Ripple - vásárolni vagy nem vásárolni 1 | Hungarian.lamareschale.org

Ripple - vásárolni vagy nem vásárolni 1

Ripple - vásárolni vagy nem vásárolni 1

Kérdés:

Frissítve december 31, 2017 at 05:25

Mi a legjobb módja annak, hogy vásárolni fodrozódik USD, és arra kell elhelyezni a vásárlást követően szerezhető meg lüktet? Melyik csere a legjobb, ha a vásárlás?

Válasz:

Hi Joseph,
azt mondanám, hogy meg kell tanulni Ripple... Ez erősen centralizált és a cég tulajdonosa a 20 és 60% -a az összes XRP. Úgy tűnik számomra, hogy a Ripple hálózat értékesek lehetnek a bankok, de nem vagyok meggyőződve az érme értékes lesz az egyéni felhasználók számára (eltekintve spekulációs célból). Csak a 2c XRP.

Nincs hozzászólásRipple - vásárolni vagy nem vásárolni 2Kérdés:

Szia! Nem vagyok új a bitcoin, de új vagyok, amikor a többi cryptocurrencies. Rábukkantam Ripple, és azt nekem izgatott. De számos vitát a neten arról, hogy Ripple jeléül nagymértékben szabályozzák, mivel készül, hogy le a hatalmas fellendülést Bitcoin.
Tud rávilágít ebben a kérdésben?

Kösz!!!

Válasz:

Hi Shruti,
Azt tanácsolom, hogy nézd meg Peter Todd kritika Ripple mielőtt elindul erősen részt: https://twitter.com/petertoddbtc/status/620089526019616769?lang=en

Nincs hozzászólás


Biztonságos bányászati területKérdés:

Hi, szeretnék tudni, hogy a biztonságos bányatelek hol lehet kezdeni a bányászat bitcoin.

Válasz:

Hey Joe, minden ilyen „bányatelek” látod online semmi több, de a csalást, illetve Ponzi rendszereket. Ha komolyan Bitcoin bányászat akkor lesz szükség, hogy SMOE Bitcoin bányászat hardver és megtanulják, hogyan kell bányászni a Bitcoin magad.
Ha szeretne többet arról, hogy miért ezek a helyek nem éri meg a pénzt itt egy articleexplaining néhány róla.

Nincs hozzászólás


Biztonságos webhelyekKérdés:

Hi Én egy igazi újszülött bitcoin, stb, és szeretné tudni, hogy egy biztonságos weboldal vásárol érméket. Olvastam webhelyeken vélemény a sok ilyen cégek, mint a coinbase Kraken stb, és mindannyian úgy tűnik, hogy az abszolút rip-offs.Can javasolni egy jó honlap.
Steve

Válasz:

Hi Steve,
Van egy cikket ahol összegyűjtöttük a legjobb Bitcoin exchangeson a piacon. Azt javaslom, hogy olvassa el ezt, azt pár vélemény is a cserék. Coinbase és Kraken egyaránt népszerű cserék kezdőknek, de vannak néhány más platformok a piacon.

Nincs hozzászólás


Biztonsági kérdés az asztali pénztárcákrólKérdés:

Mi történik, ha egy asztali pénztárca tartalmazó cryptocurrency, és a merevlemez kiirtották? Feltételezve általunk tárolt jelszavak biztonságos

Válasz:

Hey Quriash,
Legjobb, ha nem, hogy minden esélye - hát a mag kifejezésre / wallet.dat és jelszavát (ha van ilyen) a Biztonságos, mint lehetséges!

Nincs hozzászólás


Ugyanaz a Bitcoin cím lehetséges?Kérdés:

Mi az a lehetőség, hogy két különböző HD pénztárca generál azonos Bitcoin megadott címre ugyanazt a sót és a véletlen osztályokon?

Válasz:

Hi Manas,
lehetőség van arra, hogy létrehoz azonos Bitcoin címet elméletben, de a valóságban ez nagyon-nagyon valószínű, hogy megtörténjen. Meg tudja nézni a matematika mögött hereand a technikai háttér van.

Nincs hozzászólás


VAGY VAGY NEM!Kérdés:

Hi! Tud valaki kérem, segítsen nekem látni ezen az oldalon átverés, vagy sem, mintha sa átverés akkor én szokás megy keresztül saját helyén többé....
 

Válasz:

Hi Areewan,
találja meg csaptelep szabályok itt. A mi csaptelep akkor csak vissza a mérleg felett 13000 satoshis, nem biztos, hogy más csaptelep munka, akkor saját szabályokkal.

Nincs hozzászólás


SCAM, hogy bankadatokat kapjon, hogy egy másik országban kereskedjen?Kérdés:

Jó napot
segítségre van szükségem, mint én már „bérelt megnyitni egy Luno és Kraken számlák, valamint a bankszámla saját hazámban. Van egy átverés, mint ez. Nincs bitcoin nem pénz kell csalás, de az egész csak nem tetszik?

Válasz:

Hi, Luno és Kraken vannak Bitcoin cserék ami szintén elfogadja a bank elektronikus átutalásokat pénzt befizetni. Azonban én nem ismeri a részleteket, és úgy tűnik, árnyas, hogy miért akarna bárki, hogy nyissa számlák cserék. 

Nincs hozzászólás


Csalás !!!Kérdés:

Srácok vette a 160 $ ​​didn \ 't ad nekem kicsit érméket, és soha nem visszatéríthető úgy más szavakkal u fickók csalás nekem :(

Válasz:

Hey Aaron,
Ofir

Hozzászólások:

Csak e-mailben az Ön számára néhány további részleteket rólam. Válasz nekem, mi lesz ennek a kitaláltam ASAP

Ok semmi más érmék ur honlapján (vagy inkább a harmadik fél) elvitték a pénzt, és nem adja meg az érmék

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Legit bányászati területek, amelyek beruházás nélkül fizetnek

Post Litecoin

FaucetBox Lehetséges botok probléma

Post Litecoin

Binance csere

Post Litecoin

A legjobb bitcoin walet

Post Litecoin

Címek

Post Litecoin

Bitcoin bányászat 1

Post Litecoin

Az Electrum-LTC olyan jó, mint az Electrum

Post Litecoin

Bitcoin számológép - Számítás hosszabb időtartamra (>1. hónap)

Post Litecoin

A Bitcoin Core leolvassa a wallet.dat fájlt, mint 0.0000000 BTC-t

Post Litecoin

Blockchain második jelszó kiadása

Post Litecoin

Az altcoins kiegyenlítése

Post Litecoin

Hogyan adhatom hozzá az online áruházomat a Bitcoin-oldalhoz?