Hogyan működik a bányászati jutalom? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan működik a bányászati jutalom?

Hogyan működik a bányászati jutalom?

Kérdés:

Szia,
De a weboldalak kínál tördeljük hatáskörét és a bányászati szoftverek is mutatja, hogy a mérleg folyamatosan növekszik, és nem várható, hogy növelje lépésről lépésre, ha megtalálja az új blokk. Még bitcoin bányászat Bevételszámoló eszközök és weboldalak kiszámítja a profit naponta.

Tehát hogyan működik ez tényleg működik?

Válasz:

Hey Belhassen,
 

Cloud Mining - Nyereséges vagy Evolution egy átverés?


Ez kicsit minden kiegyenlíti, feltéve, hogy a medence felett egy bizonyos méretet. Számológépek * van * csak egy becslés azonban.

Nincs hozzászólásMekkora baktériumot tudok bányászni egy Antminer S5-vel maKérdés:

Szia szeretném tudni, hogy mennyi bit érme i bánya egy Antminer S5 ma. Tudom, hogy minden attól függ, hogy mennyit fizetnek a villamos energiát. Elmegyek egy trópusi szigeten, ahol a napos 98% -a az év és a gondolkodás összejönni egy napelemes rendszer csak fut a bányászok.

Válasz:

Hi Eltnopiko,
 

Nincs hozzászólás


Mennyibe kerül a bitcoin likvid papírpapírkéntKérdés:

Mennyit Bitcoin folyékony például bankjegyek?

Válasz:

Hi Alpesh,
Nos, 16.710.912 BTC a maximális 21 millió bitcoin bányászott ezen a ponton, így elérhető, hogy kell használni. A gyakorlatban kevesebb, mint ami ténylegesen rendelkezésre, mert elvesztette privát kulcsokat. Tehát valószínűleg mintegy 13 millió?

Nincs hozzászólás


Mennyibe kerül az átlagos fuacet felhasználó (napi, heti, bármilyen)Kérdés:

Nem használok csapok stb sok, de több, mint 10 hónapig kaptam 0,17 BTC - amely 0,00056666 naponta. De amíg google húzta hirdetéseket legtöbb csapok voltak jó néhány kifizető 1000 per látogatást. Szeretném, hogy egy ötlet, amit az átlag most. És mennyi időt vesz igénybe egy 10k például. Ez lenne egy érdekes cikket!
Andy

Válasz:

Sziasztok Andy.
A maximális napi követelés 99Bitcoins mintegy 10.000 Satoshis - ha azt állítják, 120-szor 24 óra alatt. És igazad van, ez lehet, hogy egy érdekes cikket, én tesz, hogy a sorban.

Nincs hozzászólás


Mennyibe kerül a bányász a számítógépemmel való futtatáshoz?Kérdés:

Hi there iam futtató számítógép MSI GeForce GTX 1070 ARMOR 8G OC. 1920 Cuda Core PCIE 3.0 8 GB GDDR5 256 bites grafikus kártya benne, hogy egy nagyon erős kártya most, amikor im egy Bitcoin-medence, i dont hallani nagyon keményen dolgoznak? így vagyok kíváncsi, mint én általában elhagyják a vadállat dolgoznak éjjel-nappal kikapcsolás nélküli? számlák nem túl magas, nem gondolod, hogy lesz sok a különbség, ha im használ ez is az enyém érméket? mint én dont kikapcsolni egyébként?

Válasz:

Hé Bob,
ma már nem lesz képes, hogy az enyém semmit Bitcoin kapcsolódó egy grafikus kártya. Azt javaslom, hogy olvassa el ezt a bejegyzést, és megérteni egy kicsit ASIC bányászok és miért alapvetően, hogy GPU elavult bányászati Bitcoin. Talán akkor próbálja meg az enyém más cryptocurrencies de nem sok ismeretekkel arról személyesen.

Hozzászólások:

Attól függ, hogy a villamosenergia-költség az országban azt hiszem. Lehet használni a Bitcoin bányászat számológép, hogy kitaláljuk a költségek:
https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/

Oké jól mennyibe ASIC bányászok kerül futtatni? mi van, ha csak futott, hogy körülbelül napi 4 órát valami ilyesmi, úgy értem én szokás tudni, hogy az adott teljesítmény sokba, úgy értem, hagyja el az erős a GPU éjjel és nappal, én akar akar ezer Doller számlák


Hogy a fenébe vásárolhatok ?!Kérdés:

Én Brazíliában található.
Előre is köszönöm! )

Válasz:

Hi Pat, 
Akkor nézd meg ezt a cikket arról, hogyan vásároljon Ethereum, mellett Cex.io és Coinbase is vásárol Coinmama. Ha nem képes megtalálni a csere, akkor először megvásárolni Bitcoin majd átalakítani, hogy Ethereum.

Nincs hozzászólás


Hogyan adjunk minimális összeget a kifizetéshez egy bitcoin csapban?Kérdés:

Hé, láttam a oktatóprogramok és a honlapok, hogy sokat segített az induláshoz, de van egy utolsó kérdés, hogyan adjunk a minimális ammount a kifizetési; pl Be kell 13000 annak érdekében, hogy a ammount fiókjába. Azt lenne igazán hálás, ha tudna segíteni!
martinbitco.com

Válasz:

Hé, köszi a visszajelzést!
Ha használja a Faucetbox script akkor a felhasználók beállíthatják, hogy a saját. Nincs az irányítást felette. Az egyetlen módja annak, hogy ez lesz, hogy egy önálló otthont pénztárca és állítsa be a kifizetési feltételeket. Ez azonban megköveteli, egyedi kódolást és a bérleti szabadúszó. Itt a post erről:

Hogyan Skyrocket Bitcoin csaptelep nyereség a One Step


Ofir

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Papírtáska-címek

Post Litecoin

Az Electrum Wallet Seedről :

Post Litecoin

A bitcoin adóköteles?

Post Litecoin

Legit bányászati területek, amelyek beruházás nélkül fizetnek

Post Litecoin

Binance csere

Post Litecoin

0,3 BTC-t rossz BCH címre küldtem !!

Post Litecoin

Segítség - hogyan keressenek Bitcoinokat

Post Litecoin

Új a Bitcoin 1-re

Post Litecoin

Hardverkövetelmények

Post Litecoin

Két ember tulajdoníthat egy bitcoin pénztárcát?

Post Litecoin

Hívjon meg kódot a CoinAd-nek?

Post Litecoin

Hogyan kaphatok ingyenes bitcootokat?