A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen | Hungarian.lamareschale.org

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Miután az utolsó felülvizsgálat a felső Bitcoin exchangesI úgy döntött, ideje, hogy vizsgálja felül a legjobb Bitcoin pénztárca a piacon. Mielőtt elkezdeni a felülvizsgálatot az a gyanúm, hogy néhány ember nem tudja, mi az a Bitcoin pénztárca még. Erre a célra hoztam létre ezt a rövid animációs videó, amely elmagyarázza, mindent meg kell tudni.

load...

Most, hogy megvan, hogy az útból fontos megérteni, hogy vannak különböző típusú pénztárca elérhető.

Asztali Pénztárca

# 8211; Szoftver, hogy ül a számítógép, és csatlakozik az internethez. Ebben az esetben a számítógép merevlemezén a tényleges pénztárca és ha ellopják, így a Bitcoin eltárolt rajta.

load...

Mobil pénztárca

# 8211; Hasonló a desktop tárca csak ezúttal a mobilkészülék működik a hely, ahol a Bitcoin tárolja.

Web Pénztárca

# 8211; A honlap, amely tárolja a Bitcoin a saját szerverek. Ez lényegében azt jelenti, hogy te, hogy a Bitcoin valaki, hogy tartsa őket biztonságos az Ön számára.

Hibrid Pénztárca

# 8211; Ez alapvetően egy független pénztárca (asztali vagy mobil), amely elérhető az interneten keresztül jelszó használata. Gondolj erre, mint egy biztonságos belsejében egy bank, ahol a bank nem a legfontosabb, hogy ez (csak te).

E felülvizsgálat fogom fedezni az interneten kínált ma, mivel azok jobban megközelíthető kezdőknek (és ez végül is egy hely az újaknak).

load...

Blockchain.info
 

Pénztárca típusa: Hybrid Pénztárca (kapható a mobil app is)

# Felhasználók: 1601540

Értékelés a Google Play: 4,2 (a 1515 felhasználó)

Által üzemeltetett: Qkos Services Ltd. (UK alapú alapított 2004)

Előnyök: Blockchain.info megadja neked a lehetőséget, hogy nyissa ki a sok Bitcoin pénztárcák (címek), mint szeretné, és beállíthatja, ahonnan a kifizetés küldött vagy fogadott minden egyes alkalommal. A mobilalkalmazás lehetővé teszi azt is azonnali hozzáférést biztosít a tárca, bárhol is van. A fejlettebb felhasználót, hogy lehet keresek adatvédelmi küldésekor a Bitcoin, ott van a megosztott Coinoption. Közös Coin titkosítást nyújt a tranzakciók kombinálásával a tranzakciós másokkal.

Hátrányok: Úgy tűnik, hogy a felhasználói felület Blockchain.info Android app egy kicsit hiányzik annyi a felhasználó panaszkodott rá. Fő kérdések párosítás eszközök és jelszóval kapcsolatos problémák. Azt lehet mondani, a személyes tapasztalat, hogy már találkozott néhány ezeket a kérdéseket magamnak, de egyikük sem nem lehet megoldani egy perc alatt. A fő con valószínűleg, hogy te függ 3rd party tárolni a Bitcoin, és alapvetően vannak kitéve a biztonsági intézkedés - mint látható hereit néha nem elég (bár minden tisztességes ez körülbelül egy évvel ezelőtt).

Coinbase

Pénztárca típusa: Web Pénztárca (kapható a mobil app is)

# Felhasználók: 1200000

Értékelés a Google Play: 4,2 (a 1743 felhasználó)

Által üzemeltetett: Coinbase inc. (Amerikai alapján alapított 2012)

Átlag: Ranked # 2-ből a top 3 Bitcoin pénztárca. Coinbase lehetővé teszi a hozzáférést a Bitcoin révén a weboldalt, és a mobiltelefon segítségével a natív Android app. Az iOS-alkalmazás Coinsbase kiadta az App Store eltávolítjuk Apple november 2013. És ma már lehet tudni, mikor lesz újra megjelent (eltávolítás oka Apple elutasítása Bitcoin apps). Az egyik legmenőbb dolog Coinbase elvégzését teszi lehetővé, hogy használjon SMS szolgáltatást annak érdekében, hogy vásárolni, és küldjön a Bitcoin.

Előnyök: A fő előnye ennek a app, hogy lehetővé teszi, hogy vásárolni Bitcoin azonnal Coinbase. Ez kiküszöböli a szóváltás, hogy kitalálja módon vásárolni Bitcoinseach időben szükség van néhány. Szintén a legtöbb ügyfél vélemény úgy tűnik, hogy pozitívan Coinbase szolgáltatás és alkalmazás.

Hátrányok: A legnyilvánvalóbb hátránya Coinbase lenne, hogy ez csak az USA-ban. Továbbá, ha egy iPhone felhasználó akkor valószínűleg meg kell találni egy alternatív, például Blockchain.info. A másik nagy hátránya mintegy Coinbase hogy adsz el a Bitcoin egy 3rd party megóvása. Ez azt jelenti, hogy ha Coinbase meghackelésének vagy megy váltak fizetésképtelenné, például akkor elveszíti az Bitcoin (pl Mt.Gox felhasználók, akik elvesztették alap, ha a csere fizetésképtelenné vált).

  micélium

Pénztárca típusa: Mobiltárca

# Felhasználók: 

50.000

Értékelés a Google Play: 4,7 (a 765 felhasználó)

Által üzemeltetett: Megion Research & Development (Székhelye: Ausztria)

Összességében: Egy feltörekvő Bitcoin mobil pénztárca, amely úgy tűnik, hogy egyre tapadást az utóbbi időben, gombát megállapította, hogy összekapcsolják egyszerű használat és a sebesség teljes erővel, hogy a végfelhasználó, mert őrzi a saját kulcsokat. Ez azt jelenti, hogy nem támaszkodnak semmilyen 3rd party (mint Blockchain.info például) és tárolja a privát kulcsokat a telefonon.

Előnyök: talán a legegyszerűbb mobil pénztárca ma. A gombát is üzembe helyezett vonás hívott helyi kereskedelmi hamarosan, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen Bitcoin gyártók a területen. Ők már létre egy videót, de figyelmeztetnem kell, úgy néz ki, mint egy paródia...

Hátrányok: Nem tudom megmondani, hogy van-e látható hátránya, hogy Mycelium jelenleg - még a felülvizsgálat a Google Playen nagyon szimpatikus. Épp most kezdtem el használni, ha nem is olyan régen, és úgy tűnik, hogy nagy munka. Azt is megadja a lehetőséget, hogy könnyen teremt egy hát a pénztárca, ha a mobilkészülék ellopják vagy feltörik. Szégyen azonban, hogy nincs olyan asztali alkalmazás (remélhetőleg lesz egy a jövőben).

Tehát mi a véleményük?

Úgy tűnik, hogy nincs egyértelmű győztes. Ha még csak most kezdik el a Bitcoin Azt javaslom Mycelium mert ez az egyszerűség. Az asztali azt választhatja Coinbase ha én az Egyesült Államokban és Blockchain.info ha éltem az Egyesült Államokon kívül. Tartsuk szem előtt, hogy ezek a pénztárca kell használni, csak a Bitcoin „készpénz”, és nem a Bitcoin „megtakarítás”. Nagy mennyiségű Bitcoin kell használni hideg storageand ne tartsa a Bitcoin bármilyen eszközön.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata