Mi a Bitcoin és miért érintettek a bankok és a bűnüldöző hatóságok? | Hungarian.lamareschale.org

Mi a Bitcoin és miért érintettek a bankok és a bűnüldöző hatóságok?

Mi a Bitcoin és miért érintettek a bankok és a bűnüldöző hatóságok?

Kérdés:

Meg tudnád magyarázni nekem, hogy a sima és egyszerű angol, hogy mi a Bitcoin, és miért a bankok és a bűnüldöző hatóságok érintett róla? Kösz.

Válasz:

Kiváló kérdés Jake,
azt hiszem, hogy sok oka, hogy azok aggódnak, de itt van néhány tudok gondolni:

  1. Bitcoin néha használják illegális célokra (mint bármely más készpénz formájában), és ahelyett, hogy kezelése a tényleges probléma (szállítók) igyekeznek kezelni a fizetési módot. Ez alapvetően ugyanaz, mint mondja: „az emberek használni bankjegyek vásárolni gyógyszereket, úgyhogy tiltani dollár számlák”.
  2. Bitcoin alapvetően érvényesíthető, vagyis senki sem ellenőrzi, hogy - és ez megijeszti a sok hatóságoknak. Véleményem megrémíti őket nem feltétlenül a megfelelő okok miatt. Ahogy én látom ők főként elveszítik erejüket és hatalmukat. Itt egy nagyon jó talkby Andreas Antonopoulos magyarázza ezt a kérdést egy kicsit mélyebben. 

Természetesen, ha megkéred őket akkor valószínűleg azt mondják, hogy ez egy használt pénznem nemi erőszakot, a kábítószer-kereskedők és a bűnözők. Ez alapvetően a követelés, hogy jön ellen minden új forradalmi technológia (ez az, amit szintén azt mondta, az internet korai nap).

Hozzászólások:

Azt hiszem, a bankok érdeke lesz, mert:
2. Fiat pénzneme hogy cserébe a Bitcoin, amely azt okozza, hogy pénzt veszít a díjakat

Bűnüldözési lenne érintett a következők miatt:
2. Végrehajthatatlan valuta - nehéz irányítani / megállítani az embereket attól, hogy ezt

Remélem, ez segített egy kicsit

Szia Ofir,

Melyek a legfontosabb az, hogy a Bitcoin okozna a bankok? Eltekintve attól, hogy nagyon nehéz szabályozni és ellenőrizni? Bármely 4-6 okok sima egyszerű angol nagyszerű lenne.

Próbálom, hogy ezt együtt, egy Powerpoint prezentáció, hogy a dolgok sima és egyszerű, könnyen érthető minden nap angol.

Abban a pillanatban én tartotta a pontokat teljesen megmagyarázni, hogy miért a bankok és a bűnüldöző hatóságok fontos szempont, de nem vagyok benne biztos, hogy van elég jelentős fontos pont, amit kell, hogy 2 külön diák helyett:

Pl 1 csúszda, amely a főbb pontokat, hogy miért bankok érintett, majd egy másik csúszda amely pontok, hogy miért bűnüldöző hatóságok érintettek.

Abban a pillanatban, hogy azt az 1 dia, mint ez, 3 fő pontokat, és én mindig próbáljuk 6 pontokba szedve maximum:

Miért bankok és a bűnüldöző hatóságok?

-Bitcoin nehéz vagy lehetetlen szabályozni
-Bitcoin árthatnak az értéke valódi pénzt

További tanácsokat nagy népszerűségnek örvend. Nem voltam benne biztos, ha nem lenne elég érvényes főbb pontokat, hogy akár a kategóriában (bank, rendvédelmi); több mint 6 pontot bármelyik kategóriába, ha nincs lennék tartani minden rá egy dián.

Láttam néhány cikket, amikor googled miért bankok aggódnak a Bitcoin? De ők nem szervezett és egyértelmű használata pontokba szedve, hogy kiemelje egyértelműen, mint hogy hogyan elmagyarázta egyértelműen nekem egyszerű angol nyelven.

Mint például ez, például: „Miért bankárok félnek a Bitcoin hatással? Egyszerű, ez vezet a hullámok az egész pénzügyi szektor, akkor új győztesek és vesztesek, és ez valószínűleg decentralizálása banki szolgáltatások, és hozzon létre a mikro piacok olyan mértékben óta nem látott fejlődés az cserekereskedelem és a piacgazdaság össze. Sőt, ez az, amit az internet Value szól-törlése a különbséget cserekereskedelem, a pénz és a szolgáltatás csere minden piacon. Miután minden potenciális jó egy pénzügyileg tételére és tárolható azonos, „a Bitcoin” ha lesz, a kereskedelem fog robbanni a számtalan irányban lehetetlen megjósolni a jelenlegi algoritmusok. Közvetítők jönnek és mennek, és végpontjai csere csomópontok egyre fontosabbá válik. Sok bankárok ez egy ijesztő gondolat. Hogy mindenki más valószínűleg nagyon felszabadító.” innen: http://fortune.com/2014/11/20/why-banks-fear-bitcoin/

Mint látható, ez a magyarázat nagyon bőbeszédű, és nem minden nap egyszerű angol nyelven. De amit megértettem azt, hogy megzavarnák az érték valós pénzt a valós világban.

Egy másik valamivel jobb here: http://www.coindesk.com/real-reason-banks-dont-like-bitcoin/

Köszönöm Nagyra értékelem a segítséget.

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitcoin-kivonási politika

Post Litecoin

BCH-t küldtem a BTC-címre

Post Litecoin

Bitcoin növeli az értékelést

Post Litecoin

Kiadja a referencia linket a nagy wordpress pluginjában

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

Ingyenes Bitcoins?

Post Litecoin

Pénztárca és csere

Post Litecoin

Az egymást követő magok és a magánkulcs közötti kapcsolat

Post Litecoin

FaucetBox Lehetséges botok probléma

Post Litecoin

Bitcoin számológép - Számítás hosszabb időtartamra (>1. hónap)

Post Litecoin

Hogyan változtathatjuk meg vagy távolíthatjuk el a weboldal linkjét a megjegyzésekből

Post Litecoin

Ripple - vásárolni vagy nem vásárolni 1