Kérdés Steven Hay számára | Hungarian.lamareschale.org

Kérdés Steven Hay számára

Kérdés Steven Hay számára

Kérdés:

Frissítve december 12, 2017 at 10:58

Hi Steven,

Remélem nem \ 't megkérdezhetem ez közvetlenül az Ön számára. I \ „ve egy frissítést a probléma, \” ve korábban tárgyalt az emberek, akik küldtek BCH egy BTC segwit címét, amelyet i \ 'd nagyon értékelem a véleményét.

Először is, btctroubadour updated övé reddit post (amelyiket említette nekem), hogy mondjuk a következő: „Úgy néz ki, mint egy greyhat / polgárőr dolgozik egy ismeretlen bányász volt képes egyoldalúan állítják néhány BCH voltak„beragadt ”a BTC-segwit címeket (nevezetesen azok, amelyek esetében a nyilvános kulcsok által feltárt tulajdonosok kiadások BTC ugyanazon címek), amint azt a bejegyzést, és megjegyzések: https://np.reddit.com/r/Bitcoin / hozzászólás / 7eixcu / recovering_bch_sent_to_segwit_addresses / azok számára, hogy érint ez azt jelenti, hogy többé már nem irányíthatja a BCH (ők „ellopják” a greyhat), de úgy tűnik, hogy felajánlotta, hogy adja vissza, ha elfogadja hagyta folyamatosan 30% a szolgáltatási (vagy „szolgáltatás”, de akkor nézd meg). Akárhogy is, és mivel az alternatív (100% veszteség), akkor biztosan ellenőrizni, ha az érintett, és eldönti, hogy hogyan szeretné folytatni. Mintha ez nem lenne elég, hogy foglalkozik, úgy tűnik, hogy egy ~ 2 hetes határidőt, amíg a „december 5, 2017 23:59:59 UTC”, ami után úgy tűnik, ő úgy döntött, ő jogosult tartani a pénzt. :(”
Nagyon megköszönném a gondolatait erről a lehetőségről. Gondolod, hogy ez jogszerű? Ez biztos, hogy ezeket az adatokat? Gondolod alábbi ez a folyamat eredményezi kapok én érméket vissza, vagy nyissa meg magam előtt, hogy azokat ellopják a hasonló módon, hogy az emberek az én előző pontban volna a greyhat? Ha ez legális, gondolod, hogy a „szolgáltatási díj” erre?

Üdvözlettel,
Kevin

Válasz:

Hi Kevin,
ez minden bizonnyal úgy tűnik, mint egy jobb megközelítés, mint ami 30% a greyhat. Ha BTC.com díjat ezért a szolgáltatásért, akkor biztos, hogy sokkal kevesebb, mint 30%. Azt mondanám, hogy ez megér egy lövés, sajnálom, hogy nem voltam képes mutatni, hogy ez a lehetőség a kezdetektől, mint én egyszerűen nem hallottam róla.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitcoin bányászati sebesség (cpu)

Post Litecoin

300000 GOT LOST

Post Litecoin

Hogyan vásárolhatok AltCoins-t, ha Hawaii lakos vagyok?

Post Litecoin

Hogyan tudom biztonságosan tárolni az altcoinokat?

Post Litecoin

Használhatom otthoni számítógépemet az enyém nélkül, anélkül, hogy bármilyen problémát okozna az operációs rendszeremmel vagy más programokkal

Post Litecoin

Hogyan ellenőrizhetem a bankhálót érme alapon?

Post Litecoin

A kanadai Expat szeretne vásárolni bitcoint a CAD használatával egy kanadai bankszámlával

Post Litecoin

Poloniex hitelezés

Post Litecoin

Bányászati művelet

Post Litecoin

Hányásszállító vásárlás

Post Litecoin

Fork állítás

Post Litecoin

Papírtáska-címek