Az elismert csak abundancia alapú cryptocurrency | Hungarian.lamareschale.org

Az elismert csak abundancia alapú cryptocurrency

Az elismert csak abundancia alapú cryptocurrency

Kérdés:

Jó reggelt uram, kívánom, hogy segítsen nekem kitalálni, a lehetőség, hogy ez érme elérnék a feltételezett ára 1 milliárd EUR érme.
Az oldal http: //www.thebillioncoin.infosir és kereskedési platform http://www.thebillioncoin.trade

Köszi előre, ahogy várják a take uram.

Válasz:

Szia Michael, hallottam már egymilliárd érme (TBC), de még nem hozott mély pillantást bele. Az első pillantásra úgy tűnik, hogy egy piramisjáték, és én valószínűleg nem beruházni rá. Én azonban még nem végeztek semmilyen mélyreható elemzést mégis így nem tudok mondani, az biztos. Azt javaslom, hogy egy pillantást ezekre a Google resultsand építsen egy teljes képet magad. Hadd tudja, mit talál! Ofir

Nincs hozzászólásA piszkos titokKérdés:

Frissítve október 25, 2017 at 01:55

Az idegenvezető most 2 éves. Még mindig érvényes 2017-ben, és akkor is azt, hogy a nyereséget?

Köszönöm.

Válasz:

Nos, a hely még mindig fut, nem? :)
Úgy érzem, hogy az általános irányelveket ábrázolta a könyv ma is érvényes is. Csak annyi, hogy a verseny lett nehezebb.

Hozzászólások:

Én egy kezdő, és élvezze a webhely és annak tartalmát. Kösz.


Hatalmas nyereségű helyszínek megjelenéseKérdés:

A túlfeszültség cégek internetes megjelenítését óriási nyereség a beruházás, mint a 300% -os, 3000%, stb; hogyan lehet tudni, hogy egy valódi online cég befektetni nélkül szóváltás.
Kösz.

Válasz:

Hé Phillip én módosította az kérdés egy kicsit. Az eredeti kérdés, amit már beszéltünk csapok a beruházási helyszínek. Csapok olyan helyek, hogy adja oda a kis mennyiségű Bitcoin, nem befektetési helyszínek.
Ofir

Nincs hozzászólás


A captcha megjelenítéséhez használt médiabox több mint 2 hétig nem jelenik meg nekem, mit tegyek?Kérdés:

A média box megjelenítésére captcha nem jelenik meg nekem több mint 2weeks most mit tegyek?

Válasz:

Hi, olvassa minden csaptelep kérdéseket a megjegyzés rovatban a csapot oldalon. Ha egy csap tulajdonos nyitott egy támogató jegyet keresztül a dugó.

Nincs hozzászólás


A szimmetriai befektetési alapKérdés:

Köszönöm szépen létrehozásához 99 Bitcoin oldalon. A szolgáltatott információ hasznos és könnyen érthető. Ezen a megjegyzés, mi a véleménye arról, Symmetry segélyalap. Az alap célja, hogy változatossá a beruházás különböző érméket. Köszönöm a segítségedet.

Válasz:

Hey Gregory,
Nos, véleményem szerint, ez valami bárki tehet maguknak megfizetése nélkül egy alapkezelő csinálni nekik. Láttam a Weiss-jelentés néhány Wall Street cég, amely eddig cryptocurrencies szerint néhány igazán megkérdőjelezhető mutatókat... És az egyetlen következtetést tudtam rajzolni az volt, hogy a Wall Street nem tudják a könyökét egy lyukat a földbe, amikor a crypto. Symmetry jobb lehet, mint Weiss de én nem fogadnék rá. Valószínűleg akkor csak nem a saját kutatási és tartsa a saját cryptos - ez biztonságosabb minden esetben plusz akkor megment egy csomó pénzt.

Nincs hozzászólás


A dollárban lévő érték és a jen értékeKérdés:

Most, a honlapon megjelenik $ érték és Yen értéke egy Bitcoin, akkor a kérdés az, hogy miért annyira más érték, ha összehasonlítja a normális árfolyam között $ és ¥? Más szóval, meg kell fizetni a $ 4000. Egy Bitcoin. Jobb? De ha én fizetett japán jen, csak fizetni körülbelül ¥ 27864. Mert ugyanaz a Bitcoin, hogy jobb volt ??? ¥ 27864. Ez egyenes hagyományos pénzváltás lenne kb $ 255. Ami engem zavart.

Köszönjük, hogy az időt.
Legjobb,

Yoshi.

Válasz:

Hi Yoshiyuki,
Oldalunk megjeleníti az ára Bitcoin négy különböző pénznemek: amerikai dollár, a kínai Yuan, Euro és angol font. Az árak itt jelenik meg, a piaci ár szerepel Cryptocompare etetés a különböző cserék, amelyeket kereskedés, hogy a devizapár. Az árfolyam egy adott árfolyam eltérhet ezt, és meg kell vizsgálni az egyéb tényezők időzítése és díjakat is. Itt olvashat Bitcoin arbitrázslehetőségek ebben a cikkben.

Nincs hozzászólás


A videó jó voltKérdés:

Én még mindig próbálják fejem körül ez. Tehát aki a főkönyvi és hol a papírpénz megy? Továbbá, a srác a videó, te egyetlen.

Válasz:

Hi Chuck,
a papír pénz megy bárki eladta Önnek a bitcoin, lehet csere vagy egyéni, attól függően, hogy a vásárlás módszer. A Ledger egy hardver pénztárca, amit tartani... Hacsak nem jelenti a Bitcoin blockchain, ami néha jellemzi a „nyilvános főkönyvi.” Abban az esetben, az utóbbi, minden ember fut egy teljes Bitcoin pénztárca van egy példánya a főkönyvi.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Hogyan lehet megkönnyíteni a bitcoint?

Post Litecoin

Crystafox bányászok átverés vagy legit?

Post Litecoin

Probléma a kifizetéssel és az XAPO-címekkel a 99bitcoins.com oldalon

Post Litecoin

Hasheer.com bányászati site?

Post Litecoin

Ingyenes Bitcoins?

Post Litecoin

Bitcoin csaptelep script és faucethub

Post Litecoin

Lágy és kemény villa

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

BCH-t küldtem a BTC-címre

Post Litecoin

Vásároljon Bitcoint Walmart ajándék kártyával

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

A bitcoint egy hideg pénztárcából költeni, anélkül, hogy elveszítené a maradékot