Hardverkövetelmények | Hungarian.lamareschale.org

Hardverkövetelmények

Hardverkövetelmények

Kérdés:

Mik a számítógépes hardver megkövetelik, hogy az enyém a Bitcoin, hogyan kell telepíteni? Kösz.

Válasz:

Hi Eddie, 
akkor szükség speciális hardver annak érdekében, hogy az enyém a Bitcoin. Nem lehet tenni bármely számítógépről. Itt egy teljes útmutató a bányászat Bitcoinsat otthoni és a szükséges felszereléssel.

Nincs hozzászólásHardveres pénztárcaKérdés:

Mind a számítógép és a főkönyvi nano vesztett. Ne az én mag szó. Kaphatok én érméket vissza? Nagyon köszönöm

Válasz:

Hi Rick, igen, akkor vissza a pénztárca, akkor is, ha elvesztette Ledger, ha a helyreállítási magot. Akkor kövesse az a Ledger sitewhat a teendő ebben az esetben.

Nincs hozzászólás


Hardver pénztárca - működnek együtt minden érmével?Kérdés:

Van egy főkönyvi nano s... Szeretnénk tartani néhány monero és egyéb kripto zsetont. Lehet, hogy minden megy tovább, hogy pénztárca? A tárca maga is csak azt mutatja, BTC, eth és Fido U2F. Nagyon köszönöm!

Válasz:

Hi Rick, 
a főkönyvi Nano S valóban támogatja a több altcoins, mint Ethereum, hullámosság és még pár. Láthatjuk a teljes listáját érmék támogatják a saját helyén. 

Nincs hozzászólás


Hardveres pénztárca szükséges az Coinbase Vaults használata esetén?Kérdés:

Egy hardver Wallet szükség, ha Coinbase Vaults? I \ 'd szeretnék a dolgok egyszerű, de természetesen szeretnénk, ha biztonságban. Veszek érmék, mint egy befektetés, nem aktívan használni. Van $ küszöböt, ahol Ön is mozog valami a Wallet? Köszönöm.

Válasz:

Hé Scott,
hosszú történet rövid; hardver pénztárcák sokkal biztonságosabbak, mint bízva a saját kulcsot ki harmadik félnek.

Nincs hozzászólás


Hardveres pénztárcaKérdés:

Ha a hardver pénztárca társaság (Trezor) csődbe megy és a kliens eltűnik képeim bitcoin elveszett?

Válasz:

Hi William!
Amikor először állítja be a TREZOR kapsz egy 12-24 szó vetőmag kifejezésre. Ha bármi történik a fizikai eszköz segítségével, hogy a vetőmag kifejezés visszaállítani a Bitcoin.

Hozzászólások:

@Aiden jövőbeni kiküldetés kérjük, nyisson egy új kérdést erre, és nem „háton” más emberek kérdéseire.

A hardver pénztárca egy egyszerű eszköz küldő / fogadó Bitcoin. Ami a kérdését pénzt tárolni, csere ahogy mondta - ez nem ajánlott, de ha meg kell csinálni, legalább van 2fa engedélyezett.
https://99bitcoins.com/bwbt-bitcoin-safety-expert/

Szia,

Nagy honlapján, nagyon informatív! Nemrég vettem néhány digitális valuták és keresem biztonságos módon kell tárolni őket. Tetszik az ötlet, egy hardver pénztárca, mint ez. Ennek alapján a következő információkat, és hogyan fogja használni a Bitcoin / más érméket ez egy jó javaslat számomra:
3) Tehát alapvetően a merevlemez, szerettem volna 2 darab papír lenne szükségem, hogy írják le a helyreállítási kifejezést és a pin lenne igazolására használt olyan tranzakciók teszek a merevlemezt? így valaki lenne szükség a készülék és a papír, hogy hozzáférjen. Ez ajánlott tárolni a papírokat a bankbetét dobozban egy bank akkor mivel nem szeretné, mind együtt tárolják? Mi az ajánlott? Azt is feltételezik, hogy szüksége lenne több, mint 1 példányát a papírokat, ha valami történt velük? Mit csinálnak az emberek általában? Egy banknál és egy rejtett otthon?

Kösz!

Tovább pénztárca - akár egy új TREZOR eszközt vagy szoftvert pénztárca, mint a Electrum.

Csak menni egy kicsit tovább ezen az úton, mert én is ugyanazt a kérdést. Hol lehet használni, hogy a vetőmag kifejezést visszaállítani a Bitcoin? Egy weboldal? Tovább pénztárca? Ne feledje, hogy az eredeti lekérdezés, trezor ment csődbe, és többé nem fog gondot.

Köszönet a tisztázásért!


HardverKérdés:

Hol lehet veszek egy használt bitcoin bányászat számítógép szoftver és valaki answere pár kérdést

Válasz:

Hi Peter,
Abban a pillanatban nem hiszem, így van egy hely, ahol meg lehet vásárolni és eladni a használt bányászati hardver közvetlenül. Valószínűleg ez a legjobb, hogy keressen a terméket, amit keres Ebay. 

Nincs hozzászólás


Hash funkciókKérdés:

Helló. Szeretném megérteni a különbségeket hash fucntions ex: SHA-256 és X-11, és hogyan értékeli a teljesítményüket. Láttam http://www.coinwarz.com/cryptocurrencya sok különböző lehetőségeket a fuctions bányászati, de nem értem, milyen alapon összehasonlítani őket.

Válasz:

Hozzászólások:

Talán ez segít: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Köszönöm a válaszod. Saját porpouse, hogy megértsük, hogyan kell értékelni egy befektetés bányászat. Talán, hash függvények nem változtatható én kell vigyázni, csak botter nézem a különböző lehetőségeket, és nem tudta, mit jelent. Igyekszem, hogy értékelje az ajánlatot: https://www.genesis-mining.com/. Ők csak utalnak http://www.coinwarz.com/cryptocurrencyand ez minden. Tehát én kicsit elveszti a folyamatban.

Én nem lesz képes válaszolni erre, mivel ez az én szakterületem, de azt hiszem, a kérdés az, hogy egy kicsit homályos. Miért akarja összehasonlítani a hash függvények? Mi a cél?

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Hogyan exportálhatom a privát kulcsokat?

Post Litecoin

Hogyan tudom biztonságosan tárolni az altcoinokat?

Post Litecoin

Kapcsolódás az Exodus tárca és a Ledger Nano S. között

Post Litecoin

Hívjon meg kódot a CoinAd-nek?

Post Litecoin

Cryptoshop tárolja a bányászokat

Post Litecoin

Bitcoin pénztárca 3

Post Litecoin

A kanadai Expat szeretne vásárolni bitcoint a CAD használatával egy kanadai bankszámlával

Post Litecoin

Hogyan lehet megérteni a piros és a zöld egy érme alatt Coinmarketcap.com? Mikor kereskedik: piros vagy zöld?

Post Litecoin

Befektetés $ 100K dollárba a bitcoinokban. Legjobb gyakorlatok?

Post Litecoin

Hogyan kaphatok ingyenes bitcootokat?

Post Litecoin

Fork állítás

Post Litecoin

A pénz átutalása a csalástól