A legolcsóbb mód az összes altcoin megvásárlására | Hungarian.lamareschale.org

A legolcsóbb mód az összes altcoin megvásárlására

A legolcsóbb mód az összes altcoin megvásárlására

Kérdés:

Hi,
ha szeretnék venni 1000 $, és csak vesz 10 $ értékű az első 100 altcoins, mi a legjobb módja annak, hogy megy a, hogy tekintve a könnyű és alacsonyabb díjakat és költségeket?

Kösz.

Válasz:

Hi M,
nincs parancsikon módszer, mint amennyire én vagyok tisztában. Meg kéne várni valamilyen index alap elérhetővé válik. Úgy vélem, hogy egy nagy kripto csak cserélni, mint Poloniex.com lehet minden, vagy a legtöbb ilyen alts egy helyen, a tisztességes likviditás, mely legalább simplifiy vásárlási folyamat, és tartsa a költségeket. Ne feledje, hogy a Poloniex minimális elvonási összegek azonban 10 $ alá csökkenhet is bizonyos esetekben. Cryptopia.co.nz egy másik csere sok alts, amely nem rendelkezik a minimális kivonás, amennyire én tudom, ezek lehetnek rosszabbak a likviditás azonban.

Nincs hozzászólásAz egyenlegek ellenőrzéseKérdés:

Hi 99, Szófia, és offrir.
Kérjük ad pontos választ, és nem csak kitalálni. Ez azért fontos, ellenőrző mérlegek.

Válasz:

Hey Alex, nagy kérdése:
minden nyilvános kulcs / cím saját pénztárca, a „pénztárca alkalmazás” teremt több címet egy mag, és ezek felügyeletére együtt. Tehát, ha felnéz a címet csak akkor láthatja a BTC alatt azt a címet.

Szia Alex, igen papír pénztárca lehet egy cím csak. Itt tudsz


Kínai Yuan és Bitcoin ára ???Kérdés:

A website és egyéb cseréket listához árát Bitcoin kínai Yuan egy 16% -os kedvezménnyel. Miért? Mivel megtekintése árfolyamok Bitcoin-on $ 1323 USD és 7922 Yuan. Ez egy 6-1 árfolyam Yuan dollár. Ugyanakkor a jelenlegi árfolyam Yuan dollár több, mint 7 1. Miért a különbség? Én Kínában és lehet vásárolni Bitcoin a Localbitcoins.com kínai kereskedők és a legalacsonyabb ár 9260 Yuan, amely az aktuális tényleges átváltási arány 7: 1 Csak kíváncsi vagyok, ha van egy hiba, vagy ha van egy olcsóbb módja annak, hogy vásárolni, ha valakinek Yuan ?? Köszönöm, Miles

Válasz:

Hé Miles, örülök, hogy találkoztunk :)
Ofir

Nincs hozzászólás


ChojiKérdés:

Kérem, tud valami segít nekem itt én vagyok az új.

Válasz:

Szia Choji örülök, hogy találkoztunk!
Szívesen segítenék, de azt kell tudni, hogy pontosan milyen segítségre van szüksége.

Hozzászólások:

Hogyan működik a platform (fórum) működnek, és mit tegyek itt


Choosecase.com pénztárcaKérdés:

Megnézted choosecase.com hűtőházak

Válasz:

Hey Curt,
nem én még nem, csak hallottam róla az utóbbi időben. Megpróbálom, hogy egy pillantást a következő hónapokban, és hátha tudok írni egy ismertetőt is azt. Köszönöm, hogy elmondtad.

Nincs hozzászólás


Keringető ellátás és teljes ellátásKérdés:

Helló,

Ha a cirkuláló Supply & teljes kínálat igen nagy, mint a Cardano (ADA) például több milliárd, az, hogy egy rossz dolog ára növekszik? Azt IMAGIN ha nőnek, hogy 100, akkor a teljes ár lesz elképzelhetetlen SO, hogy ez megtörténjen, így több milliárd ellátás? Mi a véleményed.

Válasz:

Hi Kai,
nem vagyok biztos abban, hogy Cardano, nem biztos, mi ez eloszlása olyan, mint, vagy ha ez még mindig ICO fázisban, de ez hogyan lehet dolgozni, hogy mi a valós igény egy érmét szeret.

Nincs hozzászólás


Felhőbányászat (ismét, tudom, sajnálom)Kérdés:

Szia Nemrég olvastam a bejegyzést a cloud bányászat és mit gondol a Genesis-bányászat. Kíváncsi vagyok, ha nézett a hashing24? A számításaim és az aktuális ár és és és és.... Bányászati ​​Bitcoin a hashing24 fog hozamot 0,52% naponta. Van egy táblázatot, amely kiszámítja, hogy én tud küldeni, ha akarja.

Válasz:

Hi Drew,
Csak az én két cent, de ismét azt javaslom, a matek meg magad.

Hozzászólások:

Régebben a nyereségesség számított, hogy dolgozzanak ki mennyit tudtam, hogy én is rátaláltam a felülvizsgálat - cryptorival.com/miners/hashing24 -, s néhány példát Hashing24 szerződéseket és mennyit mindegyik teheti meg, attól függően, tördeljük teljesítmény, fess, stb


Felhőbányászati véleményKérdés:

Helló. Nagyon szeretem a cikkek különös tekintettel monero. Elkezdtem próbál ki, mivel a Bitcoin valószínűleg megköveteli, hogy vegyek új hardvert. De azon gondolkodom, vajon mit gondol a web bányász? Nemrég találtam HashFlare és nagyon szeretnék többet tudni róla. Lehet, hogy adjon nekünk egy alapos felülvizsgálat rajta? Van-e valami, valaki, mint én, aki nem rendelkezik a hardver, meg kell vizsgálni? Van még az árak, pl. Scrypt algoritmus Miner $ 9.90 per 1 MH / s. Fogok fizetni $ 9.90 minden 1 M / Hs ez bányásznak?
Kösz.

Válasz:

Hé Eddie, általános szabályként azt tanácsolom mindenkinek, hogy távol marad a felhő bányászati ​​két okból:

  1. A legtöbb esetben ez csak egy átverés, és a cég nem is az enyém az érméket. Csak végre egy bonyolult piramisjáték, hogy úgy tűnjön, mintha azok a bányászat.
  2. Ha ők valójában bányászat az érmét, akkor ez általában egy rossz beruházás a felhasználó számára.

Kidolgoztam róla sokat ebben articleand is ez.
Remélem, ez segített.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitcoin növeli az értékelést

Post Litecoin

Hogyan változtathatjuk meg vagy távolíthatjuk el a weboldal linkjét a megjegyzésekből

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

A bitcoin adóköteles?

Post Litecoin

Arany ellen bitcoin

Post Litecoin

Legutóbbi felhőbányászati kifizetések

Post Litecoin

Kiadja a referencia linket a nagy wordpress pluginjában

Post Litecoin

Szélessávú sebesség a bányászat számára

Post Litecoin

Blockchain második jelszó kiadása

Post Litecoin

300000 GOT LOST

Post Litecoin

Hogyan kérheti a Bitcoin készpénzt?

Post Litecoin

Namíbiai dollár a bitcoinhoz, a Bitcoin a namíbiai dollárhoz?