Kiadja a referencia linket a nagy wordpress pluginjában | Hungarian.lamareschale.org

Kiadja a referencia linket a nagy wordpress pluginjában

Kiadja a referencia linket a nagy wordpress pluginjában

Kérdés:

Múltkor kérdezték végrehajtási automatikus levonás funkciót, és helyes volt miért levonhatja a szervek megkeresett pénzt is, ezúttal találok egy nagyon furcsa viselkedését kapcsolódó hivatkozó linket azt mutatja fel, miután a követelés, de mint már végre Popad én csaptelep oldalamon, mint bármely felhasználó próbálja másolni az / ő hivatkozó link oldal felfrissülést és a linkeket eltéved, így arra gondoltam, miért nem ajánló alatti linket profilt ez tárol Bitcoin címét, valamint a csaptelep felhasználások statisztika, hogy a felhasználó kap onnan remélem, hogy hallani a gondolatait e tekintetben is

Válasz:

Hi Ranjan,
Tudna fel ezt a kérdést a bővítmény? Az ügyfélszolgálati csapat képesnek kell lennie arra, hogy segítsen, ha megnyitotta a jegyet.

Nincs hozzászólásIssue with Seniority bónuszKérdés:

Próbáltam létrehozni MoonBitcoin rövid szolgálati idő bónusz, amely növeli 1% naponta, de ha a felhasználó kihagy egy napot, majd meg kell nulláról ezt tettem 100 különböző napon, de ez nem működik tud nekem segíteni ebben?

Válasz:

Hi Ranjan,
kérjük fel ezt a kérdést közvetlenül a Plugin támogatás csapat a bővítményt, és akkor van egy pillantást rá.

Hozzászólások:

Hi Ranjan, követlek fel a plugin fejlesztő csapat és győződjön meg róla, kap választ. Elnézést a késésért, néhány csapat tagjai jelenleg az irodában, de mi lesz, hogy hamarosan. Köszönöm a türelmét.

Próbáltam felvenni a kapcsolatot a Plugin Support csapat, de nem kaptam semmilyen választ nevükben így azt gondoltam, miért nem kérem ezt a kérdést. Mivel nincs semmilyen programozási ismeretek még egy kérdést is javasol, hogy hol tudok minden fejlesztő, hogy módosítsa ezt a plugint? Remélem hallgatni hamarosan ezt.


Kérdések a Coinbase-szal, amely nem hitelesítette az uk bankokat, annak ellenére, hogy a kifizetések külföldi fizetést küldtek az Egyesült Királyságból a Coinbase Euro pénztárcábaKérdés:

Coinbase nem teszi lehetővé, hogy vonja vissza a pénzem ellenére küldő 3 ellenőrzések révén nemzetközi fizetési de nem fogják ellenőrizni ellenére pénzt brit bank megy be a Euro pénztárcáját Coinbase. Az ügyfélszolgálat támogatása Uk pedig nem létezik és ott sok ember, mint én saját próbál meg pénzt. Ki tudja mi kapcsolatba panaszkodni?

Válasz:

Hi Rosina,
https://www.reddit.com/r/CoinBase/

Nincs hozzászólás


Jaxx vagy ExodusKérdés:

Melyik a jobb pénztárca szempontjából a jelek számát támogatja vagy szándékozik, a biztonság, a funkciók, felhasználóbarát és költséghatékony... Jaxx vagy Exodus? Nagyon szépen köszönöm.

Válasz:

Hi Lionel,
Mi már véleményt írt mindkét Jaxxand Exoduswallet, azt javasoljuk, hogy olvassa el ezeket. Júniusban egy biztonsági hibát jelentettek kapcsolatos Jaxx, hogy nem állapítottak meg még, hogy ezen a ponton, akkor inkább azt sugallja, elkerülve Jaxx, amíg a hiba kijavítását. 

Nincs hozzászólás


Csak küldje a bitcoinokat, mert a függőben vanKérdés:

On 25/11/17, én mégegyszer én bitcoin egy másik személy pénztárca 8 órával ezelőtt, még mindig ez mutatja a „függőben” állapot az én wallet.i volna mégegyszer bitcoinokat erre pénztárca:

3EpCM6awWtEtzuxBBEyKHrNm3B225QAb2U

A Blockchain info azt jelzi „Nem tranzakciók találtunk erre a címre, akkor valószínűleg nem a hálózaton használt még.”
Plz segítsen nekem ebben a kérdésben.

Válasz:

Hey Jagadish,
Egyszer egy ügylet jön létre, és bányásznak, a cím ismert, hogy létezik a teljes hálózatot, és nem csak az a személy, aki létrehozta a címet a személyes pénztárca. Remélem ennek értelme.

Nincs hozzászólás


Csak küldje a bitcoinokat, mert a függőben vanKérdés:

Frissítve november 24, 2017 at 01:06

Csak küldjön bitcoinokat annak volt 20perc annak mondja függőben mit tehetek

Válasz:

Hi Nomsa,
Akkor


Azok a vállalatok listája, amelyek elfogadják a BitcointKérdés:

Hol találok egy listát a kiskereskedők, akik majd fogadja Bitcoin?

Válasz:

Hé,
van egy teljes listáját elfogadó kereskedők Bitcoin ezen az oldalon.

Hozzászólások:

Ne feledje, hogy a lista nem is félig világítottak át - sok átverés listák. Emberek, akik futtatni ezt szalagoldali nem törődnek az őszinteség, csak marketing.

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Privát kulcs villaforgatáshoz

Post Litecoin

Új a Bitcoin 1-re

Post Litecoin

Bitcoins pénztárca

Post Litecoin

Hívjon meg kódot a CoinAd-nek?

Post Litecoin

A bankok saját e-pénznemet fejlesztenek ki, amely megsemmisítheti a kriptográfiai valuták jelenlegi formáját

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

Bitcoin növeli az értékelést

Post Litecoin

Hogyan exportálhatom a privát kulcsokat?

Post Litecoin

Rendes, hogy egy 20 perces becsléssel rendelkező segwit tranzakció kb

Post Litecoin

Profit Glitch

Post Litecoin

Mit gondolsz az ethtrade.org-ról, ez egy SCAM?

Post Litecoin

Ripple - vásárolni vagy nem vásárolni 1