A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés? | Hungarian.lamareschale.org

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Az alábbi cikk tükrözi a szerző véleménye szerint egyedül és nem befektetési tanácsadás.

Van már elég a zümmögés, mint egy pénzérme a The Billion érme (TBC), ezért úgy döntöttem, hogy egy kicsit mélyebbre ásni, hogy mi ez a nagy felhajtás volt, kb. TL; DR változat: ez egy átverés. Maradj távol minden áron.

A tényleges piaci sapka TBC

Mikor végre kutatást potenciálisan nyereséges cryptocurrencies, elkezdem a keresett fel őket Coin Piac Cap. Ez egy jó módja annak, hogy nézd meg egy érme ár, mennyiség, és a történelem, és linkeket is különböző források találhatóak az adott érme.

Sajnos, jött egy zsákutca jobb a get-go, mint a TBC nem szerepel ott. Nem nagy ügy, van egy csomó új érmék, amelyek nem szerepelnek még, és a valóságnak, a megállapítás érme gyerekcipőben jár a lehetőség, hogy hez 10x a profit.

Tehát TBC egyik ilyen 10x vagy akár 100x-érmék?

Most nézzük meg, hátha A Billion Coin World Coin Index. Ismét nem szerencse: ez nem szerepel ott sem. Tehát itt az ideje, hogy fut a Google kereső és nézd meg a honlapon, TheBillionCoin.info. Első pillantásra úgy tűnik, hogy egy ilyen sajtos csúszka WordPress téma, hogy senki nem használ sokkal többet, legalábbis nem bárkinek, aki fut egy cryptocurrency promóciós honlapon.

A helyszínen, a döntéshozók azt állítják, hogy a milliárd érme van egy piaci sapka a negyedik helyen mögötte Bitcoin, Ethereum és litecoin. Úgy tűnik, mint egy szakaszon tekintve én még nem is hallott a TBC-ig egy pár nappal ezelőtt. Tekintettel arra, hogy tanulok kripto ipar nap mint nap, megyek kitalálni, hogy ez hazugság. Ha ez valóban igaz, TBC szerepelne Coin Piac Cap.

A következő kép a csúszka azt mondja: „Kifelé az adósság gyors”. Úgy tűnik, mintha ők ragadozó az érzelmek a kétségbeesett emberek-klasszikus árulkodó jele egy átverés. A kép a nő feldarabolás neki hitelkártyák, amit bárki gondolkodás vásárol érme kell csinálni, így nem a végén elveszíti minden van.

Ez még rosszabb lesz. Szerint a honlapon, a jelenlegi ára 1 TBC, mint néhány nappal ezelőtt állítólag 68,2 Bitcoin-durván $ 286,000. Ma azonban, a honlap azt állítja, hogy 1 TBC érdemes 105,93 BTC. Tehát az ár minden TBC 105 BTC, de még csak nem is szerepel a Coin Piac Cap? Ez szinte komikus, hogy bárki azt gondolná, hogy ez igaz.

Úgy tűnik, a Billion érme lehet megvásárolni és értékesíteni a webhely csere, de csak ott, és sehol máshol. Van egy oldal, és még egy YouTube-videót (ami nem meglepő, megjegyzéseket fogyatékos), a weboldalán a vételi és eladási TBC a csere. Azonban a tényleges csere „offline karbantartási”, így ki tudja, ha ez valaha is online kezdeni.

A fő kérdés marad: miért nem TBC cseréltek nyilvános cserék, mint minden más cryptocoin?

Világossá kell tenni, ezen a ponton, hogy bárki, aki gondolkodás vásárol TBC kell elkerül. Azonban azok, akik még mindig van egy szemernyi remény ebben a projektben kell olvasni.

A Billion Coin honlapján

Szerint a honlapon, TBC megy fel 2% naponta, minden nap. Más szóval, az alkotók ezt a csalást azt állítják, hogy az ár nem csökken, és mindig megy fel. Ez nem logikus egyáltalán, ha a piac diktálja az árat. Piacok megy fel, és a piacok menj le; ez az oka annak logikája folyamatos nyereség esendő.

Szerint a TBC weboldal, eredeti szereplőket, akik vásároltak € 100 TBC március 21-én, 2016-ban az összes beérkezett 10,000x nyereséget hat hónap múlva, és milliomosok. Az oldalon hozzáteszi, hogy bárki, aki megvásárolja hamarosan keresni hasonló nyereséget. Végül azt mondja: „Vegyél annyi TCB mint amennyit megengedhet magának ma. Az ár a TBC soha nem lesz ilyen alacsony újra!”. Van még egy videó változata ezt a bejegyzést narrátora egy 75 $ szóvivője Fiverr.

