Szeretném, ha az ONLINE VÁLLALKOZÁSSAL elnémítanád | Hungarian.lamareschale.org

Szeretném, ha az ONLINE VÁLLALKOZÁSSAL elnémítanád

Szeretném, ha az ONLINE VÁLLALKOZÁSSAL elnémítanád

Kérdés:

Szia OFR, én már követni intenzíven az utóbbi időben. Az utolsó, ami igazán felkeltette a figyelmemet volt a meghívás Bitcoin affiliate marketing. Kérjük, Hogyan fizethetek szerencse az affiliate marketing és egyéb online üzleti, amely nem igényel, vagy kis elkezd tőke. Én szeretném, ha velem a nulláról indult, hogy befejezze, és nézni az én kellene, míg én nő az üzletet a sikeres rést.
Köszönet és maradjon áldott.

Tisztelettel,

Ahmganbit

Válasz:

Szia ahmganbit,
én köszönöm a bókokat, és azt akarom mondani, két dolgot:

  1. Minden információ tudom van benne az én könyvem „My piszkos kis Bitcoin titok” - Azt javaslom, hogy olvassa el, ha még nem tette meg.
  2. Nem vagyok elérhető mentorral a pillanatban - úgy vélem, hogy ha valóban hajlandó sikerül akkor képes lesz arra, hogy a kísérlet, és tanítani magát az online források ahogy én tettem.

A legjobbakat kívánom neked.

Nincs hozzászólásMobiltárcsa azonosításaKérdés:

Van néhány bitcoin egy pénztárca hoztam létre néhány évvel ezelőtt. Tudom, hogy a tárca a címet, de nem emlékszem, hol (weboldal vagy alkalmazás program) hoztam létre a pénztárcát. Lehetséges, hogy meghatározza, hogy hol a pénztárca jött létre? Ha meg tudom csinálni ezt akkor lehet, hogy vissza őket, különösen, ha a program szoktam tárolja a privát kulcsot.

Minden segítséget wokld kell apprecisted.

Válasz:

Hey Kimberlee, 
azonban ezek mind csak általános javaslatok, ha nem emlékszik, akkor ott nem sokat lehet tenni.

Nincs hozzászólás


A BCH Coinbase-re jogosult BCN azonosításaKérdés:

Szeretné átadni tartalmát Coinbase pénztárca pénztárca hardver ajánlott, de csak egy részét én BCN vásároltak pre-villa és kell hátrahagyott Coinbase január elosztása BCH. Hogyan átutalást csak post-villa BCN, hogy ne veszítse BCH díjat januárban. Köszönöm, Rob

Válasz:

Hey Robert
Más szóval, ott \ „s nincs szükség (vagy módon, amennyire én tudom), hogy vonja vissza csak post-villa BTC - de ez Mindegy \” t számít. Bármilyen BTC, amit már a Coinbase idején a villa kerül jóváírásra BCH által Coinbase az 1. Napon 2018.

Hozzászólások:

Köszönöm a gyors választ Steven. Tehát, ha jól értem, akkor is, ha a Coinbase pénztárca üres, a január 1, 2018 BCH jelenik pénztárcámat megfelelő mennyiségű BTC jelen pre-villát, ezért nem kell aggódnia, hogy elvesznek BCH ha átadja az összes Coinbase BCT hogy hardver tárca most?


Kiadó vagyok. Szeretném elősegíteni a csaptelepek forgását. Mi az általános összeg, amit elvárhatok?Kérdés:

Köszönjük, hogy az értekezés.
Előre is köszönöm.

Válasz:

Hey Beverly, nem igazán tudok válaszolni erre, mert én még nem aktívan támogatja más csaptelepek interneten. Talán valaki, aki látja, és ez a kérdés lesz, hogy jobb választ.
Ofir

Nincs hozzászólás


Össze vagyok zavarodvaKérdés:

Szia Ofir,

Köszönöm a segítségedet. Én még mindig nem érti, valamit a Bitcoin pénztárca címet és / vagy nyilvános kulcs. Kérdés:
Köszönöm Ofir, erre a platformra.

Lionel A Castillo

Válasz:

Hey Lionel,
 

Hozzászólások:

Szia, és köszönöm!
Köszönöm a segítséget és tanácsot


Nagyobb késéssel (több mint 10 munkanappal) foglalkozom azzal, hogy a bankomban a CEX.IOI-től visszavonja a SEPA átutalásátKérdés:

Tisztelt Uram
Üdvözlettel

Válasz:

Szia João.
 

Nincs hozzászólás


Próbálok fizetni valamit, de azt mondja nekem, hogy pontosan és mennyiségben küldje el, de mi van a küldési díjakkal?Kérdés:

Most im próbál használni OnestPay.com cserélni az én Bitcoin, PayPal pénzt, de jelenleg im abban a helyzetben, hogy voltam berúgni összege Bitcoin i szükség OnestPay.com, de aztán láttam pénztárcámat elküldi az oldal, hogy volt egy díj? Ne hagyja figyelmen kívül ezt i díj? OnestPay azt mondja, hogy küldje összegének pontos bitcoin le, de a díj interfeer ezzel az összeggel?
Kérlek segíts.

Válasz:

Hi Angelo, az ügyletet a díjakat, hogy a bányászok, hogy érvényesítse a tranzakció a blockchain. Az ellátást túl a pénzt küld, akkor képesnek kell lennie, hogy kiválassza a tárca, hogy kellene levonni a díjak összege éppen küldött vagy fizetni kell, hogy a többi fiókja egyenlegét. Tudsz

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Címek

Post Litecoin

Binance csere

Post Litecoin

Multi cryptocurrency pénztárca?

Post Litecoin

BCH-t küldtem a BTC-címre

Post Litecoin

Megengedik a befektetést?

Post Litecoin

Hogyan tudom biztonságosan tárolni az altcoinokat?

Post Litecoin

Kérdés Steven Hay számára

Post Litecoin

Cryptoshop tárolja a bányászokat

Post Litecoin

Namíbiai dollár a bitcoinhoz, a Bitcoin a namíbiai dollárhoz?

Post Litecoin

Tartsa tisztán N Száraz

Post Litecoin

Hányásszállító vásárlás

Post Litecoin

0,3 BTC-t rossz BCH címre küldtem !!