BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával | Hungarian.lamareschale.org

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Bitpanda (korábbi nevén Coinimal) egy Bitcoin iroda, amely specializálódott vételi és eladási Bitcoin az eurózónán belül. A cég alapítása végén 2014 óta nőtte ki magát az egyik legnépszerűbb lehetőség, hogy megvásárolja a Bitcoin Európa-szerte.

BitPanda árfolyam magasabb, mint az átlagos árfolyam annak a ténynek köszönhető, hogy lehetővé teszi, hogy vásárolni Bitcoin módszerekkel, amelyek lehetővé teszik visszaterheléssel (azaz hitelkártyák, Skrill, stb.) BitPanda a alapár áll a piaci árfolyam, plusz egy kis felárat. A fizetési módot választja meghatározza, hogy mennyi díjat fizet a sorrendben. Noha a SEPA, EPS, Giropay és Sofort nagyon alacsony díjakat, az e-pénztárca, mint a Neteller tölteni egy kicsit magasabb díjakat.

Például abban az időben az írás az árfolyam Bitstamp jelentése 1129.00 EUR Bitcoin míg BitPanda ez 1152,82 EUR. Ez azt jelenti, van egy 2,1% -os felárat a Bitcoin ára. Azonban ez még nem minden, attól függően, hogy a fizetési mód akkor további díjat fizetnek.

Használata egy hitelkártya / SOFORT transzfer van egy további díj ~% 2 (ami viszonylag alacsony). Skrill van egy további díj ~ 3,77%, Neteller egy kicsit alacsonyabb, mint Skrill, és a legolcsóbb módszereket vásárlás Bitcoin on BitPanda használ utalvány vagy Giropay.

Ahhoz, hogy vásárolni a Bitcoin a BitPanda akkor kell ellenőrizni az alapvető ellenőrzést. A legalacsonyabb ellenőrzési szintet igényel csak egy telefonszámot. Ez lehetővé teszi, hogy vásárolni 50 Euró értékű bitcoin havonta legfeljebb összesen 600 euró. Magasabb hitelesítési szinten szükség egy hivatalos azonosítóra.

Ha a számla ellenőrzése a határ 2500 € naponta (75.000 € havonta) a hitelkártyás vásárlások. További lehetőségek, van egy 10.000 € (napi 300.000 € havonta).

A felhasználói felület BitPanda elég karcsú és nagyon intuitív. Még kezdőknek lesz könnyű navigálást, és rajta keresztül a vásárlás bitcoin. Más online reviewssuggest BitPanda csinál egy nagyon jó munkát végzett az ügyfélszolgálat is. Végül úgy tűnik, hogy a vállalat elnyerte a startup awardin végén 2016, de nem tudom megmondani, hogy milyen ez a díj az egész.

Kattintson ide BitPanda

Befejezésül BitPandaseems mint egy kiváló lehetőség a vásárlás Bitcoin belül az EUFOR emberek, akik keresik a Skrill, hitelkártya, vagy bármely más lehetőséget. A cég már elég ideje, díjak viszonylag alacsony díjak és nagy támogatást folyik.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

GreenAddress.it felülvizsgálat

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere