A világ első brókercég alapú Bitcoin piaca a Coinfloor-tól | Hungarian.lamareschale.org

A világ első brókercég alapú Bitcoin piaca a Coinfloor-tól

A világ első brókercég alapú Bitcoin piaca a Coinfloor-tól

Amikor foglalkozó fizikai valuta, a legtöbb befektető fogja mondani, hogy a két dolog rendkívül fontos számukra: egy tapasztalt bróker és a garancia a biztonságos tranzakciók minimális esélye veszteség csalás vagy lopás. Ez várható, hogy a befektetők a virtuális pénznemek is szükségük azonos szintű szakértelemmel és a biztonság, mert a végén, ez mind pénz.

Válaszul a fenti igényt, Coinfloor, London legnagyobb bitcoin, indít egy forradalmian csere hátú piactér Bitcoin. Úgy hívják Coinfloor Market alapul Coinfloor Tőzsde és biztosítja brit befektetők biztonságos, peer-to-peer környezetben, ahol vásárolni Bitcoin. Szerint a MarketWatch, Coinfloor nemrég felvett néhány, a legjobb Bitcoin irodák az Egyesült Királyságban, hogy létrehozzák ezt piacon, valamint felgyorsítja az elfogadását Bitcoin valuta többségi befektetési vállalkozások számára. Szerint Mark Lamb, Coinfloor vezérigazgató, „Coinfloor az első olyan intézmény, a Bitcoin ipar tükör decentralizált hálózat irodák mögött egy központosított csere.” Az elmúlt néhány évben, Coinfloor rohamosan nőtt az egyik a világ leglikvidebb Pound Sterling a Bitcoin piacokon.

Mi lesz Coinfloor hez?

Bebizonyosodott, hogy Coinfloor a befektetőknek az első lényeges eleme fontos egy befektető, de mi a helyzet a második - egy tapasztalt bróker, aki tesz befektetés Bitcoin ér ő / ő közben? Coinfloor gondoskodik, hogy is. A cég partnereként észt Bank LHV ahhoz, hogy feldolgozza a beruházások. Továbbá közvetlen kapcsolódási tájékozott Coinfloor Market irodák biztosított. A befektetők biztos lehet benne, hogy minden részt vevő irodák ezt az áttörést a kockázati személyesen átvizsgáljuk, hogy azok fenntartása és a kereskedelem szerinti kifogástalan szabványok Coinfloor ismert. Ez az ellenőrzési folyamat finomítják állandó jelleggel. Coinfloor is vizsgálja brókerek magánvállalkozások és létrehozza a személyes kapcsolatot minden bróker. Az egyik Coinfloor Market szakmai irodák, Peter Wood, vagy ismertebb nevén interneten y3peto megerősítette a biztonságos és könnyű használatának Coinfloor piac, valamint az a tény, hogy ő nagyon szívesen létesít üzleti együttműködve Coinfloor. Ő is izgatott a kiválasztás, amely kimondja, hogy ez áll a munkája elismeréseként a Bitcoin bróker. A kiválasztott irodák váltak a 21 alapító tagjai Coinfloor piacon. Ők is aláírt Bitcoin iroda megállapodást, amelyben kötelezik magukat, hogy az előírások a fent tárgyalt. Ez a megállapodás nagyon hasonló a Buttonwood megállapodást, ami az alapja a New York Stock Exchange épül. Ez azért lényeges, mert a tőzsde szembe hasonló kihívásokkal kell azokat tapasztalt Bitcoin piacok ma.

Bitcoin befektetők garantált a következő használatakor Coinfloor Piac:

  • Használja a Coinfloor csere patak Bitcoin Sterling Conversion árak közvetlenül, és fordítva
  • Biztonságos tárolása a Bitcoin, a többszintű titkosított biztonsági és a föld alatti boltozat
  • Fair árfolyamok
  • Befektetőbarát, bróker-alapú környezetben
  • Személyre szabott szolgáltatást

Lépések egyszerűek

Bár az várható folyamatot, hogy vegyenek részt ebben az új rendszerben, mint egy befektető lenne bonyolult és hosszadalmas, hogy nem ez a helyzet egyáltalán. Csak néhány alapvető lépéseket kell követni és Bob bácsi! A lépések röviden ismertette azokat az alábbiak szerint:

  • Regisztrálj egy új befektető segítségével az e-mail címét, és válasszon egy jelszót
  • Válasszon egy Bitcoin bróker, hogy úgy érzi, képes lenne egy erős és bizalomteljes pénzügyi kapcsolat, különösen, ha azt tervezi, hogy ezen a módon a befektetési folyamatos része az üzleti kapcsolatokban
  • Az e-mail címet adtál meg kell majd megerősítette
  • Miután a fenti megerősítés megtörtént, akkor be kell állítania a kéttényezős hitelesítést; tölts fel egy érvényes azonosító fényképet, és igazolást a lakóhely

Most már készen áll, hogy fektessenek be a Bitcoin!

A vásárlási folyamat ugyanolyan egyszerű. Ön alapvetően át az összeget a bruttó Bitcoin termék a bróker bankszámlájára - 20 font van a szükséges minimális összeget. Ennek megfelelően nincs szükség betét nemzetközi elektronikus átutalással. Miután átutalta a pénzt, Coinfloor átváltási források a Bitcoin közvetlenül a Coinfloor venni. Azt azonban meg kell őrizni, amíg meg nem tette megerősítette, hogy megkapta a betéti és megállapítják, hogy sem fordult elő más problémák a tranzakció során. Ez nem lesz könnyebb, mint ezt.

Kapcsolódó hírek


Post ICO

Az Egyesült Államok postai szolgálatának 36.000 irodája a jövőben is Bitcoin csereprogramokat tudott tartani

Post ICO

A Bitcoin sötét oldala: visszaélésszerű titkosítás

Post ICO

A Bitcoin Black Friday 2014 az összes rekordot törli: a Gyft, a NewEgg a legjobb eladási nap

Post ICO

A belga Parti Libertarien tagdíjat a Bitcoin fizetheti

Post ICO

A Bitcoiners összetörik iPhone-jukat, miután az Apple azt mondja, hogy nem a Blockchain alkalmazásához

Post ICO

A Bitcoin fontos jóváhagyási pecsétet kap: a cryptocurrency ár mostantól a Bloomberg

Post ICO

Hogy ez a menekült használja a Bitcoint, hogy megváltoztassa az afganisztáni életeket

Post ICO

Bitcoin polgárháború fenyeget: Aki, mi, miért, mikor és hogyan

Post ICO

A motorkerékpár-kaland létrehozza az afrikai Bitcoin-csereprogramokat

Post ICO

A Bitcoin nem készpénzkísérlet, és Finnországnak tekinthető árucikk

Post ICO

Néhány amerikai új reménye ismerős név: Bitcoin

Post ICO

GAW bányászok ügyvédje megerősíti a SEC vizsgálatot