Hogyan tudom biztonságosan tárolni az altcoinokat? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan tudom biztonságosan tárolni az altcoinokat?

Hogyan tudom biztonságosan tárolni az altcoinokat?

Kérdés:

Hogyan kell tárolni Altcoins biztonságosan? Trezor és Ledger nem támogatja mintegy 1200 cryptos és ha én, aki olyan jelentős egyensúly valami hasonló LBRY például vagy Ripple, vagy bármi más, mint amit támogatott Trezor / Ledger, hol és hogyan (ez lenne félelmetes, ha nem video bemutató arról hogy hogyan tárolja ezeket altcoins Biztonságos) Mit tárolni ezeket? Lépésről lépésre a csere egy pénztárca és vissza, amit én keresek. Köszönöm! Továbbá, lehet ajánlani egy mobil pénztárca az IOS, amely támogatja altcoins?

Válasz:

Hi Darik, Paul és Don,
 

CryptoSteel Review (Leégett le, futott át, és összetört a földre)


 

Hozzászólások:

Egyetértek veletek - találom a kérdést a tárca a alt érmék nagyon zavaró. Nem értem, miért nincs univerzális megoldás ott kint? Ezért kérjük, akkor én is kérdezni... Mi a legjobb pénztárca tárolására különböző alt érmék kérjük a jelenleg fogalmam sincs, és vagyok „kénytelen” használni a csere alapértelmezett online pénztárca - ami talán nem is olyan jó, mivel ez egy WordPress webhely. Köszönöm szépen, és szerette a szabad intro videó természetesen! Üdvözlettel Tasmania, Ausztrália.

Kíváncsi vagyok, hogyan lehet hozzáférni, és beállít egy nagyon biztonságos, biztonságos pénztárca, és hogyan kell kezelni a telepítést és a vetőmag-kód? Úgy tűnik, hogy a képesség, hogy feltörték kint van, és ha ez lehetséges, hogy ellopja egy befektetés egy altcoin valuta, hogyan lehet kezelni egy ilyen gyakorlat, és hogy képes legyen használni a kripto-valuta online biztonságos módon? Ha ez a jövő, úgy tűnik, sok hiba és buktatók is létezik... Vannak videók és leírások létre olyan kódot vagy mag a 64 karakter egészen 2048 És sokan mondják, hogy a legjobb, „írás” le a régi divat módon, ami az esetleges hibákat, és hogy elkerüljék az online mag-kód alkotók, nyilvánvaló okokból. Kérjük, jelezze, és írja le a legjobb gyakorlatokat. Köszönöm.

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Ingyenes Bitcoins?

Post Litecoin

Az én Bitcoin tárcám ugyanaz, mint a nyilvános Bitcoin cím?

Post Litecoin

Jelenleg helyi pénztárcákat használok a tárcámnak, ez rendben?

Post Litecoin

Bitcoins pénztárca

Post Litecoin

Hogyan működik a bányászati jutalom?

Post Litecoin

Bitcoin számológép - Számítás hosszabb időtartamra (>1. hónap)

Post Litecoin

Blockchain második jelszó kiadása

Post Litecoin

A legbiztonságosabb csere Bitcoin vásárlásához

Post Litecoin

Az Electrum-LTC olyan jó, mint az Electrum

Post Litecoin

Kérdés Steven Hay számára

Post Litecoin

A kanadai Expat szeretne vásárolni bitcoint a CAD használatával egy kanadai bankszámlával

Post Litecoin

Erc-20 kompatibilis pénztárca kanada számára