Alt érme | Hungarian.lamareschale.org

Alt érme

Alt érme

Kérdés:

Ha veszel egy csomó olcsó GPU és mindet bányászat a legjövedelmezőbb érme vagy 1 vagy 2 drága GPU bányászat a legjövedelmezőbb érme

Válasz:

Hey Isiah,
Tipp: a Radeon RX 480 az egyik leghatékonyabb kártyák körül.

Nincs hozzászólásAltcoin hardveres pénztárcaKérdés:

Van valami cikket altcoin Hardware Pénztárca? Miközben keresi a wiki.bitcoin.it én csak találtam egy altcoin HW pénztárca, és ez volt számára is Ethereum csak most. Jó lenne, ha írok altcoin hardver pénztárca, mint a piaci altcoins szintén feltörekvő piacon.

Válasz:

Hi Tony
Mindkét Trezorand Ledgersupports több altcoins, akkor ellenőrizze a véleménye ezekről a hardver pénztárca alapján a linkeket.

Nincs hozzászólás


Az Altcoiner.net legális vagy átverés?Kérdés:

Hi próbálok találni egy legit felhő bányatelek befektetni az én bitcoin és megállapította Altcoiner.net ez legális vagy átverés? Én is találtam Ethtrade.org amely e két helyszín kínálja a legjövedelmezőbb a beruházás?

Válasz:

Szia Emily.
Sok szerencsét!

Hozzászólások:

Átverés a legmagasabb fokozatot

Térkép, miből mondani Altcoiner.net egy átverés?


Altcoiner.net leállítás?Kérdés:

Tudja, ha ez a HYIP leállt? Az összes kimenő tranzakció van folyamatban a múlt pénteken még a helyszínen is teljes mértékben működőképes. Köszönöm

Válasz:

Hé Scott,
Remélem nem hozott túl sok pénzt bele.

Nincs hozzászólás


Alternatív cserékKérdés:

Hi Zsófia,

Van egy másik megbízható cseréjét eltekintve Bitstamp hogy tudom használni, hogy megvásárolja XRP? Nem érzem jól magam a szintet KYC követelmények Bitstamp kéréseket.

Válasz:

Hi Brian,

Elég sok minden cseréje, amely kezeli fiat lesz ilyen jellegű KYC karikán ugrik át. Azonban, mint Zsófia azt mondta, akkor elkerülhető ez a szóváltás vásárol Bitcoin egy több névtelen módszer. Vásárlási BTC közvetlenül az egyén keresztül LocalBitcoins.com webhely vagy Bisq app az ajánlott módszereket.

Lehet, hogy ezután cserélni ezt a BTC Ripple egy kripto-csak csere anélkül, hogy sokat ellenőrzést. A teljes csere, nézd meg Poloniex.com, HitBTC.com vagy Cryptopia.co.za (van még sok más lehetőség!), És egy gyors, könnyű csere, próbálja Changelly.com vagy Shapeshift.io.


Alternatívák az átutaláshoz, hogy a nemzetközi vezetékes átutalással vásárolhassák meg a BTC-t (Van Xapo számlám és a legolcsóbb megoldás)Kérdés:

Van más nagyon olcsó alternatívát transferwise vásárolni bitcoin segítségével nemzetközi átutalással? Az ecuadori Bank díjak nagyon drága, így szinte lehetetlen vásárolni a piaci ár. (Van egy számlát xapo)

Válasz:

A legolcsóbb, amit találtam Bitstamp és ez az, amit én használ, de akkor még a banki díjak átadásával kapcsolatos.

Hozzászólások:

Betéti kártyák drágák, mert lehetővé teszik visszautalást (erről bővebben itt:
BTC-E már körülbelül egy hosszú idő, és a legolcsóbb, de ez is szabályozatlan, amennyire tudom, hogy legyen óvatos a pénzt.

Rájöttem, hogy az ár a BTC-e a legolcsóbb, amit találtam. Úgy tűnik, hogy működjön együtt átutalással. Van-e legolcsóbb alternatíva használatához bankkártyák, mer coinmamma és cex drágák most. (Ezek a munka világszerte)


Amd HD 5450 és 6350 grafikus kártya az asztali dell optiplex 780-onKérdés:

Kérjük, nekem van amd HD 5450 és HD 6350 grafikus kártya asztali Dell OptiPlex 780.pls tanácsot, hogyan kell használni a mining.the legjobb currencey az enyém és a legjobb felett időmérő utánégető, a legjobb bányászati ​​alkalmazást, és a medence használata.... Köszönöm, Uram.

Válasz:

Hi Lawrence,
Van pár útmutatók enyém Ethereumor Zcash, akkor ellenőrizze ezeket a beállításokat. Meg tudja nézni https://whattomine.com/ az érméket a legjövedelmezőbb, hogy az enyém.

Nincs hozzászólás


És van egy díj, hogy oda-vissza járjunkKérdés:

Egyszer voltam kicsit érme pénztárca fog fizetni a helyi emberek, hogy nincs semmi köze a Bitcoin szükségem átadó vissza dollárt, és van egy díj, hogy menjen vissza oda-hogyan lehet Bitcoin be a gála úgyhogy tudja fizetni a vízvezeték-szerelő, stb

Válasz:

Hi Michael,
konvertálni Bitcoin be fiat pénz, akkor kell eladni, akár egy személy, egy Bitcoin ATM vagy csere. Lesz díjakat szó, igen. Először egy bányászati érme küldeni a Bitcoin a vevő / ATM / csere és akkor bármit díjat kell fizetni az ATM / csere és a vevő (ha használja valamilyen letéti szolgáltatás, hogy biztosítsa a kereskedelem őket). Ezek a díjak változóak, de legyen elég alacsony.

Nincs hozzászólás

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Hogyan küldhet vagy fogadhat bitcoint?

Post Litecoin

Kérdés Steven Hay számára

Post Litecoin

Újszülött Brazíliából

Post Litecoin

Coinbase alkalmazás

Post Litecoin

Hardverkövetelmények

Post Litecoin

Az e-kereskedelmi boltom csak elkezdte elfogadni a bitcoint

Post Litecoin

Profit Glitch

Post Litecoin

Poloniex hitelezés

Post Litecoin

Multi cryptocurrency pénztárca?

Post Litecoin

Hogyan működik a bányászati jutalom?

Post Litecoin

Az egymást követő magok és a magánkulcs közötti kapcsolat

Post Litecoin

A bitcoin adóköteles?