BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával | Hungarian.lamareschale.org

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Bitpanda (korábbi nevén Coinimal) egy Bitcoin iroda, amely specializálódott vételi és eladási Bitcoin az eurózónán belül. A cég alapítása végén 2014 óta nőtte ki magát az egyik legnépszerűbb lehetőség, hogy megvásárolja a Bitcoin Európa-szerte.

load...

BitPanda árfolyam magasabb, mint az átlagos árfolyam annak a ténynek köszönhető, hogy lehetővé teszi, hogy vásárolni Bitcoin módszerekkel, amelyek lehetővé teszik visszaterheléssel (azaz hitelkártyák, Skrill, stb.) BitPanda a alapár áll a piaci árfolyam, plusz egy kis felárat. A fizetési módot választja meghatározza, hogy mennyi díjat fizet a sorrendben. Noha a SEPA, EPS, Giropay és Sofort nagyon alacsony díjakat, az e-pénztárca, mint a Neteller tölteni egy kicsit magasabb díjakat.

load...

Például abban az időben az írás az árfolyam Bitstamp jelentése 1129.00 EUR Bitcoin míg BitPanda ez 1152,82 EUR. Ez azt jelenti, van egy 2,1% -os felárat a Bitcoin ára. Azonban ez még nem minden, attól függően, hogy a fizetési mód akkor további díjat fizetnek.

Használata egy hitelkártya / SOFORT transzfer van egy további díj ~% 2 (ami viszonylag alacsony). Skrill van egy további díj ~ 3,77%, Neteller egy kicsit alacsonyabb, mint Skrill, és a legolcsóbb módszereket vásárlás Bitcoin on BitPanda használ utalvány vagy Giropay.

Ahhoz, hogy vásárolni a Bitcoin a BitPanda akkor kell ellenőrizni az alapvető ellenőrzést. A legalacsonyabb ellenőrzési szintet igényel csak egy telefonszámot. Ez lehetővé teszi, hogy vásárolni 50 Euró értékű bitcoin havonta legfeljebb összesen 600 euró. Magasabb hitelesítési szinten szükség egy hivatalos azonosítóra.

load...

Ha a számla ellenőrzése a határ 2500 € naponta (75.000 € havonta) a hitelkártyás vásárlások. További lehetőségek, van egy 10.000 € (napi 300.000 € havonta).

A felhasználói felület BitPanda elég karcsú és nagyon intuitív. Még kezdőknek lesz könnyű navigálást, és rajta keresztül a vásárlás bitcoin. Más online reviewssuggest BitPanda csinál egy nagyon jó munkát végzett az ügyfélszolgálat is. Végül úgy tűnik, hogy a vállalat elnyerte a startup awardin végén 2016, de nem tudom megmondani, hogy milyen ez a díj az egész.

Kattintson ide BitPanda

Befejezésül BitPandaseems mint egy kiváló lehetőség a vásárlás Bitcoin belül az EUFOR emberek, akik keresik a Skrill, hitelkártya, vagy bármely más lehetőséget. A cég már elég ideje, díjak viszonylag alacsony díjak és nagy támogatást folyik.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

GreenAddress.it felülvizsgálat

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere