. Tehát bármit is „megállapodott” fizetni, vagy kap, hogy pontosan mi fog történni. Ez más, mint hogy más cserék dolgozni, ahol találkozhat a likviditási problémák. Így például, ha csak 2 Bitcoin egy megállapodás ráta CEX.io akkor biztosan megkapja ezt az összeget, de ha csak 2 Bitcoin szóló Bitstamp meg kell várni, amíg valaki, aki hajlandó eladni ezeket a Bitcoin meg a kért árat jön.

Ahhoz azonban, hogy ez a munka 100% CEX.io kell díjat ügyfelek egy prémium, így mindig lesz képes teljesíteni a megrendeléseket, így a magasabb árfolyam.

Hogyan CEX.io működik?

CEX.IO van egy nagyon világos magyarázatot a saját helyén, hogy ez hogyan működik, akkor itt egy összefoglaló róla:

Ha belép egy kereskedelmi, CEX.iocalculates az ár, és befagyasztja azt 120 másodperc. Te bemenet az összeget kíván költeni, és látja az összeget a Bitcoin kaphatunk. Miután megnyomta a vételi / eladási gombot, a rendszer ellenőrzi, hogy van-e elég rendelkezésre álló források.

Ha a piaci helyzet lehetővé teszi a végrehajtását a rendelést a feltételek nem rosszabb, mint te megállapodtak, hogy az lesz kitöltve (A sorrend is tölthetjük kedvezőbb feltételek). Ha van egy hirtelen tüske az árfolyam - megakadályozza a megbízás végrehajtása az elfogadott feltételek - akkor be kell jelenteni. Miután ellenőrizte a kereskedelmi, a rendelés illeszkedik más megbízásokat a csere, és az egyenlege van beállítva - néha az összeg még nagyobb lehet, mint a megállapodott, de soha nem kisebb.

CEX.io díjak és költségek

Az egyik legnagyobb panaszok felhasználók körülbelül CEX.io a díjak összege és „rejtett díjak” vesznek. CEX.io egy 7% díjat a szolgáltatásért, amely fel van töltve a mennyisége Fiat valuta fizet. Tehát ha veszel 1000 $ értékű bitcoin kapsz csak $ 930 értékben. Ez azt jelenti, hogy a magas árfolyam látsz CEX.io már tartalmazza a szolgáltatás díját belül, és nincs más díjakat kell alkalmazni.

Ugyanakkor a díj fentiek csak akkor van jelentősége, ha azt szeretné, hogy csinál egy közvetlen vásárlás CEX.io. A csere is ellátja kereskedelmi szolgáltatások, amelyek a különböző díjakat kell alkalmazni. Annak érdekében, hogy a kereskedelem akkor kell, hogy finanszírozza a CEX.io számla vagy egy bankszámla (nincs jutalék CEX.io részéről), vagy bankkártyával (3,5% + $ 0.25 jutalék). Továbbá, ha belépnek egy kereskedelmi akkor kell fizetni akár% 0,2 ügylet feedepending az Ön részéről a kereskedelemben.

CEX.io vásárlás korlátai

Négyféle véve korlátokat CEX.io- Basic, Verified Ellenőrzött Plus és vállalati.

Alapvető accountscan vásárolni akár 500 $ értékű bitcoin napi 2000 $ értékű bitcoin egy hónapban.

Ellenőrzött accountscan vásárolni akár 10.000 $ értékű bitcoin naponta 100.000 $ értékű bitcoin egy hónapban.

Ellenőrzött plus és vállalati számlák nincsenek korlátozások mennyiségű Bitcoin lehet megvásárolni.

Ahhoz, hogy az ellenőrzött akkor kell adnia a kormány által kibocsátott és a személyes információt magáról.

Támogatott országok

CEX.io suppoers világ valamennyi országában a hitelkártyás vásárlások, kivéve a következő: Izland, Vietnam, Afganisztán, Algéria, Bahrein, Irak, Kuvait, Libanon, Líbia, Nigéria, Omán, Pakisztán, Palesztina, Katar, Szaúd-Arábiában és Jemenben.

Ügyfélszolgálat és felhasználói vélemények

Talán az egyik legvitatottabb kérdéseket CEX.io a felhasználói vélemények kap az interneten. TrustPilot ad CEX.io átlagos értékelése 3.9 out of 10 csillag. Reddit is volt egy nagyon rövid, és aggódnak reviewabout a csere. Azonban a legtöbb ember nem is olvassa a részletes véleménye, csak nézd meg a értékelés, ezért úgy döntöttem, hogy nem csak ezt.

Úgy tűnik, hogy a legtöbb elégedetlen felhasználó értékelések sem panaszkodnak a rejtett díjak (azaz a magas árfolyam), a személyazonosság igazolására szolgáló eljárást vagy a webhely ügyfélszolgálat. Az első két kérdés általában összefügg az emberek nem értik meg az apró betűs, és CEX.io tette sokkal egyértelműbb az elmúlt néhány hónapban mennyit fizet a pénzeteket. Mint látható az alábbi:

Ami támogatás futottam egy tesztet. Rákattintottam a „help” ikon, amely minden oldalán megtalálhatók az oldalon, és azt akarta, hogy milyen gyorsan tudok egy választ. A támogatási rep válaszol 20 másodpercen belül, és kaptam egy nagyon részletes választ (annak ellenére, hogy egy előre megírt választ). Így személyesen voltam nagyon boldog, hogy.

A legtöbb rossz vélemény, hogy voltak TrustPilot is kapott választ CEX.io ezért jó látni, hogy a cég törődik hírnevét. És végül, a rövid reddit felülvizsgálat olvastam nem fészer új fényt a csere. A legtöbb ember a Reddit azt mondta, hogy nem volt semmilyen problémát vele, és az eredeti plakát csak nem érti a személyazonosság igazolására szolgáló folyamatot.

Következtetés - A CEX.io a jó választás?

Egészen a mai napig használtam CEX.ioseveral alkalommal, és nem volt semmilyen kérdést. Azt hiszem, ez egy szilárd csere, az egyetlen hátránya, hogy a 7% -os díjat azok díjat vásárlás Bitcoin. Az elmúlt évben, vagy úgy az árfolyam már ugrás frogged konok, és vált a vezető Bitcoin irodák körül. A felhasználói felület nagyon intuitív és akár teljes kezdőknek sikerül megvenni a Bitcoin vele. Mindaddig, amíg tisztában vannak a díjak és a hitelesítési folyamat szükséges vásárolni több jelentős mennyiségű Bitcoin te jó menni.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen