Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához? | Hungarian.lamareschale.org

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Bitstamp az egyik legrégibb és legtekintélyesebb cryptocurrency csere platformokon. Ez már működik 2011 óta.

A csere a legalkalmasabb arra, közbenső és tapasztalt cryptocurrency felhasználók számára, akik a kereskedelem Bitcoin, altcoins, és fiat valuta esetében. Bitstamp néz ki, hogy a felhasználók számára az alacsony díj cserélhetők digitális valuták nagy mennyiségben. Ez különösen népszerű az európaiak, mert alakult Luxemburg és most irodái Londonban.

Ebben az áttekintésben talál egy alapos pillantást Bitstamp, beleértve annak főbb jellemzőit, támogatott pénznemek, és hogy végső soron megfelel elvárásainak.

Cég áttekintés

Mivel ez már működik 2011 óta, Bitstamp kifejlesztett egy jól megbecsült, jó hírű, és megbízható szolgáltatást. Ez volt az egyik első cserék eredetileg a kereskedelem Bitcoin, mint a versenytárs az akkor népszerű Mt. Gox.

Mt. Gox egykor a nagy Bitcoin csere, kezelése közel 70% -a tranzakciókat. Székhelye Tokió, a platform hozta le a leghírhedtebb Bitcoin hack, melyen 850.000 érméket lopott. Sokan elvesztették hatalmas összegeket, amelyeket soha nem találták meg.

Bitstamp európai bázis tette egy erőmű a cryptocurrency ipar, és a platform tudja, mit csinál, amikor a blockchain. Ez navigált a rögös, kanyargós utakon a Bitcoin, és ez jobb érte.

Bitstamp szolgáltatás legalkalmasabb valaki egy kicsit cryptocurrency tapasztalat. Annak ellenére, hogy Bitstamp fejét kezdődik a verseny, a webhely használhatóságát nem nagyon egyszerű, és egy kicsit bonyolult a kezdők számára. Olyan szolgáltatások, mint Xapoor Coinbasemight könnyebb, ha keres, hogy vásárolni az első bitcoin.

Pénznemekben

Bitstamp működik euróban és dollárban Fiat valuta lehetőségek. Ha van egy európai bankszámlát, megtalálod a szolgáltatás különösen hasznos, mert akkor pénzt befizetni banki átutalással. Ez segít elkerülni izmos hitelkártya díjakat.

A cryptocurrencies kínálnak azok, amit elvár egy jelentős árfolyam: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), litecoin (LTC), és Ripple (XRP) mind a kereskedelmi és pénztárca lehetőségeket.

Támogatott országok

Bitstamp biztosít európaiak fantasztikus támogatást, különösen az euró bankszámlát. Átutalással euroszámlája a legolcsóbb módja annak, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez ha a betét fiat valuta. Bitstamp most is lehetővé betétek hitelkártyával, amely megnyitja könnyebb lehetőséget a világ többi része, bármennyire, ez egy drága megoldás.

Bitstamp vannak irodái Luxemburgban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Ez elég megnyugtató tudni, hogy van egy brit telefonszámát és címét, így egy kicsit több megbízható.

Cseredíjak

Betétek, kivonás, és tranzakciós díjat Bitstamp általában elég olcsó, mint a legtöbb cserék. A letéti díj mindössze 0,05%, ami elég alacsony. Egyéb cserék különösen akkor lehet mohó ezen a területen, figyelembe 2%, 3%, vagy akár 4%.

Kereskedési díjak függően változhat vásárolni és eladni összegeket. A legmagasabb kereskedelmi díj 0,25% az összegek alatt $ 20,000, és eshet olyan alacsony, mint 0,10%, ha szerencsés, hogy dolgozik, több mint 20.000.000 $. Ismét ezek viszonylag elhanyagolható díjat, mint néhány versenytársai.

Legyen óvatos a hitelkártyával. Letétbe keresztül lapos kis mennyiségben fog kerülni drágán. Összeg kevesebb, mint 500 $ készítsen egy óriási 8% -os díjat.

Betétek és kivonás Bitcoin, litecoin és Ethereum ingyenes.

Megtalálható a teljes listát a díjak itt.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálathoz cryptocurrency és blockchain cégek is elég megbízhatatlan és változhat vállalatonként, vagy akár az ügyfél az ügyfél. Megtalálja a felhasználók beszél a jó és rossz tapasztalatait Bitstamp, ami várható egy úttörő vállalkozás a fejlődő iparágban.

Akkor, persze, forduljon Bitstamp e-mailben, és akkor általában kap választ 24-72 órán belül jellegétől függően a lekérdezés. Az üzleti UK telefonszáma is elérhető hívni vészhelyzetben.

Van még egy tisztességes FAQ oldalt. Sok vállalat csak fizetni beszélnek ezen a területen a saját honlapjukon, de Bitstamp valójában nyújt részletes információt, hogy válaszoljon a legtöbb nagy kérdés.

Közvélemény

Bitstamp egy elismert üzemeltető és általában nagyra a fogyasztók számára. Mint már említettük, a vállalkozás már több mint hat éves volt, így akkor köteles ásni néhány rossz kritikát, ha megnézi őket. Egy gyors Google-keresés a Bitstamp reviewdoes dobja fel néhány „Átverés, vagy nem?” címoldalára, de ezek gyorsan eloszlatta után tovább olvasás.

Hogy őszinte legyek, akkor valószínű, hogy megtalálja az efféle kérdésekre lógott a legtöbb csere, mivel a közönség nem elég bízik a cryptocurrency világ egésze még. Összességében, te mindig fog találni rossz véleménye körülbelül Bitcoin cégek, mert sokan nem értik, hogyan kell használni a szolgáltatást.

Európaiak, mint Bitstamp köszönhetően az alacsony díj lehetőségeket, amit a fent említett. Ez egy valódi és elismert platform.

Biztonság

Bitstamp segít vezet az iparág annak elsőrangú biztonsági eljárásokat. Ismét a platform egy jó és megbízható hírnevét ebben a tekintetben.

Bármilyen hosszú stander az ipar lesz a történelem problémák, amikor a biztonság. Bitstamp szenvedett csapkod és megállt kereskedés ideje alatt 2014-ben és 2015-ben, melyek közül az utóbbi látta 19.000 Bitcoin ellopták. A izmos összeget, de nem annyira katasztrofális, mint abban az esetben, Mt. Gox. Sok minden megváltozott azóta, és az iparág hosszú utat.

Bitstamp amely biztonságos pénztárca lehetőséget ügyfelei számára. A legtöbb alapok tartott a csere a hűtőházak, ami azt jelenti, hogy ők nem elérhető, és nem lehet csapkodott. 2fa is védi a felhasználó számláján, így a tolvajok nem tudnak hozzáférni az csak egy jelszót. Ez elég általános, hogy ezeket a módszereket, és most meg kell óvatos az olyan cégek, amelyek nem alkalmazzák őket.

Következtetés

Bitstamp egy alacsony díj ellenében cryptocurrency felhasználóknak készült, akik egy szilárd módon a kereskedelmi. Ez a tömb körül (lánc), és tudja, hogyan kell nyújtani egy tisztességes szolgáltatást a nagy kereskedelmi mennyiségben. Ez egy kényelmes platform azok számára, akik dolgozni euró, és egy tisztességes választás a nagyobb cryptocurrencies. Érezni a biztos tudatban, hogy folyamatosan nagy mennyiségű források biztonságos. Az egyetlen igazi hátránya az, hogy ez egy kicsit bonyolult a Bitcoin kezdőknek, akik nem értik kereskedelmi piacon.

Ha tudod, mit csinálsz, akkor repedés a Bitstamp; ha keres, hogy az első titkosítási vásárlást, akkor talán kezdeni egy könnyebb csere platform.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?