Monero | Hungarian.lamareschale.org

Monero

Monero

Kérdés:

Szia,

Mi a véleményed Monero?

Kösz

Válasz:

Hey JMB,
mint bármely más Altcoin nem hiszem azt már „harci tesztelt” elég ahhoz, hogy legyen egy igazi Bitcoin versenyző abban a pillanatban. Ez valószínűleg igaz az összes altcoins odakint. Ez nem jelenti azt, hogy ez nem egy jó befektetés, csak, hogy nem töltöm alkalommal érmék kivételével Bitcoin pillanatában, így nem igazán tudok adni egy thourough értékelje azt.

Nincs hozzászólásWallet.dat fájl áthelyezése egy másik számítógépre és az Electrum tárcábaKérdés:

Frissítve január 17, 2018 at 06:12

Szia,
Remélem csinálok magamnak világos. Ha bármilyen kérdése van, kérjen. Köszönöm szépen a választ.

Válasz:

Hey AZ,
A következő alkalommal, amikor megnyitja a pénztárca, meg kell látni a régi Bitcoin egyensúlyt az új Core pénztárca. Lehet majd használja ezt a pénztárcát rendesen. Ha továbbra is szeretné exportálni a bitcoin hogy Electrum, hogy meglehetősen könnyű is, így tudassa velem, és én segíthetek a folyamatot.

Hozzászólások:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Vásárlás és Kereskedelmi Bitcoin és Altcoins. Top 1 csere! [/ Url]

= $ =


Áthelyezés egy pénztárcáról - díjakKérdés:

Frissítve december 20, 2017 at 02:10

Én még mindig várnak a hardver pénztárca. Úgy látszik, sok a gyártó cégek ezek hátralékos. Közben én Bitcoin és Ethereum ül Coinbase. Úgy tűnik, általában azt gondolják, hogy nem jó ötlet, hogy hagyja el a pénzérmék cseréje. Tehát én letöltött Mycelium.

Mivel én soha nem visszük Bitcoin előtt, úgy döntöttem, én kockázatot $ 10, hátha helyesen tette. A 10 $ vittük probléma nélkül, de én töltöttünk több mint $ 2 díjat. Wow, ez 20%.

Én most szívesen át többé át Mycelium vagyok, és arra gondoltam, hogy ha kell fizetniük minden alkalommal, amikor mozog a pénzérmék valahol máshol (amit általában nem kell fizetnie, ha elektronikusan mozgó digitális fiat, mint a Paypal vagy a bankok közötti) én meg csak harapni a golyót, és várni, hogy megkapja a hardver pénztárca valamikor a jövő hónapban. Azt is csoda, ha fizet sok a számlák Bitcoin, lenne olcsóbb ha több (nem feltétlenül 20%, tudom), miért olyan dolgokat, hogy így?

Válasz:

Hi Dan Ha át érmék között pénztárca meg kell tartani őket BTC. Ebben az esetben csak akkor kell fizetni a tranzakciós díj. Othwerwise akkor kell fizetnie fordítására Bitcoin az USD Coinbase, akkor a visszavonás díjat Coinbase, majd egy másik díj fordulhatnak elő a fogadó pénztárca. És azt is ki vannak téve az árfolyam kockázat idején pénzeteket vannak Fiat valuta. Ha azt szeretnénk, hogy fizetni a számlákat a Bitcoin, talán a legegyszerűbb megoldás az, hogy a Bitcoin terhelési cardand a kifizetéseket rajta.

Hozzászólások:

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe


Bányászati Bitcoinok pénz nélkülKérdés:

Hogyan kezdjük el az enyémet bitcoin (Ha nincs készpénz tölteni) Milyen szoftver kell telepíteni / letölteni?

Válasz:

Szia,
nincs mód, hogy az enyém a Bitcoin a kerékpáros olyan pénzt a berendezés. Ez az útmutató magyarázza best.All az oldalak látod szerte az interneten, hogy megmondja, hogy az enyém a Bitcoin rajtuk keresztül általában csak csalások, amelyek a Bitcoin bányászat álca. 

Nincs hozzászólás


Ms. Sherylyn Roberts beszámolójaKérdés:

A kérdésem nagyon egyszerű. Én valahogy nem jelentkezzen be, vagy ki, és most azt mondja, hogy én megpróbáltam, hogy jelentkezzen be sokszor, de amikor én azt mondja nekem valaki másnak a fiókomat, bár én néztem, és ez az én gmail címet. Én nagyon érdekel ez a fogalom vette gazdaság és pénzügyek részeként én 2 fokos években. Köszönöm

Válasz:

Hi Sherylyn, 
imént ellenőrizte, és nem látom az e-mail a mi felhasználói adatbázis, biztos benne, hogy regisztrált a csaptelep? Azt javaslom, hogy próbálja ki, hogy iratkozzon fel a másik e-mail. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, lépjen velünk az űrlap segítségével itt.

Nincs hozzászólás


A Multi Bit pénztárca jelszava nem működik?Kérdés:

Frissítve január 17, 2018 at 10:34

Szia, én több bites pénztárca, nem nyitja meg a helyes jelszót. Telepítettem egy újabb példánya több bites egy új számítógépet, és megpróbálta helyreállítani a tárcám-szó. Azt kérték, hogy hozzon létre egy új jelszót, amit tettem. A tárca hozta létre finom, és a megfelelő mennyiségű BTC de szürkítve a jelszó képernyőn. Beléptem az új jelszót, és „nem sikerült megnyitni”, próbáltam az eredeti p / w és ugyanaz.
Bármilyen javaslatot, lenne nagyon méltányol. :)

Válasz:

Hi Martin,
KeepKey megállt támogató Multibit múlt héten, lehetőség van arra, hogy már belépési problémák azért. Hereyou lehet

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Hívjon meg kódot a CoinAd-nek?

Post Litecoin

A Microhash veszélyes átverés

Post Litecoin

Számítógép hash aránya?

Post Litecoin

Értékelje a könnyű önálló bányászat egy érme

Post Litecoin

Cserélje az alacsony díjakat

Post Litecoin

A bitcoin-mine.org egy SCAM reklám a Facebookon?

Post Litecoin

Meg tudom különböztetni az eltérõ devizát az ellenõrzõ S9-vel?

Post Litecoin

Erc-20 kompatibilis pénztárca kanada számára

Post Litecoin

Cryptoshop tárolja a bányászokat

Post Litecoin

Ripple - vásárolni vagy nem vásárolni 1

Post Litecoin

Gyorsabb betét a bankoktól a pénztárcához

Post Litecoin

Befejeztem a Bitcoint néhány éve