Befejeztem a Bitcoint néhány éve | Hungarian.lamareschale.org

Befejeztem a Bitcoint néhány éve

Befejeztem a Bitcoint néhány éve

Kérdés:

Én befektetett $ 30.00 a Bitcoin néhány évvel ezelőtt. Hogyan tudom elérni a fiókomat, és mi ez az érték ma?

Válasz:

Hé, jó neked! Egy Bitcoin most többet ér, mint 2500 USD abban a pillanatban. Meg tudja nézni az aktuális árat Crypto Comparefor példa. Meg kell emlékezni a tárca hol tárolják a Bitcoin, és a bejelentkezési adatait. Annak érdekében, hogy ellenőrizzék az érméket, szükség van mind a magán- keyand utastájékoztató, próbálja megtalálni azokat. 

Nincs hozzászólásÉn küldöttem egy e-mailtKérdés:

Hi
Kassie Thweatt

Válasz:

Hi Kassie,
A múltban szoktuk adja ki egy kis mennyiségű Bitcoint, hogy előfizetőink de már megállt, hogy promóció végén 2016 Ha szeretne keresni ingyenes Bitcoinshere azon egy post többféleképpen lehet járni csinál így.

Nincs hozzászólás


Szükségem van egy debit kártyára, amelyet az USA Flordia államában adnak kiKérdés:

Bankkártyatársaságához, hogy ad-kártya az állam Flordia, USA

Válasz:

Hey Bill, amit a közelmúltban áttekintette a különböző Bitcoin bankkártyák elérhető. Azt hiszem, néhány, ha nem az összes lehetővé teszi, hogy használja a kártyát az államokban.

Nincs hozzászólás


Meg kell találnom a BTC pénztárcámomatKérdés:

Általában, mennék én Előzmények és segíthet megválaszolni a kérdést, de kaptam egy új számítógépet.

Van 0.095951 BTC és szeretnék, hogy át ebből a pénztárca, és a „készpénzt n,” valójában.

Válasz:

Hi Tim,
Van a privát kulcs? Ez lehet a formájában wallet.dat fájl esetében Bitcoin Core és hasonló pénztárca, vagy egy mag mondat (szavak listája) egy HD pénztárca, mint a Electrum.

Nincs hozzászólás


Frissítenem kell a megjegyzésemetKérdés:

Kedves 99bitcoins,

Azt is megjegyezte, a következő üzenet https://99bitcoins.com/bitconnect-review-scam-legit/and itt van a megjegyzést https://99bitcoins.com/bitconnect-review-scam-legit/#comment-65396However, I akarta frissíteni a megjegyzést, nem tudtam, így megpróbáltam válaszolni magam frissítés, azt küldte, és néhány perc múlva eltűnt. Ezért, azt kell, kérem, hogy vagy postai úton az én frissítés mint ez alább látható, vagy távolítsa el az eredeti megjegyzést.

Add hozzá a következő a frissítés az én fenti megjegyzést. Kösz. Imad Daou

*** Frissítve *** I csatlakozott Bitconnect és olvassuk erőforrásaikat bitconnect.co, bitconnectcoin.co és futuremoney.io és minden bizonyult számomra, hogy legitim. Eddig olyan jó, és nagyon boldog vagyok, természetesen ingyenes és platform. Mi úgy tűnt nekem 2 hete volt hatással az összeget a gyűlölet és a féltékenység elő #fakenews források felé Bitconnect és crypto valuta összességében.

Válasz:

Hi Imad,
te hozzászólásod már látható a cikket. Felhívjuk figyelmét, hogy mérsékelt észrevételeit, ezért a megjegyzés eltűnt egy időre, mert várta, hogy hagyja jóvá az admin csapat.

Nincs hozzászólás


Egy londoni kisművészeti galériát futtatnék, és szeretnék a bitcoinokat elfogadniKérdés:

Futok egy kis művészeti galéria Londonban és szeretnék szerepelni, mint elfogadó bitcoin. Hogyan tehetem ezt meg? http://www.IncognitoArt.Gallery

Válasz:

Hi Lorenzo,
Nyugodtan add fel az üzleti a megjegyzés rovatban a mi oldalt, és akkor jóvá, azonban abban a pillanatban nem vagyunk frissítésével szervezetben az oldal. Néhány havonta egyszer ellenőrizzük hozzászólásai, és adjunk hozzá néhány vállalkozás a megjegyzéseket, hogy a test.

Nincs hozzászólás


2 tranzakciót látok a tranzakciós linken, amit elküldett - miért?Kérdés:

Frissítve augusztus 25, 2016 at 11:56

Köszönöm a 100bits fiúk azonban, amikor néztem a tranzakció láttam 2 fizetési összegeket. Az egyik a 100 bit, majd egy másik ügylet, mi ez pontosan?

Válasz:

Amikor látsz egy Bitcoin tranzakciós akkor általában lásd 2 összegek - az első összeg az érmék küldött Önnek (például 0.0001BTC), a másik mennyiség változás visszaküldik a feladónak. Az ok nincs változás küldte vissza, mert a milyen a Bitcoin protokoll azt diktálja bemenetek - ez mind magyarázható ebben a rövid videóban.
Tehát az összeg, amit hivatkozva valójában nem érmék szeretne kapni, hanem változik visszaküldi hozzánk a mi eredeti tranzakció.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Legutóbbi felhőbányászati kifizetések

Post Litecoin

Ripple - vásárolni vagy nem vásárolni 1

Post Litecoin

Címek

Post Litecoin

Coinomi

Post Litecoin

Bitcoin pénztárca 3

Post Litecoin

Jelenleg helyi pénztárcákat használok a tárcámnak, ez rendben?

Post Litecoin

Az e-kereskedelmi boltom csak elkezdte elfogadni a bitcoint

Post Litecoin

Bitcoin készpénz

Post Litecoin

Hitelkártya vásárlás, ahogyan a banknak látszik

Post Litecoin

Megengedik a befektetést?

Post Litecoin

Az én Bitcoin tárcám ugyanaz, mint a nyilvános Bitcoin cím?

Post Litecoin

Kiadja a referencia linket a nagy wordpress pluginjában