Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában | Hungarian.lamareschale.org

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Bithumbis egy cryptocurrency csere Szöulban, Dél-Koreában. Alapított 2013-ban, ez lehetővé teszi, hogy a vételi, eladási és tárolása Bitcoin valamint egy sor más cryptocurrencies. Nem csak ez az egyik legnagyobb és legnagyobb volumenű cryptocurrency cserék Dél-Korea, ez is a világ vezetői között szempontjából Bitcoin kereskedelmi volumen.

load...

Által üzemeltetett nevű cég BTC Korea.Com Co. Ltd., Bithumb székhelye található Szöul, Dél-Korea. Alig több, mint ez ismert a cég nagyon kevés információ megtalálható az interneten. Ami a platform maga, ez egyszerűen használható, kevés az olyan fejlett funkciók, így ideális a kezdők számára, akik keresik a felhasználóbarát platform anélkül, hogy túl sok komplikáció.

load...

Szerencsére, nem kell, hogy folyékonyan beszél koreai, hogy képes legyen használni Bithumb. A csere támogatja a több nyelven, angol, spanyol, kínai, japán, és a hindi is szerepelnek a kínálatban. Mikor jön a kereskedés, három fő kereskedelmi lehetőségek: általános kereskedelmi, könnyen kereskedelem, és a fenntartott kereskedelem. Ezek a lehetőségek nyújtunk némi rugalmasságot attól függően, hogyan kíván vásárolni és eladni cryptocurrency.

Pénznem támogatása

A Bithumb lenni cryptocurrency csere székhelyű Dél-Korea és elsősorban szolgálja az emberek Dél-Korea, csak kínál kereskedési párokat a dél-koreai won (KRW). Sajnos, nincs BTC / ETH párosítás kapható még, de ez lehet bocsátani a közeljövőben.

load...

Az alábbiakban megtalálja a teljes listát a cryptocurrencies jelenleg kínált Bithumb. Elmúlt hónapokban hozzáadásával litecoin (LTC), Bitcoin Gold (BTG), és Zcash (ZEC). Voltak pletykák, hogy Bithumb lenne hozzá NEO, de ez még nem történt, mint még.

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Dash (DASH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Készpénz (BCH)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Qtum (QTUM)
 • Bitcoin Gold (BTG)

Bithumb országok támogatását

Mint a legtöbb crypto cserék, Bithumb áll a legtöbb országban. Sőt, még akkor is kínál a nemzetközi ügyfélszolgálat. Azonban érdemes megnézni a jogszerűségét cryptocurrency a helyet, mielőtt kereskedés. Is szem előtt tartani, hogy az egyetlen Fiat valuta lehetőség a megnyert; nincs lehetőség, hogy a kereskedelem USD, EUR, GBP vagy.

Bithumb díjak

Bithumb díjak versenyképesek. Befizetés az Bithumb ingyenes. Ez a helyzet, hogy te letétbe won vagy cryptocurrency mint a Bitcoin vagy Ethereum. Visszavonására won hordoz 1000 KRW díjat, amely egyenértékű a $ 0.92, mint a írásakor ezt a cikket. Ami visszavonására crypto, a díjak a következők:

 • Bitcoin (BTC): 0,0005 Bitcoin
 • Ethereum (ETH): 0,01 Ethereum
 • Dash (DASH): 0,01 Dash
 • Litecoin (LTC): 0,01 litecoin
 • Ethereum Classic (ETC): 0,01 Ethereum Classic
 • Ripple (XRP): 0,01 Ripple

Bithumb alacsony díj egyik fő előnye. Ugyanakkor, bár a kereskedelmi díjak alacsonyak, ha kívül helyezkedik el, Dél-Korea, akkor valószínű, hogy hasznot húznak ebből mivel akkor kell tényező a konverziós arányok és a nemzetközi átutalási díjakat.

Bithumb ügyfélszolgálat

Míg cryptocurrency cserék hogy a vételi és eladási kriptográfiai viszonylag gyors és egyszerű, gyakran csalódást, amikor a ügyfélszolgálat. Bithumb nem nyújt 24/7 ügyfélszolgálatot. Mi több, van nemzetközi ügyfélszolgálati elérhető angolul. Tehát, ha érdekel használja ezt a dél-koreai cryptocurrency csere, akkor legalább ezt a tudást, hogy van segítség, ha szüksége van rá.

Szerint Bithumb hivatalos honlapján, a nemzetközi hívások díja a normál nemzeti jövedékiadó-mérték. Azonban, ha nem szívesen külföldre, akkor lépjen kapcsolatba vele e-mailben.

A közvélemény és online vélemények

Van nem egy hatalmas mennyiségű információ található angol tekintetében Bithumb mert a túlnyomó többsége a felhasználók székhelyű Dél-Koreában. Azonban volt néhány online véleménye a Bithumb. Az általános vélemény az, hogy ez egy nagy volumenű csere ésszerű díjakat.

Bithumb Dél-Korea legnépszerűbb cryptocurrency csere, ami nyilvánvalóvá magas forgalmat, különösen abban az esetben, Bitcoin. Azonban ez a csere nem nélkülözi a problémákat; 2017 látta, hogy két jelentős problémák miatt a címlapokra került a világ kripto.

Júliusban 2017 Bithumb állítólag feltörték, és mintegy 1,2 milliárd won ellopták a felhasználók fiókjait. Van némi vita a forrása a hack. Bithumb tagadta, hogy a szerverek már feltört, amely kimondja, hogy az otthoni számítógép az egyik alkalmazott volna veszélybe.

Bármi legyen is a helyzet, a becslések szerint 30.000 felhasználó azt mondják, hogy hatással volt. Miután a Bithumb hack, Bithumb bejelentette, hogy kompenzálja a felhasználók. Ha valami, akkor a tapasztalat volt egy nagy emlékeztető, hogy ne hagyja el a nagy mennyiségű valuta cserék. Ehelyett át az érmék egy pénztárca megőrzésre.

A másik probléma történt november 2017, amikor Bithumb szerverek crashedas nagyszámú felhasználó megpróbálta eladni a Bitcoin Cash. Ez azt eredményezte, hogy sok felhasználó, hogy nagyobb mennyiségű pénz, mint az ár gyorsan csökkent. Ismét, ez küld nekünk egy üzenetet, hogy ez bölcs dolog, hogy helyezze feltétlen bizalom bármilyen cryptocurrency csere, mint bármi megtörténhet.

Következtetés

Összességében Bithumbis egyszerű cryptocurrency csere, hogy viszonylag könnyen kezelhető. Azonban a tapasztalt kereskedők valószínűleg inkább más cserék miatt Bithumb hiánya fejlett funkciókat. Az alacsony díjak és 24/7 ügyfélszolgálat határozottan előnyei, de ezek tagadható az a tény, hogy akkor meg kell vizsgálni az árfolyamok és a nemzetközi átutalási díj, ha nem székhelyű Dél-Koreában.

Van még némi aggodalmat biztonságát és megbízhatóságát Bithumb, és ez nem segített az a tény, hogy nagyon kevés információ a cég az interneten.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül