Bitcoin rendeletek Indiában | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin rendeletek Indiában

Bitcoin rendeletek Indiában

Kérdés:

Mivel a per a híradás, az indiai kormány hozhat Szigorú Action Against Bitcoin Trading Indiában. Hogyan befolyásolhatja a cryptocurrency ökoszisztémát. Kína és India után a többi ország is hasonló intézkedéseket, mivel ez lesz könnyű nekik?

Válasz:

Hey Rahul,
Más országok valóban tiltani Bitcoin, de mint mások, mint Japán (és úgy vélem, Ausztrália), legalizálták Bitcoin, az eredmény az lesz, hogy ösztönözzék az innovációt a Bitcoin-barát országok. Míg a kormányok lehet, hogy nagyon nehéz a rendszeres polgárok használni Bitcoin, a hosszú távú hatása az lehet, hogy elveszíti a jövőbeli gazdasági versenyképesség nemzetek, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin.

Nincs hozzászólásBitcoin átverésKérdés:

Mi a véleménye a Bitcoin átverés, ami történik ebben az évben ?. Csináltam egy csomó kutatási és találtam nagyon érdekes tény a Bitcoin. Az ár a Bitcoin nem szabályozható a Bitcoin miner / user helyett ez által irányított nagyon nagy szervezet. Ne számíts drasztikus változást Bitcoin ár, mint a múltban.

Válasz:

Hey Wan, nem vagyok benne biztos, hogy mit céloz, amikor azt mondja: „a Bitcoin átverés, ami történik ebben az évben.” Bitcoin nem egy átverés, és biztosan nem szabályozható olyan nagy szervezet. Van azonban néhány vállalat, amely létrehozza altcoins, amelyek nem decentralizált, talán van utalva azokra. Láthatjuk a legújabb poszt arról Bitclub Networkto érti, mire gondolok.

Hozzászólások:

Azt is gondolom, Coince és Hashocean csalások. Igazából azt hiszem, hogy a legtöbb, ha nem minden Bitcoin felhő bányatelek és multiplikátor oldalak csalások.

Azt hiszem, van két nagy átverés történik ebben az évben....hashocean és coince....combine együttesen mintegy 2,7 ​​millió felhasználó volt átverés....és persze millió dollár értékű bitcoin elveszett....A évben még a legnagyobb átverés valaha történt vonatkozóan... Által vezérelt nagy szervezet... Érdekességet fog hallani ezt a dolgot, talán körül idén vagy jövőre...... I utamon megtalálja több bizonyítékot.


Bitcoin biztonság és AI számításKérdés:

Helló!
Vajon az ilyen típusú számítógépek képesek, hogy módosítsa a napló az blockchain nélkül rendszeres számítógépek részt észrevenné, és például létre hamis Bitcoin?

Válasz:

Szia Jan, ez egy jó kérdés, hogy sok ember kérdezi most.
Pillanatnyilag nincs előrelátható kockázata a következő néhány évben, mint amennyire én értem, és azt követően, hogy azt hiszem, akkor csak meg kell várni, hogy a technológia fejlődésével.

Nincs hozzászólás


Bitcoin küldött a tárcámbólKérdés:

Szia, én egy pénztárcát Blockchain és minden Bitcoin küldték én wallet.I nem küld a money.Who tud segíteni receivedcmy pénzt vissza?

Válasz:

Hey Nadav,
azonban a hack történt, sajnos semmi nem lehet tenni, hogy visszatérjen a pénzeteket. Bitcoin tranzakciók maradandó és visszafordíthatatlan. Azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a gép kémprogramok és a böngésző naplók (ha van ilyen) URL kapcsolatokat.

Nincs hozzászólás


Bitcoin split - Van több BCH, mint a BTG?Kérdés:

Végre megvan körül felosztása én BTC és kaptam több mint BCH BTG. Kíváncsi vagyok, ha valami rosszat tettem?
Az osztott használata coinomi, elköltöztem copay.

Válasz:

Hi Cat,
Hmm, ez érdekes. Exportált a régi privát kulcsot mind a Bcash és Bgold pénztárca? Annyit tudok gondolni, hogy a Bcash és Bgold villa történt különböző időpontokban. Ha töltött néhány BTC után augusztusban a Bcash villa történt (augusztus 1), akkor lett volna kevesebb BTC felosztása, amikor a Bgold villa történt (október 24.).

Nincs hozzászólás


A Bitcoin megragadt a MempoolbanKérdés:

Frissítve január 18, 2018 at 10:31

Hi,
Most a tranzakció folytatódik lógnak a Mempool. És keresem a megoldást, hogy gyorsítsák fel most.

Válasz:

Több mint 2 év alatt megtanultam, amennyire csak tudok erről a forró / új virtuális valuta és vásárolt, eladott és forgalmazott néhány bitcoin magam. Most szeretném megosztani veletek, amit láttam itt az oldalon valaki írt, hogy abot 3 nappal ezelőtt, hogy hogyan lehet dupla akkor a Bitcoin. Hát én kipróbáltam, és valódi 24 órán belül, miután befektetett én Bitcoin http: //www.bitrapidus.commy teljes összege BTC befektetett duplája, én csak megerősíteni a pénztárcámat a 35. Időt és én érme még mindig ott vannak. Menj nézd meg most is megduplázhatja a tiéd.

Hozzászólások:

Kösz. Bitrapidus.com az igazi, én használtam, és tényleg működött. Csak próbálok minél több információt tudok a Bitcoin befektetés, amikor láttam a választ. Úgy döntött, hogy tegyen egy próbát, és ez kifizetődött

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Bitcoin bányászati sebesség (cpu)

Post Litecoin

Blockchain második jelszó kiadása

Post Litecoin

Saját létrehoztam a harmadik fél hosting

Post Litecoin

Hányásszállító vásárlás

Post Litecoin

Probléma a kifizetéssel és az XAPO-címekkel a 99bitcoins.com oldalon

Post Litecoin

Jelenleg helyi pénztárcákat használok a tárcámnak, ez rendben?

Post Litecoin

Két ember tulajdoníthat egy bitcoin pénztárcát?

Post Litecoin

A bitcoin-mine.org egy SCAM reklám a Facebookon?

Post Litecoin

Bitcoin Szerencsejáték felülvizsgálata

Post Litecoin

Hogyan exportálhatom a privát kulcsokat?

Post Litecoin

Bitcoin-kivonási politika

Post Litecoin

Cikk online tárcákról