A blokkok felhalmozódása | Hungarian.lamareschale.org

A blokkok felhalmozódása

A blokkok felhalmozódása

Kérdés:

Saját megértése után néz a video, hogy minden tranzakció csoportosítva a blokkot, és hozzáadjuk a lánc ellenőrzését követően. Mivel a lánc növekszik az idő múlásával, nem egy bányász igényelnek egyre erősebb szuper számítógépek bányászat? Nem lenne a rendszer eléri a szivató pontot, ahol bányászati ​​lehetetlenné válik? Ez egy rendkívül zavaró rendszer egy átlagos ember, mint én, és látom, hogy a bonyolult lesz a korlátozás a jövőben az átlagember számára. Ez lesz a vége intézményesített, ahol az intézmények „vigyáz ránk”. Csak több nagy tesó imo. Én talán tévedtem ebben az elemzésben. Kérlek javíts.

Válasz:

Hi Ed,
Úgy hívják bányászat nehéz és miatta, ez sokkal nehezebb, hogy az enyém az új érméket, miután egy bizonyos mennyiségű blokkok bányásznak. Itt tudszElfogadja a bitcoint tanácsadási szolgáltatásokhozKérdés:

Hi srácok... Szerető info az oldalon, és videókat. Im középkorú és egy újszülött a Bitcoin. Úgy tűnik, mintha meg kell tanulni egy teljesen új language.My kérdés. Van Én egy kis üzleti tanácsadó. Van egy honlap. Azt akarom, hogy a fizetés az én tanácsadói szolgáltatások. Nem vagyok az a kiskereskedő, lehet, hogy azt mondják, 5-10 kifizetések egy héten. Honnan megy körülbelül a) az, hogy elfogadom a Bitcoin kifizetések és 2) milyen bicoin pénztárca címet csinálni adok nekik. Minden segítséget / tanácsot nagyszerű lenne. Ps. Most adtam egy szép dugót a Twitter.

Válasz:

Hi Mark,
Ha már jobban ismerik a Bitcoin, akkor adjunk hozzá egy megfelelő üzenetet a honlapon és / vagy a számlákat. Lehet még küldeni egy e-mail értesítést, hogy az ügyfelek, amely tudatja, körülbelül a legutóbbi fizetési lehetőséget. Azt javasoljuk, hogy megismerkedjen Bitcoin először, mivel az ügyfelek is jól kérdezgetnek róla. Azt is el kell érteni az alapokat, hogy elfogadja és tárolja a kifizetések biztonságos.

Nincs hozzászólás


Adja hozzá, ha a cserék kétirányú hitelesítést igényelnekKérdés:

Meg kell hozzá, hogy a vélemény cserék stb, ha igényelnek 2 utas hitelesítést.
Valaki, mint én, anélkül egy mobil eszköz, és aki bízik a Google annyira, hogy ő szokás telepíteni a Chrome böngésző, coinbase kikerül a kérdés például azért van szükség, vagy a kettő használni őket. Ugyanez a helyzet a sok egyéb szolgáltatás, így ez lenne értékes információkat többféle

Válasz:

Hé Frank,
teljes mértékben egyetértek, megpróbálom elkerülni a Google, amennyire csak lehetséges magam. Kaptam egy Trezor helyett Ledger ugyanezen okból. Azonban azt hiszem, ez csak feltételezhető, hogy mindenkinek van egy mobil eszköz ezekben a napokban. Vannak természetesen olyan tőzsdéken, ahol csak egy e-mailt is elegendő. Az egyetlen fiat-crypto csere tudok gondolni most, mint hogy Bitfinex, de már nem szolgáló amerikai vásárlók. Nem emlékszem Kraken igénylő mobil számot, úgyhogy ajánlom megnézni őket.

Nincs hozzászólás


Add hozzá Satoshit dollárhoz a csapocshoz és hozzáadja a bannerem?Kérdés:

Hi Ofir, Megfontolná nekem a linket a Simple Satoshi USD átalakító én csaptelep Bustedfaucet.com és tudna dobni a banner valahol a webhelyen?

Válasz:

Hey Logan,
nyugodtan linket a Satoshi USD konverter az oldalon, de én nem lesz képes, hogy a hirdetés a banner az oldalon ingyen, ez hogyan tartsa a helyén fut. Ha szeretné megvásárolni hirdetések itt vannak a kulcsok alapján:

Hirdessen 99 Bitcoin


Ofir

Nincs hozzászólás


A cím letiltvaKérdés:

Tisztelt Uram / Mam
Pls. Segítség

Válasz:

Frissítve október 15, 2017 at 10:02

Hi Sunil,
az Ön címe automatikusan le van tiltva, ha megszeged a csapot szabályokat. A csaptelep szabályok megtalálhatók itt. Általában a címet automatikusan kikapcsol a rendszer, ha az egyik szabály van törve.

Hozzászólások:

Megváltozott az e-maileket, valamint egy új eszközt, így Coinbase küld engedélyt egy e-mailt, hogy már nem létezik. Mit kell tenni?


A cím letiltvaKérdés:

Frissítve december 20, 2017 at 03:11

Uram im próbál bejelentkezni és töltse ki a captcha de azt mondta, hogy a címem van tiltva pls help me.

Válasz:

Hi Danny,
az Ön címe automatikusan le van tiltva, ha megszeged a csapot szabályokat. A csaptelep szabályok megtalálhatók itt. Általában a címet automatikusan kikapcsol a rendszer, ha az egyik szabály van törve.

Hozzászólások:

Szia, a legtöbb esetben a felhasználók vannak tiltva, mert a VPN, ami nem engedélyezett. Akkor küldj egy üzenetet ezen az űrlapon: https://99bitcoins.com/contact/with az e-mail és a BTC cím és tudjuk ellenőrizni.

Hi Zsófia,
én szembe ugyanezzel a kérdéssel, mint Dina Zayed címem van tiltva, és én nem szúrja ki a szabályokat.

Hi Zsófia,
én is szembe ugyanezzel a problémával, bár én nem megbontása e szabályok, azt hiszem, ez kérdés !!!!

Kapcsolódó hírek


Post Litecoin

Hívjon meg kódot a CoinAd-nek?

Post Litecoin

Monero

Post Litecoin

A bankok saját e-pénznemet fejlesztenek ki, amely megsemmisítheti a kriptográfiai valuták jelenlegi formáját

Post Litecoin

Binance csere

Post Litecoin

Bitcoin rendeletek Indiában

Post Litecoin

Hogyan működik a bányászati jutalom?

Post Litecoin

Hogyan panaszkodhatok egy bitcoin cégre?

Post Litecoin

Tegyük meg, hogy van 2 myetherwallet fiókja

Post Litecoin

Kapcsolódás az Exodus tárca és a Ledger Nano S. között

Post Litecoin

BCH-t küldtem a BTC-címre

Post Litecoin

Coinomi

Post Litecoin

Bitcoin csaptelep script és faucethub