A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat | Hungarian.lamareschale.org

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Bitbayis lengyel bitcoin, de lehetővé teszi a globális kereskedelem. Bitbay tűnik a kisebb oldalon, összesen marketcap kevesebb, mint $ 500,000 dollárt accordingto CoinMarketCap.com. Kisebb Bitcoin cserék, hírnevük és a történelem általában nem is ismert. Azonban kisebb cserék is, hogy kevésbé vonzó célponttá Bitcoin hackerek. Bitbay lehet használni, hogy a kereskedelem Bitcoin, litecoin, éter és Lisk, így kereskedik egy jó adag rugalmasság.

load...

Lengyel felhasználóknak, akkor tényleg kap egy BitBay bankkártyát helyi beszerzések és a tranzakciókat. Ez a kártya csak az Ön BitBay számla és a mögött a MasterCard. Vannak is várja a számlafizetés és vásárlás Bitcoin SMS-ben.

Bitbay honlapján vonzó és viszonylag könnyen kezelhető. Ennek flashier oldalon egy csomó funkciók, a felhasználói felület lehet egy kicsit bonyolultabb, mint a többi Bitcoin cserék. Továbbá, az oldal fogja használni egy kicsit több a sávszélesség, de ez nem lehet probléma a legtöbb felhasználó számára.

load...

Mint a legtöbb hagyományos cserék, leadhatja ajánlatot, amely mind az ár, amit hajlandó fizetni, és hány bitcoin (vagy más érme) szeretne vásárolni. Megteheti egy pillanat tranzakció, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan vásárolni (vagy eladni) érme a jelenlegi piaci ár beállítva. Továbbá, akkor is van egy bot csinálni kereskedés az Ön számára. Lesz előírja bizonyos irányelveket, így a megcélzott ár, amelyen szeretne vásárolni vagy eladni. Ez egy nagy hozzáadott értékű funkció kereskedők számára, akik nem tudják nyomon piacokon nap-mint nap-out.

Díjak meglehetősen alacsony a tranzakciók futó from.43% to.25%. BitBay nem a legolcsóbb szolgáltatás odakinn, de összességében ez igen kedvező. A legtöbb ezek díjak kivonás és más tevékenységek is igen kedvező. Az árak általában úgy tűnik, hogy a piaci árakat. Természetesen az árak is különböznek csere cseréje, így mindig egy jó ötlet, hogy nézd meg néhány csere, ha vásárol bitcoin.

load...

A másik dolog, hogy fontolja Bitbay online támogatást. Segítségével egy azonnali üzenetküldő alkalmazás alján a képernyő támogatás mindig egy kattintásra van, ami nagyon hasznos.

A lefelé oldalon volt néhány reportsabout stabilitását Bitbay'ssite korábbi online vélemények. Összességében reviewsseem pozitívnak a szolgáltatás mégis.

BitBay szilárd választás, főleg a lengyel és az európai Bitcoin kereskedők. Azoknak a régión kívül, a helyi választási lehet, hogy több értelme.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?