BCH-t küldtem a BTC-címre | Hungarian.lamareschale.org

BCH-t küldtem a BTC-címre

BCH-t küldtem a BTC-címre

Kérdés:

Frissítve január 16, 2018 at 01:18

Annak ellenére, hogy tudta, hogy soha ne küldjön Bitcoin (BTC) egy Bitcoin Készpénz (BCH) cím, vagy fordítva, míg a rohanás egy nagyon mozgalmas nap véletlenül küldött néhány BCH én csere venni a BTC cím a Trezor.
Kevin

Válasz:

Hi Kevin,
 

Hozzászólások:

Hi Steven,

Köszönjük a választ, ez tényleg értékelik. Csak, hogy tudd, nem kaptam egy e-mailt, hogy tudassa velem volt egy válasz, mert úgy gondolom, hogy kéne történnie, különben is reagáltak volna hamarabb.

Valaki azt javasolta, a következő lehetséges megoldás a helyzetből, és arra gondoltam, ha tudtam meg gondolatait rajta?

Azt mondták, hogy a BCH-t és a BTC ugyanazt a címet kulcs rendszer, de a hardver pénztárcák létrehozni a különböző privát kulcsokat minden. Adtak egy címet a helyszínen, hogy van egy BIP39 Mnemonic kód átalakító / generátor (https://iancoleman.io/bip39/), és mondtam, hogy megadom a mag / jelszót itt hozza létre a kulcsot és címét küldtem a BCH hogy a BTC módban, majd másolja, hogy a magán kulcs és importálja azt a BCH pénztárca, majd küldje el a forrásokat egy új címet. Megemlítették, hogy én csak megadom a mag / jelszót az ezen az oldalon offline módban.

Nem tudom, én már értettem, de azt hiszem, azt mondják, hogy vissza az érméket Kell a személyes kulcsot a címet, hogy én küldtem a BCH az, és mivel én a saját pénztárca és a mag kellene lennem képes generálni a privát kulcsot. Az én azonnali gondolatok voltak, hogy legyen óvatos belépő én magot a honlapon, de gondoltam, hogy ha ezt tettem a számítógép csatlakozik az internethez, hogy minden rendben. Azonban olvastam a választ, kíváncsi vagyok, ha ez a megoldás csak akkor működik, ha a BTC-cím volt 1-cím helyett 3-címét (segwit), és hogy talán ez a személy nem teljesen tisztázott a helyzetem.

Egy másik személy is mondta, hogy ha Segwit hajtott végre a BCH a jövőben képes leszek, hogy hozzáférjenek a pénzérmék majd. A korlátozott ismeretekkel van, nem hiszem, hogy ez valaha is fog történni, ugye?

Minden tanácsot szívesen hálásan fogadunk. Ez volt a nagy összegű BCH hogy átment, így én nagyon remélve, van egy módja annak, hogy hozzáférést biztosít számukra.

Üdvözlettel,
Kevin

Hoppá, úgy értettem szabvány * Bitcoin * 1-címét. Elnézést az esetleges zavart.

Új frissítések https://www.reddit.com/r/btc/comments/6z56x3/attention_benevolent_bch_miners_a_bch/now.;)

Szia, sikerült elkövetni ugyanazt a hibát, és most megpróbálja megtalálni a módját, hogy visszaszerezze a pénzt, megtaláltad már bármilyen megoldás?

Hey Steven,

Igazából nyúlt btctroubador keresztül privát üzenetet reddit korábbi ma, főleg most, hogy megköszönje, ami az erőfeszítés, hogy megpróbálja megtalálni a megoldást erre a problémára. A negatív megjegyzéseket ő kapott a bejegyzéshez elgondolkodtató, a legtöbb ember úgy tűnik, hogy csak azt, hogy van egy érv, hogy melyik cryptocurrency a legjobb, vagy hogy ki a hibás ebben a helyzetben, nem csak próbál találni egy lehetséges megoldást. Szerencsére vannak még segítőkész emberek, mint btctroubador és magad körül!

Egyetértek azzal, hogy gyakorlatilag 0% esélyt lát segwit a BCH, és én is egyetértek azzal, hogy a lehetséges megoldást már említettem az előző bejegyzést nem működik, mert az oka, amit leírt (működne a 1- címét, de nem 3 -). Sajnos azt hiszem, az egyetlen lehetséges módja annak, hogy az érmék vissza lenne keresztül jóindulatú BCH bányász (amelyre én boldogan fizet 10% érmék visszanyert), de nem tudom, minden bányászok. Fogom tartani alábbi e szálakat, de én kezdem elveszíteni a reményt, hogy kapok vissza.

Még egyszer köszönöm a tanácsot, ez tényleg nagy népszerűségnek örvend.

Üdvözlettel,
Kevin

** Fontos UPDATE ** találtam néhány információt, ami egy érdekes frissítést erre a témára. Először is, btctroubadour updated övé reddit utáni (az egyik hozzászóló Steven fent) megemlíteni a következőket:

„Úgy néz ki, mint egy greyhat / polgárőr dolgozik egy ismeretlen bányász volt képes egyoldalúan állítják néhány BCH amelyek»beragadt«a BTC-segwit címeket (nevezetesen azok, amelyek esetében a nyilvános kulcsok által feltárt tulajdonosok kiadások BTC ugyanabból címek), amint azt a bejegyzést, és megjegyzések: https://np.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7eixcu/recovering_bch_sent_to_segwit_addresses/
azok számára, hogy érint ez azt jelenti, hogy többé már nem irányíthatja a BCH (ők „ellopják” a greyhat), de úgy tűnik, hogy felajánlotta, hogy adja vissza, ha elfogadja, hogy hagyta, hogy tartsa 30% a szolgáltatási (vagy „szolgáltatás”, de akkor nézd meg). Akárhogy is, és mivel az alternatív (100% veszteség), akkor biztosan ellenőrizni, ha az érintett, és eldönti, hogy hogyan szeretné folytatni. Mintha ez nem lenne elég, hogy foglalkozik, úgy tűnik, hogy egy ~ 2 hetes határidőt, amíg a " december 5, 2017 23:59:59 UTC „ami után úgy tűnik, ő úgy döntött, ő jogosult tartani a pénzt. :(”

Úgy tűnik számomra, hogy ha azóta töltött bármely BTC a címet, hogy elküldte a BCH az, akkor valószínűleg ez a srác most a BCH és visszatérítjük Önnek 70%, ha kapcsolatba vele a szükséges adatokat előtt december 5. Ha azt hitted, hogy elvesztette az érméket, azt hiszem, egyre 70% vissza pozitív.

Az én esetemben, én még nem töltöttem semmilyen BTC amióta elküldte a BCH úgyhogy nem hiszem, hogy lesz meg a BCH. Azonban ott, akkor jön egy újabb frissítés. Ha a következő néhány további linkek az eredeti bejegyzést találtam a következő megjegyzést:

„Már elküldött Bitcoin Cash Bitcoin Segwit címe? Aggodalom nem! Http: //BTC.comhas bármit megtalál! Büszkén jelentjük be az új Bitcoin készpénz-visszaállítási szolgáltatást. Kérjük, küldjön egy e-mailt a folyamat megkezdéséhez.”

Ezért küldtem neki egy e-mailt, és megkapta a választ, mondván, hogy szükség van:
3) Várható új BCH címet

Steven - Nagyon megköszönném a gondolatok ezt az opciót. Gondolod, hogy ez jogszerű? Ez biztos, hogy ezeket az adatokat? Gondolod követi ezt a folyamatot eredményez kapok én érméket vissza, vagy nyissa meg magam előtt, hogy azokat ellopják a hasonló módon, hogy az emberek az én előző pontban tett? Ha ez legális, gondolod, hogy egy „szolgáltatási díj” erre?

Üdvözlettel,
Kevin

Hi Anthony,

Sajnos én nem találtam semmilyen megoldást sem. Hallottam ugyanazt, amit Steven említette egy új cím formátum jön BCH, de ez nem segít az egész nép, mint mi, akik elvesztették a pénzt. Folyton alábbi fórumok és abban a reményben, hogy valaki fogja találni a módját, hogy visszaszerezze alapok beragadt, mint ez, de ebben a szakaszban nem vagyok nagyon bizakodó. Ha hallok valamit fogok megjegyzést róla ezen a poszton mégis.

Üdvözlettel,
Kevin

Hé, Anthony,

Sajnos nem tud semmilyen előrehaladás ebben a kérdésben, kivéve azt a tényt, hogy a Bcash kívánja változtatni címformátumát jövőben (azt hiszem január említették). Ezt meg kell akadályozni ezt a problémát előforduló, bár tudom, ez nem segít a konkrét esetben. Hiszem, hogy a Bcash dev (ek) kellett volna ezt a változást az eredeti kódot, hiszen előre látható volt, hogy ezeket a hibákat is okozhat.

Szintén kíváncsi, hogy milyen hosszú ez a folyamat. Csak e-mailben őket

Hallottad vissza semmit?

Hi Kevin, várom, hogy hallani vissza BTC.com. Mióta a folyamat elviszi, ha be az első kérést BTC.com segítségért? Nagyra értékelem az időt válaszol a kérdéseimre.
-Alana

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Mobiltárca keres. A Coinbase nem működik WY-ban, és a Circle abbahagyta a bitcoin használatát

Post Litecoin

A legolcsóbb mód az összes altcoin megvásárlására

Post Litecoin

FaucetBox Lehetséges botok probléma

Post Litecoin

5 ETH az érmékről GateHubra és csak 20 XRP van

Post Litecoin

Coinbase a paxful pénztárcába?

Post Litecoin

Bitcoin csaptelep script és faucethub

Post Litecoin

Hívjon meg kódot a CoinAd-nek?

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

Hogyan vásárolhatok bitcoint az Egyesült Arab Emírségekben és melyik weboldal vagy csere biztonságos?

Post Litecoin

Hogyan exportálhatom a privát kulcsokat?

Post Litecoin

Az Electrum-LTC olyan jó, mint az Electrum