A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint | Hungarian.lamareschale.org

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Bitfinexis a világ legnagyobb bitcoin térfogat. 5.770.000 bitcoinokat forgalmazott keresztül Bitfinex közepétől április közepétől október 2017-majdnem kétszeres mennyiségű Bitfinex legközelebbi versenytársai, köztük Kraken (3.650.000 BTC) és Coinbase (3.060.000 BTC).

Nagy térfogatú fontos a kereskedők, mivel biztosítja az alacsony spread, ami a különbség, hogy a legjobb vételi és eladási árak.

Jóvoltából Bitcoinity.org, itt egy grafikon a mennyiség ebben az időszakban, a Bitfinex látható narancssárga:

Tehát, ha Bitfinex a legnagyobb, azt, hogy a legjobb, igaz? Jól…

Bitfinex nehézségek

Nem titok, hogy Bitfinex tapasztalt a részesedése a problémákat. Az április 2016 lopás közel 120.000 BTC Bitfinex áll, mint a második legnagyobb Bitcoin rablás a történelemben, eltörpült csak a veszteség mintegy 750.000 BTC Mt. Gox.

A legfontosabb különbség a GOX és Bitfinex, hogy az utóbbi tette ügyfelei az egész. Bár nem minden fiókot érintett, Bitfinex a döntést, hogy elterjedt a veszteség között az ügyfelek; minden felhasználó vett 36% „haircut” saját számlára értékeket. Egy évvel később, az összes ügyfél teljes mértékben kompenzálni, legalábbis azok, aki tartotta BFX tokeneket, amelyek képviselik ious származó Bitfinex.

A problémák nem ért véget a Bitfinex. Áprilisban 2017 Bitfinex bankszámláit befagyasztották a levelező bank, a Wells Fargo. Ez a helyzet fennállt hétig, ami a kliens panaszok és mindenféle torzulások Bitfinex árképzési. Normál szolgáltatás végül helyreállt-bár az amerikai dollár és az amerikai fogyasztók már nem fogadja el Bitfinexas eredményeként ezek a banki fejfájást.

Ez azt jelenti, hogy nincs módja annak, hogy finanszírozza a Bitfinex fiókot Fiat valuta abban a pillanatban.

Korszerű kereskedési funkciók

Bitfinex egy fejlett, testreszabható GUI, több mint 50 kereskedelmi párok (pl BTC / ETH), és bőséges érdekében típusok, mint a határérték, a piaci, stop, stop-limit, a követő stop, kitöltés vagy megölni, és pikkelyes megrendelések. Ezek a tulajdonságok együtt teszi, hogy egy népszerű csere kifinomultabb cryptocurrency kereskedők.

Pénznem támogatása és díjak

Bitfinex technikailag egy minden titkosító csere áram.

Bitfinex azonban, támogatás pen (USDT), a kvázi-fiat token hivatalosan árfolyamát a dollár ára. Valóban, Bitfinex egyik fő részvényese, zsinórral és talán a többségi tulajdonos ezen érmék.

Míg pen nagyon hasznos a kereskedőknek, hogy (általában) stabil áron, mint az USD nélkül kapcsolódó hátrányok lassú és költséges nemzetközi átviteli időt, még mindig sérülékeny jelentős szabályozási kockázat.

Szabad betétek és meglehetősen olcsó withdrawalsare rendelkezésre Bitcoin, és a következő altcoins és ICO jelzők: litecoin, Ethereum (Classic), Zcash, Monero, Dash, Ripple, Iota, EOS, Santiment, OmiseGO, Bcash, NEO, Metaverse ETP, Qtum, Aventus Edo, és Bitcoin arany.

Piacok és szolgáltatások

Amellett, hogy mintegy 51 kereskedelmi valuta párok a különböző devizapárok (mérsékelt maximum átvevője díjat 0,2%, illetve a készítő díj 0,1%), Bitfinex is rendelkezik piacok úgynevezett Chain osztott zseton (CSTs). Ezek közölt módon Bitcoin tulajdonosai spekulálni a sikeres jövő kemény villa próbálkozások, mint például SegWit2x.

Azok számára, akik a kereskedelem jelentős mennyiségű (100.000 $ +) a cryptocurrency magántulajdonban, Bitfinex nyújt over-the-counter (OTC) kereskedés létesítmény. Ez a szolgáltatás megfelel, és feltehetően biztosítja, jelentős saját foglalkozik.

Margin kereskedelmi és árrés finanszírozás

Margó tradingessentially megsokszorozza a kereskedő piaci kitettség tôkeáttétellel, ahol egy 10 $ lépés a Bitcoin ára 10x tőkeáttétel vezetne 100 $ nyereség vagy veszteség. Bitfinex kínál maximum 3.3x tőkeáttétel.

Margó finanszírozási lehetővé teszi a felhasználók, hogy nyújtson likviditás fedezeti kereskedők cserébe napi kamatok. Számítsuk ki a hozamot, javasoljuk a hasznos BFXdata számológép.

Figyelmeztetés: Margó kereskedelmi felerősíti mind fejjel és lefelé mutató kockázatot, és nem ajánlott az új kereskedők. Margó finanszírozási zárak alapok Bitfinex idejére kölcsön.

Vásárlás korlátai

Mint Bitfinex felsorol 0,1% elfogadó díjat azoknak, akik a kereskedelem $ 30 millió vagy nagyobb havonta, akkor feltételezhető, hogy nem alkalmazzák a vételi határ túl létezik piaci kínálat.

Magánélet

Bitfinex ellenőrzést igényel a pen használat és gyorsított cryptocurrency kivonás. Azonban a csere is tökéletesen használható azok számára, akik csak szeretnének egy e-mail címet. Bitfinex is közvetlen hozzáférést kínál keresztül Torhidden szolgáltatás.

Következtetés

Ha Ön új a cryptocurrency és keresi, hogy az első pénzérmék, Bitfinex nem az Ön számára. A hiányzó fiat finanszírozási lehetőségek lehetetlenné teszi, hogy vásárolni crypto rendszeres pénz. Még ha sikerül fizetni a fiókjába, a bonyolult felület biztosan időbe telik elsajátítani, és teszi a költséges hibák valószínűségét. Az újonnan érkezők azt tanácsolják, hogy kibír egy egyszerűbb csere, hogy széles skáláját kínálja a megszokott fizetési lehetőségeket.

Másrészt, ha egy tapasztalt cryptocurrency kereskedő Bitfinex valószínűleg mindent megad, és így tovább. A fő sorsolás valószínűleg a platform magas Bitcoin és Ethereum likviditás, de a különbözet ​​finanszírozása, a tőkeáttétel, és több megbízási típusok kínálnak nagy rugalmasságot.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább