Bitcoin-kivonási politika | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin-kivonási politika

Bitcoin-kivonási politika

Kérdés:

Mi zár időszakban Bitcoin, ha én vásárolni most december 17, mi az elvonási korlátai, od napon.

Válasz:

Hi Milind,
nincs lock-in időszakban. Visszavonása korlátok függ az árfolyam vásárol. Általánosságban elmondható, kis és közepes mennyiségű könnyen kihúzhatjuk.

Nincs hozzászólásA Bitcoin7.net átverés. Hülyén küldöttem pénztKérdés:

Bitcoin7.net egy átverés. Küldtem nekik pénzt ostobán

Válasz:

Hi Stefan, 
köszönöm, hogy megosztotta tapasztalatait, sajnálom a veszteségét. Ha bármilyen kétsége, hogy egy site legális-e vagy sem, azt javasoljuk, hogy használja a Bitcoin Átverés Testtool felhívni a saját következtetését. Vagy nézd thislist a scamsthat más felhasználók jelentett.

Nincs hozzászólás


BitcoingoldKérdés:

Én a nigériai i kívánnak befektetni, és tartsd a bitcoin arany, de nem tudom sokat róla. Pls meg tudja mondani, hogy melyik tárca, hogy én tud letölt az én 1g ram telefon, amely támogatja bitcoingold és hogyan tudom megvenni, és tárolja akár online vagy stand alone alkalmazás a mobil phone.i is szeretnék tudni, hogy az alkalmazás, amely támogatja btcg kicserélni a készpénz 8n nigéria onlike Luno. Pls van szükségem több információ róla minden......

Válasz:

Nincs hozzászólás


Bitcoinn 1Kérdés:

Csak azt akarom, hogy erősítse meg, hogy egy jó üzlet, hogy fektessenek a bitcoin. Az egyik barátom adott nekem referencia xefocoin
Köszönet

Válasz:

Helló!
Ha kétségei vannak, azt javasoljuk, hogy használja a Bitcoin átverés testto nézd meg a cég hírnevét.

Nincs hozzászólás


Bitcoinok 2Kérdés:

Vannak Bitcoin valami hasonló árucsere? Egyszer volt egy kis nyomdában kisvárosban Kaliforniában. A tulajdonos egy Mercantile bolt az utca túloldalán volna egy kis borítékot nyomtatni. Azt mondtam neki, hogy szükség van egy új fűnyíró, ezért azt mondta menjünk trad

Válasz:

Hi Yves,
Másrészt, ha van pénz, mint a Bitcoin - akkor azt használd, mint valami két ember tudja használni, mint értékőrző és használja azt később bármit is szüksége lesz. Azt javasoljuk, hogy néz ez videoin érdekében, hogy jobban megértsük, mi a Bitcoin.

Hozzászólások:

Pontosan, csak éppen digitális így sokkal könnyebb üzletet.


Bitcoinok Indiában és Zebpay-banKérdés:

Frissítve december 2, 2017 at 08:08

Van Zebpay hiteles kérelmet a kereskedelmi Bitcoin be?
Legális a kereskedelem bitcoinokat Indiában?

Válasz:

Hi Yash,
https://www.zebpay.com/legal

Hozzászólások:

Hogy válaszoljak a kérdés Zebpay, igen vannak legális.


Bitcoins platformKérdés:

Tisztelt Uraim

Azt szeretném tudni, hogy több tekintetében bitcoinokat fizetési processzor.

Van egy szerencsejáték weboldal II szeretne hozzáadni egy fizetési processzor ahhoz, hogy megkapja a pénzt az ügyfelem, vagy fizetni, amikor azok a kifizetést. Ez a platform hogyan tud én hozzáadom a honlapon, akkor hogyan fog működni a halomra pénzt USD vagy az EU, és hogyan az ügyfelem, vagy magam is a biztonságos munkavégzés ezen a platformon.

