Hányásszállító vásárlás | Hungarian.lamareschale.org

Hányásszállító vásárlás

Hányásszállító vásárlás

Kérdés:

Hi Ofir,
előre is köszönöm

Válasz:

Szia habzás,
Ha szüksége van az L3 + addig, akkor meg kell, hogy vegye az esélyét a másodlagos piacon, a terjesztői és a piacok, mint az Amazon. Akkor várható, hogy magasabb árat fizetni itt. Amennyire én tudom, nincs indiai vállalat értékesítése a L3 + ebben az időben. Ezért azt javasoljuk, hogy menjen az Amazon miatt megbízható pénz-visszafizetési garancia, de csak akkor, ha talál egy tisztességesen árú L3 +, amikor a hajók Indiába az Amazon.

Nincs hozzászólás



Bitcoin vásárlása amerikai versenyképesnek Ecuadorban



Kérdés:

Frissítve január 17, 2018 at 00:34

Hi Ofir! Én egy amerikai él Ecuador. Mi a legjobb módja annak, hogy vegyek Bitcoin, etherium, litecoin, vagy bármely más altcoint? Köszönöm! Szeretem a blog! Caroline :)

Válasz:

Szia Caroline :)
Úgy vélem, hogy Coinmamaand CEX.ioboth fogadja az ügyfeleket a Ecuador. Ön is használja a „megtalálni a legjobb legjobb vásárolni bitcoin” modult mi a jobb oldalsáv az oldalon. A lényeg az, hogy úgy döntött, a fizetési módot, mivel ez befolyásolja, milyen csere lesz elérhető az Ön számára.

Nincs hozzászólás


Bitcoin vásárlása bankszámlával



Kérdés:

Vehetek bitcoin az én bankszámlára? Coinbase hátba egy óriási 3,99% a hitelkártyás vásárlások, de nem tudok dolgozni, hogyan kell használni a bankszámlájára. Megértem, hogy a díj egy bankszámla 1%. Ha Coinbase nem ajánlja fel ezt, vannak más cégek, amelyek nem?

Válasz:

Hi Clive,
 

Nincs hozzászólás


Bitcoin Cash (BCH) vásárlása



Kérdés:

Hi,
Aj

Válasz:

Hi Aj,
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash/#markets

Hozzászólások:

Köszönjük Steven.


Bitcoin megvásárlása az SA-ból



Kérdés:

Hi im Dél-Afrikából, így hogyan lehet menni a vásárlás Bitcoin nélkül nem képesek ellenőrizni számlák miatt nem állampolgára az országokban, ahol a cserék működik

Válasz:

Hey Clive,
 

Hozzászólások:

Clive, könnyű vásárolni Bitcoin az SA - Szeretem Luno.com, ami működik közvetlenül ZAR és akkor EFT pénzt bármelyik nagyobb bankok. Van még Altcointrader & Localbitcoin, de én meg Luno a legegyszerűbb.


Bitcoin vásárlása Hawaiin



Kérdés:

Már próbálják 2 héten vásárolni Bitcoin. Coinbase nem aktív Hawaii. Mit javasolsz?

Válasz:

Hi Jack,
a rendelet Hawaii körülbelül Bitcoin nemrég lett nagyon szigorú, így a népszerű cserék megállt szervizelése a régióban. Megvásárolhatja Bitcoin révén LocalBitcoins, meg kell találnia a helyi eladónak a területen. 

Nincs hozzászólás


Bitcoin vásárlása egy másik országban? (első alkalommal vásárló)



Kérdés:

Szia, élek NZ de van néhány alap Ausztrália ($ AUD) és fontolgatom a vásárlás Bitcoin Ausztrália $ 's mivel a piac nagyobb és úgy tűnik, hogy több vételi és hosszú távon; értékesítési lehetőségeket. Ez megengedhető / lehetséges, vagy meg kell vásárolni csak hazámban tényleges tartózkodási?
PS: Jelentősen részesült a kiváló oktató videók, Cheers Nate

Válasz:

Szia Gary,
Ellenkező esetben azt javasoljuk, hogy használja a Peer-to-Peer csere, mint LocalBitcoins.com. Mivel van dolgunk, egyének vannak, ők valószínűleg sokkal rugalmasabb - mindaddig, amíg kap AUD be a fiókjába, ők nem köteles ugyanezt a fajta AML / KYC dolog akkora szabályozott tőzsdéin.

Nincs hozzászólás


Bitcoin megvásárlása Indiából érmékre



Kérdés:

Frissítve január 16, 2018 at 09:54

Vehetek Bitcoin szóló coinbase a közvetítő rendszer Indiából származó bankkártyát használ, amely nemzetközileg elfogadott?

Válasz:

Hey Aayush,
itt van egy lista a Coinbase által támogatott országokban. Ahogy észre fogod venni, India nem ott van, ami azt jelenti, nem lesz képes használni Coinbase akkor is, ha van egy nemzetközi bankkártyát.

Hozzászólások:

Hi Raj,

Sajnos nem kezelni az ilyen típusú magán foglalkozik. Azt javaslom, hogy a pénztár India alapú cserék, mint a Unocoin vagy Zebpay.

Hi Beigel,

Vagyok Indiából és szeretnék vásárolni bitcoin vagy etherum származó Coinbase van egy árkülönbség. Tehát, ha ez lehetséges lehet megvenni (ha van az USA), majd át, és én fizetek a felvásárlási ár + 2%

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Ez egy befektetés átverés?

Post Litecoin

Blockchain második jelszó kiadása

Post Litecoin

Legit bányászati területek, amelyek beruházás nélkül fizetnek

Post Litecoin

Coinbase alkalmazás

Post Litecoin

Bitcoin növeli az értékelést

Post Litecoin

Kérdés Steven Hay számára

Post Litecoin

Bitcoin számológép - Számítás hosszabb időtartamra (>1. hónap)

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

Az Electrum Wallet Seedről :

Post Litecoin

Bitcoin készpénz

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - ez egy igazi titkosítás

Post Litecoin

DOGE a BTC-hez