Xapo visszatéríti a havi szolgáltatási díjakat a Bitcoinban | Hungarian.lamareschale.org

Xapo visszatéríti a havi szolgáltatási díjakat a Bitcoinban

Xapo visszatéríti a havi szolgáltatási díjakat a Bitcoinban

Tegnap már beszámoltunk Coin tűz a közösség felháborodást tekintetében feeswith a Xapo bankkártyáját, és kinyúlt, hogy Xapo egy hivatalos nyilatkozatot.

A mai napon megkaptuk, hogy hivatalos nyilatkozatot.

Múlt héten megkezdte a Xapo bankkártya. Mi tekintettel a bankkártya fontos jellemzője kínálni a felhasználók, és alapvető lépés a szélesebb elfogadása Bitcoin. Pénteken közzétett egy bankkártya díjak és korlátai ütemezése a honlapunkon, ami zavart okozott között néhány felhasználói bázis, és azt szeretnénk, hogy egy pillanatra, hogy néhány további kontextus és frissítések betéti kártya program.

A díjak és korlátai Menetrend mi küldte az a jelenlegi harmadik fél programot, amelyhez jelenleg képes arra, hogy a kibocsátott kártyák. E díjszabás, nincs aktiválási díj, de van egy havi szolgáltatási díj és egyéb díjak, beleértve a kártya csere és deviza konverziót.

Amikor bejelentettük a Xapo bankkártya néhány hónappal ezelőtt, azt megjegyezte, hogy lesz egy egyszeri díj US $ 15 kapcsolatban elrendelő kártyát. Ez még mindig ez a helyzet. Azon felhasználók, akik rendelni a bankkártya nem kerül felszámolásra US $ 15. Ezt az összeget levonjuk Google Wallet Xapo bitcoin.

Mi azonban nem szándékozik tölteni a havi díjak vagy költségek a mindennapi kiadások. Ha a felhasználók feltöltött havi szolgáltatási díj, Xapo visszatéríti az összeget a bitcoin. Tehát, ha használja a Xapo bankkártya és amelyek feladata a havi szolgáltatási díjat a harmadik fél szolgáltató, akkor közvetlenül visszatéríti a Xapo Wallet.

Jelenleg nem áll szándékában félrevezetni a felhasználókat, hogy csatlakozzanak a programhoz. De rájövünk, hogy nem zavart - és hogy mi sajnáljuk.

Xapo megjegyezte, hogy ez lesz megtérítéséért a Bitcoin a havi díjak, amelyek a harmadik féltől származó szolgáltató a kártyákat.

Sajnos a döbbenet sok amerikai ügyfelek azonban a cég a következő nyilatkozatot:

Azt tanácsolták, hogy nem tudjuk szállítani a kártyákat az Egyesült Államok és India ebben az időben. Mi eredetileg azt javasolta, hogy ezeket az engedélyezett piacok. De miután néhány kezdeti meghívjuk e-maileket küldtek, azt közölték, hogy ezek a piacok már újra, és hogy nem tudjuk szállítani őket ebben az időben. Kezdjük szállítás e két országban a lehető leghamarabb, és mi fogja meg az értesítés a jövőbeni fejlesztéseket.

Ami azt jelenti, hogy most már az amerikai vásárlók nem lesz képes-hoz kap a Xapo bankkártyával egyelőre. Mi fogja a szemünket a folyamatosan változó helyzetet.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Dogecoin Facebook adminisztrátor menni a börtönbe

Post ICO

A Bitcoin platform CoinJar biztosítja az első nagy befektetést Ausztráliában

Post ICO

Az Amerikai Vöröskereszt már Bitcoyn keresztül fogadta a bitcoint

Post ICO

Mit mondasz ez? tovább Crypto Radio? BitFM az útvonalon

Post ICO

CoinTerra alapértékek

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

A Bitcoin Alapítvány új ügyvezető igazgatója: Jon Matonis a választott

Post ICO

Dél-Koreában több mint 7 000 rendszeres ATM-et lehet használni a Bitcoin megvásárlásához

Post ICO

A Bitcoin linkje az eutanázishoz, az FBI pénztárcáját megpróbálják, és a BitPay új funkciókkal rendelkezik

Post ICO

Hogy a növekvő nehézségi szint megváltoztatja a bitcoin bányászat folyamatát

Post ICO

6 Potenciális Bitcoin üzleti lehetőségek

Post ICO

Kínában és Franciaországban a Bitcoin oldalán az NBA crypto felé fordul, és a BitPay lehetővé teszi a munkáltatók számára a digitális bérek fizetését