5 ETH az érmékről GateHubra és csak 20 XRP van | Hungarian.lamareschale.org

5 ETH az érmékről GateHubra és csak 20 XRP van

5 ETH az érmékről GateHubra és csak 20 XRP van

Kérdés:

Frissítve január 10, 2018 at 11:53

Noob itt és én csak sent.5 ETH, hogy az új fiókot GateHub. Saját gatehub tárca ma 20 XRP, de mi történt a többi ETH?

Válasz:

Hi Steve,
ha nincs ott, forduljon GateHub támogatást és mutasd meg a tranzakció azonosítóját (TXID) az ETH fizetési saját fogadó címét. Az Ethereum pénztárca képesnek kell lennie arra, hogy az Ön számára a TXID ha kérdezni, hogy egy adott kimenő fizetés.

Hozzászólások:

Én ugyanazt tranzakció éjjel 12/11/17 19:01 ET ugyanazt az eredményt. Coinbase tranzakció befejeződött, egy kicsit több mint egy óra. Gatehub mutatja 20 XRP ma reggel

Letétbe ETH coinbase nem gatehub átalakítani, hogy a XRP és lehetővé teszi a pénztárcáját, hiszen több mint 20 XRP rakódott? Már vártam az óra. Én át 1 ETH és coinbase azt mondja, hogy elment sikerrel.

Én ugyanazt tranzakció éjjel 12/11/17 19:01 ET ugyanazt az eredményt. Coinbase tranzakció befejeződött, egy kicsit több mint egy óra. Gatehub mutatja 20 XRP reggel 12/12/17 azonban fiókomat Gatehub még folyamatban van. Mi volt a végeredmény Steve?

A végén, hogy mennyi ideig tartott? Régebben érme bázis küldeni ETH kap hub 31 óra. Azt mondja, hogy volt egy sikeres küldési és én ellenőrizte a címet, és ez helyes, de azt nem mutatja fel, gatehub még. Kösz!

Ó Jézusom, kösz a frissítés haver / dudette. Frászt tőlem, én ugyanezt 300 dollár értékű BTC, és én, mint... Uhhhh hol a francban a többi pénzem. Köszi a frissítést, mint minden mást, csak úgy tűnik, mintha ez egy lassú folyamat tőlük.CEX.IO BCH-t küldött Coinbase BTC pénztárcábaKérdés:

Nemrég küldtem a BCH származó CEX.IO app az én Coinbase app váltás előtt, hogy BTC véletlenül. Ez volt körülbelül 450 $ értékű BCH like.3. Hívtam Coinbase és azt mondták, hogy elveszett. Én nyilván kiborulni. Olvastam, amennyire csak tudtam, ebben a kérdésben, de nem értem, privát kulcsok és ezt és ezt. Én is láttam van néhány ember, hogy lehet elérni ezt a BCH ha fizetnek nekik. Fogom fizetni egy megbízható személyt, hogy megkapjam a BCH vissza. Kifizetem 25%, amit már valaki, hogy tud segítsen nekem kap a BCH vissza. Kérem, ne legyen durva a válaszokat, már tudom elszúrtam...

Válasz:

Hé Nick,
azt mondják, meg kell nyitni egy támogató jegyet, valamint kérjen segítséget Coinbase közösségi média csatornákon, mint a Twitter és a subreddit. Minél jobban érti a problémát, a tömörebb akkor lesz képes, hogy a támogatási kérelmeket, amely abban is segít, hogy a probléma kezelésére. Sok szerencsét!

Nincs hozzászólás


Elküldtem a bitcoin készpénzt egy elektrumnakKérdés:

Szóval elküldtem a Bitcoin készpénzt ELECTRUM majd visszaigényelni, megpróbáltam letölteni elektron készpénz és én vissza rá egy órát csak pénztárca. Most azt akarom tölteni az érméket, de nem tud. Próbáltam söpörte a privát kulcsot rá a többi tárca, de van egy kompatibilitási probléma, akkor én próbáltam coinami. Ez azt mutatja, hogy nincs alap a címet / privát kulcs azonban a blockchair azt mondja, hogy még mindig van alapok pénztárcámat és az elektron készpénz karóra pénztárca is mutatja, alapok. Lehetséges, hogy a mester titkos kulcs segítségével hozzon létre egy új elektron készpénz pénztárca, kérem, segítsen

Válasz:

Nincs hozzászólás


Súlyos probléma vásárlása Bitcoins EthereumKérdés:

Ofir, én magam egy komoly probléma. Jelentkeztem egy Coinbase fiókot. Azt tudták, hogy át mintegy 10.000 $ bele hónapok bc saját korlátait. Ők hajlandók igazolni a ID. Még DL és banki átutalás, stb Van ZERO ügyfélszolgálat. Rendkívül frusztráló.

Szeretnék vásárolni mintegy 30.000 $ több, és egyszerűen nem talál egy biztonságos módja ennek. Csináltam egy számlát Gemini. Már egy hét, és én még mindig várja azonosító ellenőrzést. A google keresés során kiderül, hogy hetekig Gemini. Én speachless róla. Tovább csere ellenőrzött rám, de kizárólag kis bankok száma. Capitol Az egyik nem tartozik közéjük.

Én a veszteség. I dont volna a tech jártasok, hogy egy hűtőház pénztárca bizalommal az összeget. Csak azt akarom, megbízható csere vásárolni, majd tartsa bitcoinokat & Ethereum.

Tud ajánlani nekem olyan tanácsot? Komolyan veszteséggel itt.

Köszönöm Ofir előre

A tiéd,

Rob M.

Válasz:

Hey Rob,
de kérem, ne tartsa a Bitcoin a csere.

Nincs hozzászólás


Beállítások a nagyobb saphire 680 nitro számáraKérdés:

Hogyan tudom megváltoztatni a hash árfolyam zafír 680 nitro GPU?

Válasz:

Hi Ryan,
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1735691.0

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

A Microhash veszélyes átverés

Post Litecoin

Mit gondolsz az ethtrade.org-ról, ez egy SCAM?

Post Litecoin

Kifizetés a faucethub.io-hoz

Post Litecoin

A Bitcoin Core leolvassa a wallet.dat fájlt, mint 0.0000000 BTC-t

Post Litecoin

Soha nem érkezett érme az előfizetés után

Post Litecoin

Hányásszállító vásárlás

Post Litecoin

Hogyan adhatom hozzá az online áruházomat a Bitcoin-oldalhoz?

Post Litecoin

A kanadai Expat szeretne vásárolni bitcoint a CAD használatával egy kanadai bankszámlával

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Rendes, hogy egy 20 perces becsléssel rendelkező segwit tranzakció kb

Post Litecoin

Erc-20 kompatibilis pénztárca kanada számára

Post Litecoin

Saját létrehoztam a harmadik fél hosting