Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell | Hungarian.lamareschale.org

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Bittrexis amerikai cryptocurrency csere, hogy nőtt a népszerűsége kripto kereskedők indítása óta tevékenységét 2014. December egyenletes növekedését tette az egyik legelőnyösebb altcoin cserék a piacon.

load...

Sok Bittrex sikerének az eredménye az alapító csapat tapasztalt biztonsági szakemberek, amely elkötelezett amellett, hogy egy egyszerű, gyors, megbízható és biztonságos cseréjét. A rengeteg esetben az összeomlás és a feltört cserék az iparban, a kereskedők értékelik a platform szolgáltató, hogy ne veszítse el a pénzüket.

Bittrex alapította Bill Shihara (társalapítója és vezérigazgatója), Richie Lei, Rami Kawach és Ryan Hentz. Ez alapján ki Las Vegas, Nevada. A cég tesz pontot ahhoz, hogy amerikai pénzt törvényeket, ami nyilvánvaló a telepítést és szerkezetét annak cseréjét.

load...

Regisztrálsz Bittrex

Regisztrálsz Bittrex egy nagyon egyszerű folyamat, különösen, ha minden, amit keres, hogy a kereskedelem cryptocurrency pár. Egy név, e-mail címét, születési dátum, telefonszám ellenőrzés, akkor elkezdheti a kereskedést egy alap ellenőrzött fiók alatt harminc percig.

Magasabb szintű ellenőrzést igényelnek megosztásának további részleteket, hogy kinyit egy szélesebb lehetőséget biztosított. Például a fokozott ellenőrzött szint lehetővé teszi a kereskedők, hogy a betétek és a kivonás fiat banki átutalások értéke $ 10,000 vagy magasabb.

Változatos Altcoins

Ha van egy igazolt fiókkal, olyan kitűnő altcoins képest bármilyen csere lesz elérhető az Ön számára. Több mint 250 altcoins állnak kereskedés ellen Bitcoin, Ethereum, és fiat valuta formájában USD-pen és BitCNY.

load...

Bittrex tesz erőfeszítéseket, hogy adjunk fel-és jön altcoins miután alaposan elbírálása a forráskódok és kivezetésének inaktív érméket.

Míg néhány pump and dump érmék sikerült átcsúsznak a felülvizsgálati folyamat, Bittrex célja, hogy növelje a minősége a teljes érme listáját. Ha van egy ICO, ami éppen befejezett egy új blockchain elindítását, vagy akár egy nemrég elágazó villát, akkor köteles megtalálja azt Bittrex.

Kemény Fork érméket

Bittrex gondosan áttekinti az összes érmét a közelgő kemény villát vagy a légiközlekedési eszközöknek megadása előtt teljes mértékben támogatja és a nyilvántartó ügyfelek számlái. Gyakran előfordul, hogy amint a hálózatok elég stabil, több érmét megszülte kemény villa bocsátott kereskedelemben.

Ennek egyik példája a közelmúltban Zclassic (ZCL) érme villát, melyet sikerült szakmailag támogatja az új ZenCash (ZEN) érme. Tovább közelgő Bitcoin arany kemény villa még ellenőrzés alatt áll, de ha egyszer ez sikerül, a BTG egészül kereskedési akárcsak a Bitcoin készpénz forkof Bitcoin és a Ethereum Classicfork a Ethereum.

Trading, kivonás, és díjak

Sajnos Bittrex még nem támogatja a tőkeáttétel és margin kereskedés, és csak spot kereskedés kínál minden érme listát. A csere dolgozik egy új kereskedelmi motor, amely támogatni fogja a margin kereskedés és haladó sorrendben típusok hamarosan.

Igaz azonban, a jelenlegi kereskedelmi motor zökkenőmentesen ragasztja össze automatizált kereskedési funkciókat, mint például a stop loss, jó „til lemondás (GTC), és az azonnali vételi vagy eladási, az összes szokásos műszaki ábrázolási eszközök kereskedő igényeinek. Az ügyfelek folyamatosan méltatja a tőzsde kereskedési felület a gyors letöltési idő, és nem történt olyan lógó vagy késleltetésében.

Díjak és kötetek

Trading feesare valamivel magasabb Bittrex képest az ipari átlag. Továbbá nincsenek sem kedvezmények nagy volumenű kereskedés sem ösztönző modellek elfogadók és biztosított. A 0,25% -os egységes jutalék alkalmaznak valamennyi forgalomban.

Azonban díjak keveset tettek, hogy visszafogja a vevők számát regisztrálni. Bittrex látott látható növekedés a kereskedelmi volumen óta 2014 és ez most felzárkózás Poloniex a altcoin csere legnagyobb volumenét. Mindössze három év alatti, Bittrex azon mennyiségei felnagyított olyan alacsony, mint 0,1% és 0,5% a Poloniex féle kötetek.

Mégis, Bittrex gyorsabb az várakozási időket és megbízhatóbb, mint a megbízás végrehajtása Poloniex ellenére viszonylag alacsony volumenű.

Biztonság

Páratlan biztonsági Bittrex legjelentősebb értékesítési pont. Az alapító csapat, amely számítógépes biztonsági szakértők több mint 40 éves együttes tapasztalata, fontossági sorrendbe biztonság minden fejlesztési döntéseket. Három évvel elindítása után, Bittrex elérte a ritka bravúr nem szenvedett semmilyen megsértését vagy elvesztette minden ügyfél források.

Bittrex van a helyén rugalmas, többlépcsős pénztárca stratégia, amely mindig megtartja 80% -90% az alapok biztonságosan elérhető. Eközben a vevők oldalán, kéttényezős hitelesítés egy must minden kivonás és API hívások; ha nem aktív, egy határt kivonás érvényesül az ügyfelek anélkül 2FA létre.

A fentiek miatt a felhasználó a közelmúltban megkeresett bennünket, hogy tudassa velünk, hogy a számláját feltörték. Úgy látszik, a hackerek képesek voltak elérni a Bittrex fiókjába, és módosíthatja a beállításokat 2FA szükségessége nélkül mail ellenőrzést. A felhasználó alapvetően akkor zárva. Bittrex nem válaszolt ebben az esetben az idő az írás. Tehát egy figyelmeztető szót - nem használ Bittrex nélkül 2FA engedélyezve van, hiszen ha valaki kap a fiók adatait tudja hatékonyan letilt.

Vevőszolgálat

Esetenként bizonyos számlákat átmenetileg suspendedpending befejezése véleményét. A folyamat húzott éles kritikát a tulajdonosok a befagyasztott számlák, akik megtették az internetes fórumokon a levegő sérelmeiket az interneten.

Úgy tűnik, ez a helyzet már folyik egy ideje már, csak egy minimális választ a Bittrex csapat. Összességében szerint Bittrex, csak mintegy 0,1% számlákat érinti a felfüggesztés, lezárások vagy egyenesen tilalmat. Ugyanakkor az elmúlt hónapban több mint ötven szál nyitottak a különböző fórumokon BTC ebben az ügyben.

Ha azt szeretnénk, hogy elkerüljék az ilyen kellemetlenség, akkor a legjobb, ha a hitelesítő a kezét, ha a fiók megjelölve. A legtöbb panasz az interneten találtam a felhasználóktól a feltörekvő piacokon; Bittrex alacsony szintű követelményeket úgy tűnik, hogy fellebbezni az ilyennel piacokon.

Még a magas fokú biztonsági, Bittrex legnagyobb csalódás az, hogy ügyfélszolgálattal. A közvélemény a sebességet választ, hogy támogassa a jegyeket lehangoló, amikor ellenőrzés, ügyfélszolgálati ügyek, és az anyatej-up fiókok felülvizsgálat alatt állnak.

Következtetés

Bár Bittrex lehet tekinteni kiváló cserébe kezdők és a kereskedők, akik robusztus, biztonságos platform, amely a kereskedelem több cryptocurrencies, annak hiánya ügyfélszolgálati és legújabb számlák befagyasztása, hogy ez egy megkérdőjelezhető választás.

Túl gyakran, cserék áldozatot ügyfélszolgálat és az elégedettség, hogy továbbra is a működési és bővül a folyton változó crypto helyet. Ebben az esetben a nyilvános felháborodás úgy tűnik, túl hangos figyelmen kívül hagyni.

Használja Bittrex óvatosan most, és nem rakódik le semmilyen összeget nem engedheti meg magának, hogy befagyott egy bizonyos ideig. Ez azonban egy szerencsétlen igazság szinte minden Bitcoin exchangeout ott.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat