Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange? | Hungarian.lamareschale.org

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Binanceis egy hongkongi székhelyű cryptocurrency csere által indított fejlesztő Changpeng Zhao 2017. Július Zhao cég Beijie Technology létre a csere után a sikeres ICOthat emelt $ 15 millió.

Beijie Technology és az alapító fenntart egy lenyűgöző múlttal az iparágon belül. Zhao CVincludes magas rangú pozíciókat, például műszaki igazgatója Blockchain.info, és a cég már rendelkezik kereskedési rendszerek több mint 30 más platformokon.

Követve küzd a kínai kormány nézeteit cryptocurrencies, Binance most fut a szerverek enyhébb államok megadják a szabadságot, hogy futtatni a versenyképes csere szolgáltatás.

„Válaszul a kínai döntés, haladunk a IP Hong Kong egy offshore helyen. Tehát bejegyzett több helyen, és mi van az emberek több helyen. Így soha nem fogjuk érinteni egy szabályozó szervezet,”magyarázta Zhao.

A kereskedelmi csere volt tapasztalható elképesztő sikere óta nyári elindítása, és ez most még üldögél az első tíz szempontjából 24 órás kereskedés kötetek Coinmarketcap.

Akkor miért van Binance egyre annyira népszerű, és ez hasznos a cryptocurrency kereskedelemben?

Pénznem támogatása

Binanceoffers kripto-to-crypto csere, ami azt jelenti, hogy nem segíti semmilyen fiat valuta esetében. Ez lehetővé teszi a platform szabadon dolgozni, kormány egyértelműen bármilyen bürokrácia vagy rendelet (egyelőre).

Díjak

A versenyképes helyet, a díj struktúra Binance élvonalbeli. A csapat tagjai kihegyezett késsel és szeljük az ellenzék egymástól.

Átalány 0,1% nagyon csábító minden kereskedőnek, aki nem kell azonnal fiat felszámolás. Hihetetlen, de alatta a legtöbb más nagy cserék, amelyek közül néhány díjat felfelé 0,2%. Ez egy elég jelentős különbség, ha dolgozik nagy megrendeléseket.

Egyelőre, BNB, a natív Binance token, még egy 50% -os kedvezmény a szakmában díjat, ha dolgozik az érme.

Betétek ingyen, ahogy elvárható (ez általában a küldő pénztárca fizet blockchain díjak cryptocurrencies). Elállási díj alkalmazni kell, annak ellenére, hogy általában korrelál a blockchain tranzakciós díjak. Az elállási díj úgy tűnik, hogy frissíteni rendszeresen megpróbálja kínálnak méltányos áron.

Abban az időben az írás, a Bitcoin kivonási költségek mintegy 8 $, míg a litecoin visszavonása körül $ 0.33. Ez annak a jele az idők Bitcoin. Ez egy jó ötlet, hogy ne mozduljon Bitcoin körül, ha lehetséges, hiszen enni be a nyereséget; próbálja meg használni a gyorsabb és olcsóbb lehetőség, mint a litecoin ha lehet.

Vevőszolgálat

Binance nem megfelelő munkát tekintve ügyfélszolgálat. A legtöbb vizsgálatot kell tenni az oldalon keresztül email kapcsolatfelvételi űrlapot, és azt követően, hogy ez csak egy kérdés vár. Mint a legtöbb nagy kereskedelmi cserék, akkor lehet, hogy várjon egy kicsit a válaszra egyszerűen miatt a puszta keresletnövekedést.

Van egy Wechat ügyfélszolgálat QR-kód megcsapolni, amely segíthet keresztül gyorsan élő chat, de néhány, a válaszok automatikusak (és kínai). A tesztelés a Wechat, amit eredetileg kapott automatikus választ mutató, hogy támogassa az oldalon linkeket. Öt perccel később újabb bejelentés feltárta tűnő létező személy, a másik végén. Az én kínai nem volt elég jó megérteni, milyen üzeneteket anélkül Google Translate, de úgy tűnik, minden törvényes.

Szerencsére, a honlap teljesen többnyelvű, így a legtöbb ember jól kijönnek egy nyelven, vagy egy másik. Angol, francia, spanyol, német, koreai, japán, kínai és minden lehetőséget a csere. Ez egy újabb valódi előny a Binance mivel arra törekszik, hogy a versenyt a globális cryptocurrency csere.

A közvélemény / online vélemények

Van egy csomó szeretni a Binance, és sok kereskedő továbbra is optimista a szolgáltatást. Alacsony díjak, a reagáló csere, és a fejlesztők a múlttal elhagyja a legtöbb ember ragyogó. Binance általában úgy tekintik egy átfogó sikert rövid élete eddig.

Egy dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy Binance kínál egy affiliate programot, amely kap egy csomó ember beszélni nagyon róla, miközben próbálják nyomni az affiliate linkeket keresni egy kis plusz pénzt. Vegyünk minden pozitív beszámolót olvas egy csipet sót, ha ez kíséri affiliate link.

Az egyik fő probléma azonban úgy tűnik, hogy egy tüske a webhely oldalán: Sok reviewscomplain egy hibás 2FA / SMS visszaigazolást. A temperamentumos természete ennek beállítás Binance azt jelenti, hogy néhány ügyfelek küzdenek, hogy vonja vissza alapok. Tény, hogy ez egy ilyen probléma, hogy átverés állítások voltak mutatott a szolgáltatást.

Hogy őszinte legyek, dodgier kilátásai vannak az egész iparágban, és látom ezt, mint inkább egy technikai kérdés, mint egy átverés. Valószínű, hogy ez a csuklás lesz vasalt ki 2018-ban, ami után elvárom Binance csere vezetni még nagyobb piaci sapka.

Következtetés: Az Binance egy jó csere?

Amikor húzza össze mindent, és nézd meg Binance objektíven, az érvek messze felülmúlják a hátrányait. Ez több, mint mondható el más versenytársak. A csere alacsony díjak együtt a csapat bizonyított ismerete, hogyan kell felépíteni egy kereskedési platform elég ahhoz, hogy egy nagy játékos.

Ez nem csoda, hogy a siker követte a szolgáltatás során a nyitás hónap. Add, hogy ez a képessége, hogy egy valóban világméretű szolgálat távol a fogást a kínai kormány, és nem sokat megállítani Beiji Technology.

Nem fiat támogatás mindig egy kicsit frusztráló, de ez érthető, a legtöbb esetben. Ha ez gyülekezési fel néhány első osztályú ügyfélszolgálati és megszabadulni a páratlan technikai kérdés, Binance egyik nézni 2018-ban.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

KeepKey a TREZOR - Bitcoin hardveres pénztárca felülvizsgálatával szemben

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?