Új a Bitcoin 1-re | Hungarian.lamareschale.org

Új a Bitcoin 1-re

Új a Bitcoin 1-re

Kérdés:

Szia,
én vagyok a kanadai és új cryptocurrencies. Én már tanul, és figyelembe véve a gyorstalpaló videók, hogy jobban megértsék, hogyan működik. Azt kell mondanom, kaptam egy csomó több tudás, de még mindig vannak olyan területek, világos a számomra.

  1. Mi lenne a legjobb csere nekem, hogy használni Kanadában? Coinbase? és mi a helyzet a cserék kínálnak hullámosság és egyéb kisebb érmék?
  2. Én feltétlenül befektetés hardver pénztárca - figyelembe véve a Ledger Nano S (remélhetőleg elérhető Kanada)
  3. Ez lehet egy egyszerű kérdés, van $ 5000 befektetni, és szeretem a gondolat diverzifikálása 70% át Bitcoin, a többit 2-4 más kisebb támogató érméket. Ha veszek ezen érmék, és mozgassa őket a tárcámat, és az ár a Bitcoin növeli / csökkenti, azonban az értéket a pénztárcámat növekedés / csökkenés a változás bitcoin értéke? Azt hiszem, én próbálom kitalálni, hogy ez hasonló a befektetés-állomány és vásárol részvényeket, az egyetlen különbség az, hogy ez crypto valuta?
  4. Egyszer már ezek a pénzek a pénztárcámat (érdeklődésem inkább a hosszú távú befektetések - Van egy teljes munkaidős állás, és abban a reményben, hogy a folyamatos beruházni), hogyan vonja vissza ezeket az érméket, hogy miután fiat pénzt újra? Észrevettem, hogy Coinbase kapcsolódik a Shift Visa, úgy vélem, akkor eladni ezeket az érméket az eBay-en. Milyen egyéb lehetőségek vannak? Átvihetem egy bizonyos mennyiségű érmék coinbase hogy egy SHIFT Visa? Alig több információt ebben a témában fogják értékelni.

Remélem, hogy hamarosan hallunk, én csak az első napon, a gyorstalpaló, de nagyon izgatott kezdeni befektetés. Köszönöm ezt a nagyszerű honlapon, nagyon hasznos.

Válasz:

Hi Riekert,
 

  1. Kraken nagyon jó! QuadrigaCX rendben is, de az árak nem mindig olyan jó, mint a Kraken. Azonban Quad rugalmasabban a fizetési módok és, legalábbis számomra, ezek ellenőrzésére gyorsabban ment.
  2. Ja, vagy egy Ledger vagy Trezor kiváló befektetés és fogja a források biztonságos feltéve, hogy kövesse a megjelenő utasításokat. Mindenképpen megéri az árát.
  3. Az összeg, amit tartsa érme feltételek nem változnak alapján az érme ára. Például, ha van 1 BTC ma egy ára $ 17.000 USD, akkor, ha az ár megy $ 100 vagy $ 50 milliárd holnap lesz még 1 BTC pénztárcámat. Az árfolyam a rendszeres pénzneme az egyetlen dolog, ami nem változik.
  4. Tudod eladni a pénzeteket bármilyen kanadai csere és visszavonja a CAD a bankszámlájára. Olyan ez, mint a vásárlás fordított. Azt is eladni bizalmas egyénileg - oldalak, mint LocalBitcoins.com és alkalmazások, mint a Bisq nagyon hasznos felállítása és biztosítása az ilyen típusú ügyletek.

Sok sikert a crypto, úgy hangzik, mint te a helyes úton!

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Kérdés Steven Hay számára

Post Litecoin

Hányásszállító vásárlás

Post Litecoin

Csak egy út?

Post Litecoin

A QUOINEX felsorolása 99bitcoinon

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Az e-kereskedelmi boltom csak elkezdte elfogadni a bitcoint

Post Litecoin

Bitcoin kezdő 1

Post Litecoin

Hogyan küldhet vagy fogadhat bitcoint?

Post Litecoin

Bitcoin rendeletek Indiában

Post Litecoin

Privát kulcs villaforgatáshoz

Post Litecoin

Hogyan exportálhatom a privát kulcsokat?

Post Litecoin

Bitcoin készpénz