Ahogy azt korábban is említettük, abban az időben az írás, az állítólagos ára 1 TBC 68 BTC, és ez most 105 BTC, ezért lenne nehéz igazán betölteni fel rajta. Létrehozásához egymilliárd milliomosok van TBC küldetése, vagy úgy a helyszínen mondja. TBC is véget akar vetni a világméretű szegénység. A valóságban, a gyártók már sorakoznak a zsebében megtévesztő emberek, és eltűnhet bármelyik percben.

TBC on Bitcointalk

Elég a olcsó honlapján. Vessünk egy pillantást a mi tagok Bitcointalk kell mondani.

A Bitcointalk, van egy szál mintegy TBC, hogy indult május 16-án, 2016. Az eredeti plakát, savasori, van egy bizalmi értékelése -2, azaz „a kereskedelem óvatosan.” Elmondja, az ötlet mögött TBC egyik nagy blokk szöveg szinte lehetetlen olvasni. A második megjegyzés által Woody20285 összegzi az egészet nagyon jól:

Aki járt már a cryptocurrency ipar elég sokáig tudja, hogy ez a fajta forgatókönyv nem lehet igaz.

Egy másik megjegyzés szerint leigh2k14, a legendás tagja a fórumon, azt mondja: „ideje, hogy eladja a feleség és a gyerekek, én vagyok itt ebben a rossz fiú.” Meg kell értékelni a szarkazmus.

Végén ez Bitcointalk vita, az egyik felhasználó azt kérdezte: „[A] a [a] átverés, vagy nem?” Mr.Pro, egy magas rangú tagja, gyorsan válaszolt: „Nem tudom, ha vak vagy hülye, vagy talán ez lehet mindkettő.”

A TBC Wallet van tiltva

Viszonylag friss hír, a TBC web pénztárca volt tiltva január 31-én, 2017. És minden tulajdonosai arra ösztönözték, hogy mozog az érméket, hogy még egy központosított helyszínen, ami látszólag nem működik sem.

Mivel nincsenek nyitott cserék, amelyek lehetővé teszik TBC lehet kereskedni, és a TBC közvetített csere nem működik, a gazdálkodóknak meg kell győzni másokat, hogy vásárolni az érméket. Ami a P2P értékesítés, általában a Facebook-on, az egyetlen módja, hogy eladja TBC, hogy kötél másnak a csalás.

Tartók állítólag megpróbálta eladni a TBC bár Facebook csoportok kevesebb, mint $ 0.05 each-messze a felsorolt ​​ára $ 286,000 minden, csak hogy megtérüljenek veszteségeik egy részét.

Az igazi értéke a TBC 0. Őszintén ez teljesen értéktelen, így nem teszik lehetővé e szélhámosok választja el a pénzt meggyőző, hogy vásárolni ezt a pénzt.

Kinek szól ez átverés célpont?

A TBC átverés nem irányul az emberek, akik már aktívan kereskedő cryptocurrencies és megérteni az üzletet. Ehelyett ez célja az emberek a harmadik világ országaiban, és ez megpróbálta szétválasztani őket a nehezen megkeresett pénzt. Az esetek többségében, TBC van erősen támogatta Afrikában és a Fülöp-szigeteken. TBC szélhámosok egyszerűen kirabolni a szegények.

A szomorú igazság az, hogy ők jó benne. Szerint Hasonló Web, TBC oldalára kap körül 5-100000 látogató havonta.

Ne vásároljon az Billion érme!

Összegezve a TBC átverés között került sor április 2016 és 2016. Júniusi Ha ez átverés, vagy egy ahhoz hasonló, újra online, ne úgy, mint a pestis. Ne befektetni semmit, ami lehetetlen állítások valamit a semmiért. Azt is feltételezhetjük, hogy a név TBCwas szándékosan választjuk meg, hogy ne legyen összetéveszthető a Bitcoin BTC.

Míg a döntéshozók a Billion Coin azt állította, hogy a cél az volt, hogy egy milliárd milliomosok és a harc a világméretű szegénység, akkor egyértelmű, hogy az igazi cél az volt, hogy átverés egymilliárd ember 100 €. Ha látja a lehetőséget, hogy megvásárolja a Billion érme, ezért tanácsos kerülni minden áron. A jövőben ne feledjük, hogy 99Bitcoins kelléket eszközök, mint például a Bitcoin Átverés Testto próbálja felmérni, hogy cryptocurrency lehetőségek legális vagy sem.

Volt saját tapasztalata TBC? Szeretnénk hallani róla a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Post Tacocoin

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?