Pénztárca és csere | Hungarian.lamareschale.org

Pénztárca és csere

Pénztárca és csere

Kérdés:

Jó nap. Kösz a videót. Röviden, mi a különbség a Bitcoin csere és a pénztárca. Jelent meg a Bitcoin is növekszik a pénztárca, akkor szükség van egy pénztárca? ahogy értelmezem az emberek, ha használja Luno utalsz pénzt a bank a fiókjába, majd veszel Bitcoin, és ott megy fel és le szerinti markets.Where jelent a pénztárca jönnek

Válasz:

Hi Anton, 
ez egy jó kérdés, hogy tárolja a Bitcoin egy csere egy pénztárca is. A különbség fekvő különböző tárca. Cserék tartják melegen pénztárcák, ami azt jelenti, hogy az érmék online, míg vannak olyan hideg pénztárca lehetőség offline megoldásokat. De mindkét esetben, akkor tárolja a Bitcoin, amelyek értéke változik időről időre, mint egy a piaci kereslet és kínálat. TudszPénztárca a blokkolt ügyletekbőlKérdés:

Hello, az már egy kicsit én olvasni az oldalon, és csak ezekben a napokban im keres valamit én vidám talál még, fel akartam kérdezni a hőcserélők ki blockchain tranzakciókat, és amennyire én tudom coinbase ezt a fajta közötti ügyletek saját pénztárca, kíváncsi vagyok, ha ott minden egyéb tárca szolgáltató nem ugyanaz a dolog?
Ismer pénztárca, amely hagyja, hogy küldje kis mennyiségű satoshis azokon keresztül ki blockchain közötti ügyletek ugyanazon a felhasználók a pénztárca szolgáltatás?

Válasz:

Hey Ana örülök, hogy találkoztunk :)
Gondolom van néhány pénztárca, mint Blockchain.info, amely segítségével küldeni kevesebb 10.000 Satoshis, de a mai díjat is lesz elég drága.

Nincs hozzászólás


Pénztárca visszatérő fizetésselKérdés:

Tudja, ha a pénztárca létezik, amely képes az automatikus írás rögzített dollár összeget a Bitcoin-cím automatikus napi? pl küldés 5,00 USD at 08:00 minden nap, hogy egy adott Bitcoin address.I használom Coinbase elérni, hogy a de a bányász díj túl magas ahhoz, hogy valóban használható kis mennyiségben, és nem tudok változtatni a díjat. Nem kell egy gyors visszaigazolást a tranzakció, így a minimum díj tökéletes lenne.
Kösz

Válasz:

Hey Francois,
 

Nincs hozzászólás


TárcaKérdés:

Helló, Mr. Offir.
És olyan jó, mint a felülvizsgálat Coinmama volt felülvizsgálata mások is ijesztő.

Válasz:

Hi Oluseun, 
Van pár különböző típusú walletson a piac és a papír pénztárcák tartják egy nagyon biztonságos megoldás, ha beállítani biztonságosan. Azt javasoljuk, hogy olvassa ezeket a cikkeket, mivel ezek hasznos lehet az Ön számára.

Nincs hozzászólás


Pénztárcák és csereprogramokKérdés:

Szia,

Én egy új felhasználót. Keresi a felvásárlást követő ETH és most Iv'e Van egy kis kérdés.
Lehet tartani a pénzt a csere helyben (nem belül a „pénztárca)?

Alapvetően Gondolkodom kezdeni csere kis összegű és hogyan megy. A jövőben én tervezi, hogy egy pénztárca számla, de csak a kezdet

Sok köszönet
Oren.T

Válasz:

Hi Oren,
megvásárolható Ethereum használata nélkül egy pénztárca, csak megvásárlásával közvetlenül a exchangeand tárolására ott. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy nem biztonságos, hogy tartsa a pénzeteket, csere hosszabb ideig. Tudsz


Wallet véleményeKérdés:

Szia, köszönöm az összes korábbi pénztárca vélemény. Nemrégiben néhány Bitcoin pénztárca bejelentette, hogy felfüggeszti szolgáltatás bankkártyák számára, akik kívül élnek az európai terület. Mész, hogy bármilyen új beszámolót userd kívül Európában? Úgy tűnik, hogy az összes vállalat készül egy alternatív, de nincs olyan friss információt róla. Thnak előre.

Válasz:

Hi Irina,
Thanks for idéző ezt a fontos információt. Úgy tűnik, hogy a következő Bitcoin bankkártyák már nem dolgozik a legtöbb országban ezen kívül SEPA övezetben: BTCC, Bitwala, Xapo és Shakepay. A cikk feltétlenül kell frissíteni, hogy tartalmazza ezt a fontos információt. Már bejelentették a telek tulajdonosa a problémát, és mi kivizsgáljuk a problémát.

Nincs hozzászólás


TárcaKérdés:

Veszek számos cryptocurrencies heti rendszerességgel, azzal a szándékkal, hogy egyszerűen tartjuk őket - talán évek óta. Nekem nem áll szándékában használni őket vásárlásra, elküldi nekik bárhol, vagy a kereskedés, és így szükség van egy biztonságos parkolóhely a számukra, amely biztosítja a biztonságot és a magánélet. A valuták Érdekelne, ebben az időben a Bitcoin, Ethereum, litecoin, Dash, hullámosság és Golem.
Remélem tud segíteni

Al

Válasz:

Hi Al, 
Van egy articleabout legjobb Bitcoin pénztárca a piacon, egy pár ilyen pénztárca, mint Ledgerand Trezoralso támogatja a fent említett altcoins is. Akkor nézd meg a véleménye ezekről is.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Az én Bitcoin tárcám ugyanaz, mint a nyilvános Bitcoin cím?

Post Litecoin

BCH-t küldtem a BTC-címre

Post Litecoin

A Microhash veszélyes átverés

Post Litecoin

Coinomi

Post Litecoin

Az e-kereskedelmi boltom csak elkezdte elfogadni a bitcoint

Post Litecoin

Csalók

Post Litecoin

Hogyan küldhet vagy fogadhat bitcoint?

Post Litecoin

Számítógép hash aránya?

Post Litecoin

SHA-256 vagy Scrypt jobb az én bitcoinok számára?

Post Litecoin

Bitcoin kezdő 1

Post Litecoin

Hogyan vásárolhatok AltCoins-t, ha Hawaii lakos vagyok?

Post Litecoin

Tartsa tisztán N Száraz