Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül | Hungarian.lamareschale.org

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Luno (korábban BitX) van egy elég kicsi marketcap szerint CoinMarketCap.com, a kereskedelmi gyakran alatti másfél millió dollárt. Mégis, Luno élvez általában magas ipar jó hírnevét, és általában kapott kedvező véleménye. Ellentétben sok más cserék, Luno koncentrál csak a Bitcoin, úgyhogy nincs egy csomó rugalmasságot ezen a platformon. Mégis, a Luno csere és pénztárca egyaránt nagyszerű lehetőségek Bitcoin.

load...

Luno azt állítja, hogy a világ „legmegbízhatóbb, biztonságos és megbízható csere”. Függetlenül attól, hogy a vállalat vissza az ilyen magasztos állítja fel, azonban továbbra is egy teljesen más kérdés. Luno óta körül 2013, így a cég által korábban mögötte, de eddig nem sikerült Luno, hogy biztosítsa minden komoly piaci dominanciáját.

load...

Ez nem megijeszteni el a csere, de. A csere is kapnak támogatást a digitális valuta Group által működtetett ipar gondolat-vezető Barry Silbert. Luno is finanszírozza Naspers, amely az egyik idősebb is aktív kockázati tőke és technológia befektetési vállalkozások. Naspers süllyedt $ 4.000.000 be Luno, ami egy elég nagy összeget egy VC cég, így ők biztosan tetszett, amit láttak.

Luno is kínál Bitcoin intelligens pénztárca Android mobil eszközök. A tárca már letöltött között 100K az 500K-szer, így egy nagyon népszerű alkalmazás. Továbbá azt zárolt pontszáma 4,4 látogató, így ez az egyik leginkább jól tekinthető Bitcoin pénztárca alkalmazásokat az Android. Ez pénztárca ingyenes, és vannak nulla díjak ügyletek, így egy nagy olcsó megoldás.

load...

Luno nem számít fel díjat küldeni, tárolja vagy fogadni bitcoin. Azonban, ha vásárolni vagy eladni a Bitcoin, akkor meg kell fizetniük. A díjak egy kicsit bonyolultabb, mint Luno csak hátba „elfogadók”, akik csökkenteni likviditást, hanem „döntéshozók”, aki a likviditás növelése (mondjuk azáltal bitcoinokat eladó). Látni fogja a teljes árat, ha megy, hogy a vásárlás, mert változhat ügyletenként. Hogy őszinte legyek, ez a hiánya induló átláthatóság inkább idegesítő.

Luno tűnik szilárd választás Bitcoin kereskedők, de győződjön meg róla, figyelni, hogy a változó díjak, hogy azok összhangban vannak a piaci követelményeknek. A Luno pénztárca is egy nagy lehetőség az emberek keresnek egy erős és megbízható Android pénztárca.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata