Thebillioncoin.info | Hungarian.lamareschale.org

Thebillioncoin.info

Thebillioncoin.info

Kérdés:

Én nemrég vezették be, hogy ez a "cryptocurrency de én továbbra is szkeptikusak életképességét. Van fogalmad arról, milyen legális ez? Ez tényleg egy cryptocurrency vagy csak egy Ponzi néhány állítás? Tudni tanácsot befektetési bele? Köszi előre, Várom a választ.

Válasz:

Szia,
én sokat hallottam róla, és egy nagyon gyors pillantást ez nem valami azt tette a pénzt. Nem tudok mondani semmit bizonyos mivel nem megy túl mélyre, de úgy tűnik, hogy egy másik „hypecoin hogy” nincs semmi konkrét mögötte. Csak az én két cent, ne vegye ezt, mint bármely befektetési tanácsadás.

Nincs hozzászólásA Thunderbit.io mikrohám újjászületettKérdés:

Microhash.net csalás volt futás augusztus 20-ig, és a visszavonás átfedve thunderbit.io amely egy példányt. Ne befektetni. Ez ugyanaz.
ha elveszett pénzt, jelentse a rendőrségnek / FBI. Ne gondold, hogy tudják. Ha szeretne egy Bitcoin közösség funkciókat újonnan jelenteni az ilyen típusú csalás a rendőrségnek különben nem fog csak tovább mérgezni a BTC közösség.

Válasz:

Hi Anne,
Köszönjük, hogy megosztotta az információt ezeken az oldalakon. Ha bármilyen kétsége van a helyszínen, legális vagy átverés, azt javasoljuk, hogy használja a Bitcoin Átverés Testtool felhívni a saját következtetését.

Hozzászólások:

Thunderbit.io annak átverés az azonos tulajdonos microhash.net lehet cerrefull dont befektetni
recomend csatlakozni itt http: //future.bitcoinmaker.xyzis legit tényleg fizet

ThunderBit eltűnt.
Ma van az 1. Nap

Elkezdtem https: //lunarbit.ltdit's olyan jó, mint ez valójában


Időbeli különbségek és 120 igény 24 óra alattKérdés:

Szia!
Már elérte a 120 állítások tegnap. Ez a határérték felett 24 óra van? Most szeretném kezdeni hivatkozva újra, de nem tudom, az idő differnece köztünk és nem igazán tudom megmondani, mennyi az idő érdemes újra kezdeni. A Fülöp-szigetekről származom. Remélem van egy megjegyzés vagy egy szakaszt, amely segíthet nekünk, ha ez biztonságos igénypont ismét a következő nap / 24 óra után. Köszönjük, és Godbless.

Válasz:

Hi Kaye,
A határérték 120 állítások alkalmazható a 24 órás ablak, ez nem kapcsolódik semmilyen időzónák.

Nincs hozzászólás


TippeketKérdés:

A kérdés az, hogy mi 1, néhány tipp a kezdő Bitcoin felhasználó és 2 hogyan tudom, hogy mikor kell vásárolni a profit maximalizálása Én jelenleg használ coinbase vásárolni eladni, és tartani a bitcoin

Válasz:

Hi Sean,
azt mondanám, hogy a lehető legjobb Bitcoin tipp, hogy kap egy hardveres pénztárca, és a pontos vetőmag mentés és tartani, hogy nagyon biztonságos. Ez takarít meg mindenféle potenciális veszteségek miatt a lopás, malware, a berendezések meghibásodása és hasonlók.

Nincs hozzászólás


Ofir Beigelhez, hol vásárolhatok bitcoint Izraelben?Kérdés:

Frissítve december 17, 2017 at 10:38

Én egy izraeli állampolgár, és szeretné befektetni Bitcoin és más crypto valuta esetében. Látom, hogy néhány csere korlátozzák az amerikai lakosok csak. Van egy csere, amely nem korlátozza a nem-rezidens USA? Nekem is van egy kanadai állampolgárságot, hogy HEPS.
Minden tanácsot?

Válasz:

Hi Sharon,
Ofir

Nincs hozzászólás


Nyomon követheti a cryptocurrency valós idejű működésétKérdés:

Van egy függvény az Excel vagy a Google Táblázatok, amely nyomon követi cryptocurrency árak valós időben? Táblázatkezelővel hogy csatlakozzon Yahoo Finance nyomkövető én részvényei. Szeretnék csinálni, hogy a tárca valuták Poloniex - vagy valamilyen módon kapcsolódjon a felhasznált adatok által coinmarketcap.

Válasz:

Szia Gary,
Ki kell használni a csere API kulcsot és fejleszteni valamit a saját, mint ez a funkció jelenleg nem létezik Poloniex hogy közvetlenül kivonat valós idejű adatokat excel. Hereyou is alap néhány további forrásokat hogyan kell alkalmazni a web lekérdezést excel forrás valós idejű Bitcoin ára adatokat. 

Nincs hozzászólás


A Cryptocoin kereskedelmeKérdés:

Hi Ofir,
Nir

Válasz:

Hi Nir, azt javaslom, hogy kezdje az olvasást a guideto Bitcoin kereskedés. Mielőtt beugrott ide azt javaslom, hogy némi kutatást a piacon, és talán kezdeni a demo számla, hogy biztosan csak akkor indul kockára a pénzt, ha abban a tudását. 

Hozzászólások:

Hi Parveen, akkor regisztráljon a gyorstalpaló ingyenes, és megismerhetik Bitcoin. Itt lehet regisztrálni: https://99bitcoins.com/subscribe-to-newsletter/

Olvastam az Ön weboldalán kereskedelmi cryptocurrency azt akarom, hogy hogyan tudok csatlakozni, és hogyan működik.

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitcoin számológép - Számítás hosszabb időtartamra (>1. hónap)

Post Litecoin

Namíbiai dollár a bitcoinhoz, a Bitcoin a namíbiai dollárhoz?

Post Litecoin

Befektetés $ 100K dollárba a bitcoinokban. Legjobb gyakorlatok?

Post Litecoin

Hogyan működik a bányászati jutalom?

Post Litecoin

Felvette a villákat

Post Litecoin

A pénz átutalása a csalástól

Post Litecoin

Rendes, hogy egy 20 perces becsléssel rendelkező segwit tranzakció kb

Post Litecoin

Cryptoshop tárolja a bányászokat

Post Litecoin

Jelenleg helyi pénztárcákat használok a tárcámnak, ez rendben?

Post Litecoin

Bányászati művelet

Post Litecoin

Újszülött Brazíliából

Post Litecoin

Új a Bitcoin 1-re