BR

Dinók

Válasz:

Helló,
ha keres egy cash out rendszerben nem tudom az ilyen rendszer. Csak azt tudni, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy fogadja el a Bitcoin, mint az eladó. A legtöbb helyen csak fizet ki Bitcoin, és ez akár a felhasználót, hogy majd cserélni, hogy a kettő közül Fiat valuta akar. 

Nincs hozzászólás


Bitcoinok a Fiat-hozKérdés:

Frissítve november 5, 2017 at 12:49

Hi,
Mi a legjobb módja annak, hogy visszavonja cryptocurrencies bankszámlára Németországban?

Válasz:

Hey Hannes,
ha Bisq nem az Ön számára, akkor számos központosított cserék, amelyek a munka az Euro-kereskedelem és támogatja a banki átutalást. Én azt javasolnám, BitStamp nagyon hosszú ideig futó és megbízható lehetőség, egy nagy Euro piacon. Itt van, hogy küldje el a dokumentumot vizsgál, és így tovább, ami eltarthat egy hét vagy három számukra, hogy ellenőrizze, de azután, hogy ez egy nagyon gyors és kényelmes módja a kereskedelem.

Nincs hozzászólás


A Bitcoinok nem megerősítettek a díjak manuális beállítása (Blockchain)Kérdés:

Én szívesen kérdezni, mielőtt fárasztó minden az én forrásokat, de nem vagyok biztos benne, merre kell menni ezen a ponton. Van két kis ügyletek ragadt a függőben lévő állapot én blockchain pénztárca. Az egyik, amely már folyamatban lévő közel 40 órán át ezen a ponton. Minden a kutatás tettem, volt egy díj elég nagy a tranzakciót, hogy mined.My kérdés, mit tehetek ezen a ponton, hogy álljon át a tranzakció? Már próbálják használni viabtc de folyton ugyanazt az üzenetet próbálja meg újra később. Továbbá, hogyan tudom manuálisan beállítani a díjat \ 's blockchain így ez nem történik meg újra. Szerencsére volt egy kis $ amount.Any segítséget lenne nagyon méltányol. (Forrás alább) d78a7628bf753fadfc982f5e396f98d5be02805f264352645dae2c0b22997ec8 - Tranzakció ID1KUZnSZDCb9T5qvG5Y8zRQQuQ1ApAYrT4G

Válasz:

Hey
először is örülök, hogy ez megerősítette. Annak érdekében, hogy ez a következő alkalommal van itt két kevéssé ismert tipp:

  1. Használja elektrum mint a pénztárca. Ez nem könnyű használni, de van egy RBF (helyettesítendő díj) funkció, ami nagyon praktikus ezekben a helyzetekben.
  2. ViaBTC elfogadja csak 100 beadvány minden órában egy érkezési sorrendben történik. Úgyhogy győződjön meg róla, hogy nyújtson a tiéd az elején az óra, és akkor jó lesz.

Sok szerencsét!

Hozzászólások:

Próbálj meg elolvasni ezt a bejegyzést:
https://99bitcoins.com/why-bitcoin-transaction-pending-bitcoin-fees/

Plz nekem van egy ügylet, amely megmutatja uncomfirm 7 napig most, plz szíves adjon tanácsot, mit kell tenni, a hash id 61be4714cee72b7b06ee61f1019d9426f5feb3d28b8fa5c3ad4f76018914b1b5
köszönöm, mint azt várni a választ.

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Hogyan írhatunk támogatást a Blockchain.info szolgáltatásban?

Post Litecoin

Hogyan változtathatjuk meg vagy távolíthatjuk el a weboldal linkjét a megjegyzésekből

Post Litecoin

Bitcoin bányászat

Post Litecoin

Csalók

Post Litecoin

FaucetBox Lehetséges botok probléma

Post Litecoin

Argentína vásárlása amerikai számlával

Post Litecoin

BCH-t küldtem a BTC-címre

Post Litecoin

Geth Wallet

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - ez egy igazi titkosítás

Post Litecoin

Bitcoin cím

Post Litecoin

Hogyan ellenőrizhetem a bankhálót érme alapon?

Post Litecoin

Papírtáska-címek