Hasheer.com bányászati site? | Hungarian.lamareschale.org

Hasheer.com bányászati site?

Hasheer.com bányászati site?

Kérdés:

Szia admin bízhatsz hasheer.com, akkor nem kellett a rólunk oldal, meg tudja mondani, erről az oldalról? ez nagyon legális először az adott u 500 GH / s 7 napos próba

Válasz:

Szia Hafeez Jó hallani rólad :)
Sok sikert!

Hozzászólások:

Segíts nekem regisztrálni a Bitcoin számla



Elvesztettem a BCH-t



Kérdés:

Én még mindig nagyon új ez a digitális valuta, és vettem néhány Bitcoin bár Coinbase egy pár hónappal ezelőtt. Minden rendben, amíg a villa, és én tartott tűz egy darabig, majd azt olvastam, hogy Coinbase nem támogatja BCH egyáltalán. Az augusztus 2 költöztem 98% -át én BTC Breadwallet és most azt hiszem, elvesztettem minden BCH is történt ott.
Még egy kicsit zavarba mindezt, én még mindig nem heverte ki a brit megy tizedes 1971-ben!

Válasz:

Hozzászólások:

Igen elvesztette őket. Coin bázis a jövőben azt, hogy rendben, de kétlem. Pletykák. Próbálja Kraken vagy bittrex csere és exodus az asztali pénztárca

Igen elvesztette őket. Coin bázis a jövőben azt, hogy rendben, de kétlem. Pletykák. Próbálja Kraken vagy bittrex csere és exodus az asztali pénztárca


Van pénztárca - nincs fő program



Kérdés:

Helló! Volt néhány BTC a számítógépen fut egy teljes csomópont körülbelül egy év. Néhány hónappal ezelőtt, egy értesítést monitoron megjelent mondván, hogy néhány riasztás már nem érvényes, és a frissített változata a BTC program Bitcoin Core. Felnéztem a problémát, és az info találtam azt mondta, hogy jelentéktelen, és hogy egy pillanat frissítés nem volt szükség. Tudtam a villa, ami jön, és úgy döntött, hogy várjon, amíg augusztus 1. Után letölteni az új verziót.
2. Kérdés: Feltételezve, nem tudok a fő program futtatásához, hogyan ellenőrizhetem a régi pénztárca, hogy ha az érme vissza rá, mint egy ember azt mondta volna be, ha senki nem akarta, hogy erősítse meg a díjat választott?

Válasz:

Hé James, köszönöm a részletes kérdésre.
Azonban azt tanácsoljuk, hogy konzultáljon valakivel, aki egy erős technikai háttérrel.

Nincs hozzászólás


Megnézte a Freewallet.org-ot még?



Kérdés:

Frissítve október 19, 2017 at 09:49

I \ 'm teljesen új a altcoin világ nézte pénztárca apps telefonok. Láttam, hogy Freewallet.org ami egy sor pénztárca alkalmazások, amelyek mindegyike csak többféle érméket.
Köszönjük, hogy minden, amit csinál!

Válasz:

Hi Peter, akkor kapok, hogy teljesen igaza van.
Remélem, ez segített.

Hozzászólások:

Péter,

A Freewallet, a források is biztonságban vannak elérhető a hűtőházak a bank szintű biztonsági fokozat. Hála a hideg tárolási technológia, akkor is, ha a telefon elveszik vagy ellopják, akkor képes lesz elérni a pénztárca és a források egy másik eszközről. 

Mi valójában egy Multi Wallet elérhető a Google Playen és az AppStore: ez lehetővé teszi irányító több érmék és zsetonok egy alkalmazásban, valamint cseréje őket közvetlenül a app is.

Akkor látogasson el honlapunkra további információk: https://freewallet.org

Én használ ez freewallet.org és ez teljesen biztonságos és ez messze a legjobb és legegyszerűbb módja, hogy kicseréljék a BTC más érmék adom a minősítés 9 / 10.their támogató csapat egy valódi érdeklődés szervizelése ügyfeleiknek.


Nehéz megváltoztatni a bitcoin címemet



Kérdés:

Szia!

Én nehezen változó én „bitcoin cím” a profilom. Próbálom kitörölni a címet, amelyet jelenleg a profilomban, hogy helyette egy új Bitcoin címet. Nem értem, miért, de az új Bitcoin-cím nem helyettesíti az én régi. Minden alkalommal, amikor megnézem a profilom, vagy menjen el a csaptelep a régi Bitcoin pénztárca cím szerepel.
Tud javasolni valamit annak tekintetében, hogy segítsen nekem változó Bitcoin címet a profilomban?

Kösz.

Válasz:

Hé,
Is megpróbál, hogy törölje a böngésző cache után ezzel. Ha ez nem segít, kérjük lépjen kapcsolatba velünk ezen az oldalon.

Nincs hozzászólás


Problémákkal próbáltam létrehozni a saját bitcoin csapot



Kérdés:

Szia a videódat you tube „Hogyan lehet pénzt a Bitcoin csaptelepek (kevesebb, mint 30 perc)” és az i merültek fel problémák a FileZilla. Ahogy mondtad a videót hoztam létre az ftp fiók Bluehost és tettem a host neve, a port és a jelszót filizilla de azt az üzenetet kapom protokoll hiba: ismeretlen protokoll azonosító valószínűleg csatlakozik a rossz port, kapcsolat a szerverrel zárva. De én gépelt mindent helyesen. Nem tudom, hogy mit kell tenni ezt a kérdést. Egy másik probléma, amelynek én vagyok olyan, mint te mondtad a frissített cikket, létrehozása után a csapot meg kell finanszírozni a csaptelep bitcoin de én közel sem az én Bitcoin pénztárca, mert szoktam én kis pénzt fizetni a számlát Bluehost. Akkor is azt, hogy sikeres legyen a futás saját csaptelep?

Válasz:

Hé,
először használja a WordPress pluginfor a webhelyen. Ebben az esetben nem kell foglalkozni Filezilla. Ami a finanszírozást a csapot - akkor nem kell sokat kezdeni. Szerintem 0,01 BTC elég.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Argentína vásárlása amerikai számlával

Post Litecoin

A QUOINEX felsorolása 99bitcoinon

Post Litecoin

Szélessávú sebesség a bányászat számára

Post Litecoin

A szóban forgó kérdés - egy nagy lyuk az üres, nem töltött a nagy kép. Vagy egy nagy kérdőjel a nem összeadódása egy ötlet, mielőtt nem magyarázta, és így még soha nem értették

Post Litecoin

Convert peso php a audhez

Post Litecoin

A legjobb bitcoin walet

Post Litecoin

Profit Glitch

Post Litecoin

A legbiztonságosabb csere Bitcoin vásárlásához

Post Litecoin

BTC-t vásárolhatok mobiltelefon nélkül?

Post Litecoin

Bitcoin csaptelep script és faucethub

Post Litecoin

Crystafox bányászok átverés vagy legit?

Post Litecoin

Hogyan vásárolhatok AltCoins-t, ha Hawaii lakos vagyok?