Convert peso php a audhez | Hungarian.lamareschale.org

Convert peso php a audhez

Convert peso php a audhez

Kérdés:

Hogyan alakíthatom peso származó a.philippine megtakarítási számla be ausztrál dollár ausztrál megtakarítási számla segítségével Bitcoin? Van tia megvalósítható, és ez a módszer olcsóbb, mint átutalással egy bank?
Muszáj, hogy ugyanazt cserébe a vásárlás bitcoinokat a peso és beváltja ausztrál dollárt? Használható minden pénztárca kell ezt csinálni?

Válasz:

Hi Rose,
A Bitcoin átalakítani valuták valóban olcsóbb lehet, mint átutalással. Csak meg kell találni a megfelelő csere, ami egyaránt elfogad peso és AUD. Használhatja a különböző cserék is, ebben az esetben meg kell fizetnie az ügylet feeto át a Bitcoin egyik csere a másik. Bármilyen pénztárcák elegendő, akkorA bitcoin USD-re konvertálásaKérdés:

Ott van a bitcoin a Coinbase. Hogyan alakul át USD, és az én bankszámlát Coinbase? Más szóval, lehet, hogy egy kivonulás én Bitcoin számlán, hanem USD?

Válasz:

Hé,
 

Nincs hozzászólás


Pénztárcák másolása?Kérdés:

Hi, van egy fiókot Coinbase. Hogyan másolatot a pénztárcámat, hogy USB vagy hardrive?
Kösz.

Válasz:

Hi Damian,
mint Coinbase meglehetősen rossz ezekben a napokban (lásd a legújabb bennfentes kereskedelem botrány hiánya SegWit támogatás), én tanácsolja az embereket, hogy az alternatív cserék. Gemini nagyon hasonló, és nagyon jó.

Nincs hozzászólás


A Bitcoins kifizetéseket elfogadó vállalatokKérdés:

Tudna felsorolni a 20 legnagyobb vállalatok a bitcoin.

Válasz:

Hey MB,
Láthatjuk sok a nagyvállalatok elfogadja Bitcoin ezen az oldalon. Nem tudom megmondani, hogy pontosan mely 20 legnagyobbak, de azt hiszem, ez lenne a jó kezdés.

Nincs hozzászólás


Az egyszerű Bitcoin App költségeKérdés:

Helló Tud valaki mondja meg, hogy mennyi kb. Kerülne, hogy egy egyszerű Bitcoin Mobile App?

Válasz:

Szia Dixie,
Az alkalmazás elkészítése egy nagyon összetett téma - minden alkalmazás más, ezekhez más lesz a költség. Íme néhány kérdés, amit meg kell válaszolni, mielőtt kap egy becslést (ezek az alkalmazás általános kérdések nem is kapcsolódik Bitcoin):

  • Mi lesz a app pontosan?
  • Ez lesz az iOS, Android-alapú alkalmazást vagy a HTML5 alkalmazást?
  • Az alkalmazás működik önmagában, vagy nem is kell a szerver?

Ha ezekre a kérdésekre válaszolni, itt az ideje, hogy hozzon létre egy jellemzés dokumentumot, amely részletesen ismertesse, milyen az alkalmazás. Miután az összes, hogy kész Azt javaslom való közzététel upwork.com és egyre kínál a projekt.
Ofir

Hozzászólások:

Ofir, Köszönöm info. És suggestiin


A villamos energiának a bányászattal szembeni költségeKérdés:

Elolvastam sokat bányászati közelmúltban, és megpróbált néhány számológépek. Úgy tűnik, hogy a villamos energia ára kulcsfontosságú része kiszámításának nyereségesség? Mivel nehéz nő úgy lesz az igény hatékonyabb hardver, pl CPU GPU ASIC. Van egy állítás, hogy a Bitcoin-bányászat fogyaszt annyi energiát, mint Írország ?!
Lenne mondhatjuk, hogy a költségek electricy hasonló az értéket, amelyet a bányászat, figyelembe véve, hogy milyen nehéz, hogy a nyereséget bányászat? És ha igen, akkor a hozzáférést az olcsó villamos energia akkor lenne a legfontosabb, hogy hasznot?

Válasz:

Hi WouldBe HobbyMiner,
tehát igen, azok számára, akik a sok befektetési tőke, a bányászat még egy rendkívül jövedelmező törekvés, bár nehezen növekszik állandó klip.

Nincs hozzászólás


Crash tanfolyam szoftver kérdésKérdés:

Szia, milyen szoftver Ön kezeléséhez használt gyorstalpaló? Vagy csinálod kézzel?
Andy

Válasz:

Hé Andy, azt használja MailChimp érdekében szekvenciájhoz e-maileket és Camtasia, hogy megteremtse a videókat.
Ofir

Hozzászólások:

Kösz, már Camtasia már, ez nagyszerű. Fogja megnézni MailChimp.


Csaptelep létrehozásaKérdés:

Szia,
amikor elolvasta a cikket létre BTC csaptelep, úgy döntöttem, hogy hozzon létre egyet. De szoktam Squarespace domént és feliratkozott WordPress amely kapcsolódik a honlapomon. Tehát, ha egy felhasználó beírta a címet a domainemhez menne a WordPress. De előfizetés után rájöttem, hogy nem tudott létrehozni egy adatbázist a WordPress. Megkérdeztem a személyzet, és ez az, amit mondott: \”

WordPress.com nem használja a MySQL \ 's honlapján. De akkor vess egy pillantást ide valamilyen utasítást http://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/creating-database.html

\”
Van-e még lehetőség, hogy hozzon létre saját csaptelep?

Válasz:

Hé,
nem biztos, hogy igazán értem, hogy mit akar csinálni. Azt javaslom, hogy csatolja néhány képernyőképet vagy részletes magyarázatot. Ha hivatkozva wordpress.com - ez eltér wordpress.org.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitcoin Szerencsejáték felülvizsgálata

Post Litecoin

Hogyan vásárolhatok bitcoint az Egyesült Arab Emírségekben és melyik weboldal vagy csere biztonságos?

Post Litecoin

Szélessávú sebesség a bányászat számára

Post Litecoin

Bitcoin pénztárca 3

Post Litecoin

A bitcoin adóköteles?

Post Litecoin

Hitelkártya vásárlás, ahogyan a banknak látszik

Post Litecoin

Az e-kereskedelmi boltom csak elkezdte elfogadni a bitcoint

Post Litecoin

Gyorsabb betét a bankoktól a pénztárcához

Post Litecoin

Bitcoins pénztárca

Post Litecoin

Arany ellen bitcoin

Post Litecoin

Blockchain második jelszó kiadása

Post Litecoin

Használhatom otthoni számítógépemet az enyém nélkül, anélkül, hogy bármilyen problémát okozna az operációs rendszeremmel vagy más programokkal