Xapo Lands Fontos banki adatok a tanácsadó testület számára | Hungarian.lamareschale.org

Xapo Lands Fontos banki adatok a tanácsadó testület számára

Xapo Lands Fontos banki adatok a tanácsadó testület számára

Ma reggel Xapo bejelentette, hogy megalakult a tanácsadó testület három tagja, Dee Hock János Reed és Lawrence H. Summers.

Xapo egy pénzügyi szolgáltatások és a biztonsági cég, kifejlesztett egy Bitcoin pénztárca és a biztonságos boltozat a kiadások és tárolására bitcoin. A vállalat, amely biztosította északra 40 millió dolláros támogatás a befektetők, beleértve Winklevoss Capital, Pantera Capital, Ribbit Capital, Benchmark, és több már bővül, és lépéseket tesz szilárdulni magát, mint egy játékos a pénzügyi térben.

A társaság létrehozott egy új tanácsadó testület, amely több nagy nevek, amelyek biztosan tetszeni intézményi befektetők és add tovább legitimálja műveleteket.

Mr. Hock. Udvariasság Xapo.

Dee Hock alapítója volt Visa és nyugdíjas 1984-ben Mr. Hock ismert sok ebben az iparágban, mint aki felelős a fizetési rendszerek, amelyek még ma is használják a mai napig.

„Bitcoin amely nem csak a jövőbeli kifizetések, hanem a jövőben a kormányzás” Mr. Hock mondta. „Élünk a 21. Században, de még mindig a parancs és ellenőrzés szervezeti struktúrák a 16. Században. Bitcoin egyik legjobb példa arra, hogy egy decentralizált, peer-to-peer szervezet képes megoldani a problémákat, hogy ezek a szervezetek nem kelt. Mint az internet, a Bitcoin nem tulajdonában vagy ellenőrzése alatt egy adott szervezet által, így mutatja be hihetetlen lehetőséget az új szintű hatékonyság és az átláthatóság a pénzügyi tranzakciókat.”

Mr. Reed. Udvariasság Xapo.

A vállalat azt is hozzá Mr. John Reed a kuratórium. Mr. Reed korábban az elnök-vezérigazgató a Citibank. Mr. Reed is elnökeinek New York Stock Exchange. Ő jelenleg szolgál elnökeinek MIT Corporation.

„A pénzügyi szolgáltatások nagyrészt még érintetlen a digitális forradalom”, mondja Mr. Reed. „Bitcoin valódi lehetőséget jelent a változó, hogy. A pénz a fő, egyszerűen egy főkönyvi követi nyomon a tartozások és Bitcoin valóban a legjobb iteráció egy egyetemes főkönyvi, amit valaha láttunk. Önmagában az a tény, hogy soha nem lesz több, mint 21 millió bitcoin és hogy minden bitcoin osztható 100 millió darabot teszi jelentős javulást minden történelmi formájában valuta.”

Mr. Summers. Udvariasság Lawrence H. Summers

A végső mellett a kuratórium ebben az időben Mr. Lawrence Summers. Mr. Summers az egykori miniszter a kincstár alatt Bill Clinton elnök. Mr. Summers is szolgált elnöke a Harvard Egyetemen. 2013-ban ő hitték, hogy lesz elnökeinek a Federal Reserve előtt Obama kinevezte Ms. Janet Yellen a politikai aggályokat.

Mr. Summers kijelentette: „Eddig, amikor már szükség, hogy pénzt is kellett támaszkodnia egy harmadik fél, akár a bank, az elszámolóház vagy a fizetési hálózat. Bitcoin kínál, az első alkalommal, egy eljárásra érték és kifizetés bárhonnan bárhová, valós időben, anélkül, hogy bármilyen közvetítő. Ez azt jelenti, hamarosan látni sok milliárd ember küld bitcoin mindennapi olyan könnyen, mint ők jelenleg egy szöveges üzenetet.”

Xapo nemrég bejelentette, hogy elköltözik a vállalati központ Zürich.

Főcímkép jóvoltából Xapo.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Mt. Gox azt tervezi, hogy napi és havi limitekkel visszaállítja a kivonásokat, mivel az ár folyamatosan csökken

Post ICO

Alex Berk, fekete nyíl: amint 14nm elérhető, kiadunk egy új ASIC-t, amely felülmúlja a többi 14nm-es designt

Post ICO

A Fidor és a Kraken 2014 első felére szeretné létrehozni a világ első titkosítási bankját

Post ICO

A támadás a Bitcoin-cseréket sokkal rugalmasabbá teszi, mondja Antonopoulos

Post ICO

Egy új és különleges Bitcoin kereskedési platform érkezik júliusban

Post ICO

A kör nem béta, és megígéri, hogy megkönnyíti a Bitcoin kifizetéseket

Post ICO

India és a Kínai Népköztársaság a Bitcoin ellen, a NYC új központja és a Lamassu által értékesített 100. ATM

Post ICO

Hogyan néz ki a világ, ha a Bitcoin elfogadó helyszíne ország

Post ICO

A Butterfly Labs beleegyezik a bíróság havi jelentéseire

Post ICO

Cryptsy ügyben

Post ICO

A Bitcoin elfogadása a MovieTickets.com számára nyújtott előny

Post ICO

Horvátország úgy ítéli meg, hogy a Bitcoin jogi - a svájci parlament 45 tagja ugyanezt kívánja