Legit bányászati területek, amelyek beruházás nélkül fizetnek | Hungarian.lamareschale.org

Legit bányászati területek, amelyek beruházás nélkül fizetnek

Legit bányászati területek, amelyek beruházás nélkül fizetnek

Kérdés:

Kérem, mondja. Néhány igazán jó legális oldalak, ahol lehet keresni befektetés nélkül Megpróbáltam minergate több mint egy hónap, de számlám nulla volt, a bányászat folyik, de nincs Satoshi adunk a számla. Hamis.

Válasz:

Hey Shan07,
 

MinerGate Review: Ez egy Legit bányaművelés?


Különben is, a legjobb módja annak, hogy az enyém, feltételezve, hogy a berendezés, hogy érdemes, hogy csatlakozzon egy bányászati medence. Tekintse meg a bányászati Guides részben tovább.

Nincs hozzászólásLegit módja annak, hogy bitcoinokat vásároljanak ETH-től Egyiptomból, vízum nélkül, anélkül, hogy letépnékKérdés:

Frissítve december 26, 2017 at 04:29

Helló uram, Amoon Egyiptomból, és én már nagyon nehéz, amelynek ideje meglehetősen hosszú, miközben megpróbálja megtalálni a biztonságos online módon a legkevésbé díjak egy tekinteni a honlapon, mert nem bízom a brókerek körül, és 100 $ = 1800 egyiptomi font, és tudom, hogy vagytok a legjobbak, hogy segítsen itt. Én is örülnék, ha megadja nekem a helyszínen, hogy összehasonlítja az ilyen típusú oldalak, amely magában foglalja a hazámat, a díjak összege, és az emberek véleménye, ha lehetséges, mint ez a szám már elmondták coinmama, cix, stb...
Amoon.

Válasz:

Hi Amoon,
Az egyetlen hely tisztában vagyok, amely lehetővé teszi, hogy vásárolni bankkártyával honnan Egyiptom CoinMama. Ők egy jó és megbízható oldalon, de úgy tűnik, te már ismeri őket. Sajnos úgy tűnik, a lehetőségek meglehetősen korlátozottak belül Egyiptomban. Érdemes lehet készpénzes vásárlások útján LocalBitcoins.com?

Nincs hozzászólás


A bitcofarm.com legitimációjaKérdés:

Kíváncsi vagyok, ha ez a webhely törvényes? Tudja, ha bármely felhasználó bármilyen probléma vele? Én is megjegyezték, hogy bár van egy szolgáltatási feltételek, ott nem úgy tűnik, hogy a neve kapcsolódik a helyszínen.

Válasz:

Hi Vera, 
ezen az oldalon néz ki, hanem árnyékos nekem, sőt a szolgáltatási feltételek egy nagy vörös zászló. De azt nem lehet tudni, az biztos, ha ez egy átverés, vagy sem. Azt javaslom, hogy használja a Bitcoin Átverés Testtool és próbálja felhívni a saját következtetését. 

Hozzászólások:

Köszi a választ. Mivel nem igazán szükséges letétet, hogy egy fiókot fogom próbálni, és ha nem szállít én üzenetet srácok így mások figyelmeztetni kell.
Köszönöm mégegyszer.


Bankok listája, amelyek pénzt konvertálnak a bitcoinokhozKérdés:

Kell egy lista a bankok a számunkra, hogy átalakítani készpénzt bitcoin

Válasz:

Hey Amelia,
 

4 Ways Vásárlás Bitcoin Cash Wordwide

Nincs hozzászólás


Országok listája a Bitcoinot elfogadó kereskedők részérőlKérdés:

Hello! Kísérje figyelemmel a nagy munkát. Mit van egy lista a durva becslések, hogy hány vállalkozás elfogadja Bitcoin országonként? Mint egy lista a top 20 országban világszerte

Válasz:

Hey Andreas, én nem van egy lista országonként, de látható néhány durva becslések Coinabse honlapján.

Nincs hozzászólás


Adja meg ICO-junkatKérdés:

Kedves Team,
nagyon köszönöm

Válasz:

Hi Alyone, 
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével a részleteket a ICO, és mi lesz vissza. Küldhet üzenetet itt: https://99bitcoins.com/contact/

Nincs hozzászólás


Listázás webhelyénKérdés:

Még csak most kezdődött elfogadó bitcoinokat oldalamon: http://www.margotborden.com. Hogyan tudok szerepel a webhelyen? Köszönöm.

Válasz:

Hi Margot, Nyugodtan add fel az üzleti a megjegyzés rovatban a mi oldalt, és akkor jóvá, azonban abban a pillanatban nem vagyunk frissítésével szervezetben az oldal. Néhány havonta egyszer ellenőrizzük hozzászólásai, és adjunk hozzá néhány vállalkozás a megjegyzéseket, hogy a test.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitcoin bányászat 1

Post Litecoin

Hogyan írhatunk támogatást a Blockchain.info szolgáltatásban?

Post Litecoin

Gyorsabb betét a bankoktól a pénztárcához

Post Litecoin

Hogyan működik a bányászati jutalom?

Post Litecoin

Alt érme

Post Litecoin

Electroneum

Post Litecoin

A Ripple és a Stratis jövője

Post Litecoin

Hitelkártya vásárlás, ahogyan a banknak látszik

Post Litecoin

Ez egy befektetés átverés?

Post Litecoin

Meg tudom különböztetni az eltérõ devizát az ellenõrzõ S9-vel?

Post Litecoin

Bitcoin bányászati sebesség (cpu)

Post Litecoin

Mit gondolsz az ethtrade.org-ról, ez egy SCAM?