BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange? | Hungarian.lamareschale.org

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

BitMEX kínál margin-kereskedelmi servicefor tapasztalt, profi Bitcoin kereskedők. Akár 100x tőkeáttétel érhető el a felhasználók számára Bitcoin és válogatott altcoins az azonnali és határidős piacokon.

Ebben az áttekintésben, akkor nézd meg a funkciók BitMEX kínálatából, működési módszerek, és végül, hogy az árfolyam megfelel az Ön igényeinek.

Pénznem támogatása

BitMEX egy cryptocurrency csak szolgáltatás Bitcoin, mint fő kereskedelmi lehetőséget. Az ügyfelek is hozzáférhetnek az egészséges kiválasztása más altcoins, beleértve a következőket:

  • Gondolatjel
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Litecoin
  • Qtum
  • Monero
  • Fodrozódás
  • Tezos
  • Zcash


Bitcoin ágakban egyaránt azonnali és határidős kereskedés lehetőségeket, míg az összes többi valuta esetében csak határidős piacokon. Jelenleg nincs támogatása Fiat valuta, és a csere csak kezeli Bitcoin; ez azt jelenti, hogy a nyereség és veszteség jelennek Bitcoin akkor is, ha dolgozik altcoin szerződéseket. Ha úgy dönt, a kereskedési platform, ezért fontos, hogy ezt vegye figyelembe. A likviditási altcoins nem mindig megbízható, és akkor meg kell, hogy a betétek és a kivonás a Bitcoin.

Ország Support

BitMEX maga bejegyzett cég a Seychelle Köztársaság, de mint a legtöbb Bitcoin műveletek, ez egy világméretű szolgálat. A csere nem korlátozza a hozzáférést biztosít minden helyen, köszönhetően a cryptocurrency jellegét az oldalon. A helyi törvények nem befolyásolja a használatát a szolgáltatás, de ez ki a társaság ellenőrzése.

A tőzsde kereskedési volumen tényleg tükrözik a világszerte. Rendszeresen ül kényelmesen a legjobb öt Coinmarketcap, és felfelé a $ 2 milliárd Bitcoin kereskedelmi forgalom egy 24 órás időszakban.

Díjak

Díjak nagyon versenyképes BitMEX. Tény, hogy a legtöbb felhasználó fogja találni őket szinte elhanyagolható képest a vaskos nyereséget kell tenni, ha egy hozzáértő szolgáltató. Az elfogadó díjat van beállítva 0,0750% -át, és a készítő is lehet a -0,0250%, így a marker valóban megragadja egy kis engedmény ágakban. Nézze meg a teljes díjat listák itt.

Be- és kifizetések továbbra is ingyenes, ami mindig nagyon kellemes, akkor nem kell hagyni minden olyan rejtett költségek Ha elkészültél kereskedés (más, mint a Bitcoin hálózatának díjak).

Összességében a díjak teszik vonzó olvasható BitMEX, különösen összehasonlítva más jelentős cserék, ahol díjakat általában ülnek körül 0,25%.

Vevőszolgálat

Általában úgy tűnik, mintha a BitMEXteam próbálja kielégíteni a bővülő piacon, és megkísérli, hogy a nyomás le az ügyfélszolgálat.

Támogatást kínálnak keresztül egy e jegyet, ami elég szabvány az iparban. Az igazán szép aspektusa a szolgáltatás a honlapon, amely tele van hasznos információval és jellemzői. A támogató központ ad egy sima lepusztult az árfolyam, és segít, hogy oktassák a felhasználók komplex ágakban.

Élő frissítések töltse ki a helyszínen is. Egy bejelentés dobozt a bal felső tartja a felhasználók naprakész frissítéseket és kérdések. Például a következő üzenet volt kifüggesztett írása során ezt a cikket:

„BitMEX éli rekord terhelés ebben az időben, mivel egy korábbi Bitcoin ármozgások. A motor csapat dolgozik teljes munkaidőben a teljesítmény javítása érdekében, a szállítás 20% -os teljesítmény javulást pénteken és több jönni. Mindenekelőtt BitMEX elkötelezett a korrektség kereskedelmi motort és a valós idejű helyességét könyvvizsgálat. BitMEX pozíciók és a megrendelések mindig következetesek nyílt zárni.”

A live chat a kereskedők között is kullancsok mentén a jobb alsó a képernyőn. Bár ez nem lehet egy közvetlen vonal a BitMEX, ez még mindig nagyon jó, hogy képes kölcsönhatásba más Bitcoin kereskedőkre csere-plus, ez az úgynevezett trollbox.

Biztonsági információ betöltődik a honlap, amely mindig kell nekem, amikor én néztem egy új csere. A BitMEX, akkor gyorsan kiderül, kié a platform, és hogyan tartod alapok biztonságos. Multisig kivonás, hogy csak a partnerek lehet jelentkezni, hűtőházak, és az Amazon Web Services a csúcsfények, amikor a biztonság.

Közvélemény / Online Vélemények

Nem özöne nyilvános vélemény létezik BitMEX. Nincs túl sok, hogy olvassa el a nagy felülvizsgálat oldalak, mint TrustPilot, valószínűleg azért, mert a szakszerűség margin kereskedés nem széles körben ismert a nagyközönség számára. Nem rémtörténetek felajánlották magukat annak ellenére, hogy egy tisztességes vadászat. Reddit és hasonló fórumok hajlamosak jobban tele technikai kérdésekre, és fecsegés.

A fejemben, ez is pozitív jel a kereskedelmi csere, mint tudjuk rossz véleménye általában futótűzként terjedt.

Következtetés: Az BitMEX egy jó csere?

Ha tudja, mit csinál, és szeretne egy piacvezető cryptocurrency származékok kereskedési platform, akkor BitMEX lesz szerencsés választás az Ön számára. Azok számára, akik egyszerűbb csere vásárolni és eladni néhány Bitcoin, azt javasoljuk, hogy nézzen más inkább felhasználóbarát lehetőségeket.

A BitMEXteam használja a pénzügyi és a web-fejlesztési tapasztalat, hogy hozzon létre egy sima platform, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes kereskedelmi miközben a felhasználók tájékoztatása. Élő frissítés funkciók, mint például a bejelentés lap és az élő chat funkció biztosítja, hogy a kis extra bónusz ügyelve arra, hogy soha nem hagyja ki a döntő híreket. A díjak kerek dolgokat ki, hogy a csere vonzó minden-körül csomagot.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)